سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابهلای اخبار و مطالب رسانههای کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیلها و پیشینههایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم میگذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.
***
ابراز علاقه مردم به عاملان گرانی و شُل دینی!
«علی صوفی»، فعال اصلاح طلب و از عاملان وضع موجود، در بخشی از یک مصاحبه با شماره یکشنبه گذشته روزنامه آرمان امروز در پاسخ به این سوال که «طی چهل سال گذشته در میان دولتهای سازندگی، اصلاحات، اصولگرا و تدبیر و امید، کدام در راستای رسیدن به اهداف انقلاب قویترین بوده است؟» اظهار می کند:
«در صورتی که شاخصهای اقتصادی و یک تحلیل علمی از این موضوع داشته باشیم و همچنین نظرات مردم را سوال کنیم که از کدام دوره راضی هستید بدون هیچ تردیدی خواهند گفت دوره دولت اصلاحات، نه آنکه من در آن دولت حضور داشتم بلکه شاخصها همگی گویاست. پس از آنکه از دولت اصلاحات بیرون آمدم در تمام این مدت به عنوان یکی از شهروندان عادی در شهر و کشور رفت و آمد دارم هنگامی که مردم متوجه میشوند که در دولت اصلاحات حضور داشتم، به شدت ابراز علاقه میکنند و از آن دوران به عنوان دوران خوب برای کسب و کار خودشان یاد میکنند .»[۱]
*حکما منظور صوفی از به شدت ابراز علاقه کردن مردم به اصلاح طلبان؛ پرتاب گل با گلدان به سمت آنهاست!
زیرا اصلاح طلبان هم به خاطر کارنامه ضد مردم دولت اصلاحات، به سبب فتنه های ۷۸ و ۸۸ و ایضا به خاطر عاملیت و مدخلیت در وضع موجود و گرانی های این روزهای کشور که با حمایت دو دوره ای آنها از رئیس جمهور روحانی پدید آمد؛ در مظان تندترین انتقادات قرار گرفته اند و عجیب به نظر می رسد که فردی در یک نقطه از کشور قصد تشکر از آنها را داشته باشد.
در همین راستاست که «صادق زیباکلام» نیز چندی قبل از این گفت که در هر کجا که می رود مردم می خواهند او را بخاطر حمایت از دولت روحانی سنگسار کنند .[۲]
در بحث مطلوب بودن دوران اصلاحات نیز مشخص نیست اشاره صوفی به کدام آمار یا واقعیت غیر قابل کتمان است؟
دولتی که عمده مسئولان رده بالای آن اساساً تمام توجه خود را به سیاست بازی، لوایح دوقلو، بحران تراشی، کنایه به ولایت فقیه و شُل دینی اختصاص می دادند؛ چگونه می تواند مدعی باشد که باعث پدید آوردن دوران های خوب برای مردم شده است؟!
آقای صوفی حکماً به یاد دارد روزهای آخر دولت اصلاحات را که حتی خود اصلاح طلبان هم برای تمام شدن آن روزشماری می کردند و بر گزینه «عبور از خاتمی» اصرار می ورزیدند...
و یا همینطور این چه دولت و چه دوران خوبی بود که مردم پس از اتمام آن؛ نه به گزینه اصلاح طلبان که به گزینه ای رأی دادند که لااقل در لسان گفته بود دقیقاً بر خلاف همه ۸ سال قبل از خود عمل می کند...
***
«عارف» حاضر به خیانت نشد
«محمدرضا عارف»، فعال اصلاح طلب و رئیس فراکسیون امید مجلس به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی گفته است:
«آنچه من میتوانم اینجا به عنوان کسی که انقلاب را درک کرده و در سالهای قبل از انقلاب حضور داشته و با شرایط کشور در دهههای گذشته مانوس بوده بگویم این است که تا رسیدن به آن هدف نهایی انقلاب خیلی فاصله داریم؛ نمیگویم متوقف شدهایم اما فاصله ما زیاد است. البته کارهای ارزشمند و خوبی انجام شده و روند مناسب و قابل قبولی را در خیلی از زمینهها تاکنون داشتهایم.»
او در ادامه تصریح می کند: اگر شرایط را بپذیریم دستاوردهایمان قابل قبول است .[۳]
*این صحبت های عارف پیرامون قابل قبول بودن دستاوردهای انقلاب، دقیقاً بر خلاف طراحی اعضای ستاد جریان سیاسی خاص برای ایام ۴۰ سالگی انقلاب و بیان دستاوردهای نظام است.
نگاهی به گفته های این افراد نشان می دهد که طراحی آنها شامل سیاه نمایی، ناامیدسازی و بیان شکست انقلاب اسلامی است.
مفهومی که برخی تحلیلگران می گویند قرار است پلی به سمت «فتنه اقتصادی» باشد و شوربختانه سال داغی را در فراروی مردم ایران قرار دهد!
پیش از این موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات طی اظهاراتی از این گفت که انقلاب اسلامی در چهلمین سال عمر خود بر مسیر نابودی و سراشیبی قرار دارد .[۴]
مرتضی الویری، دیگر عضو ستاد جریان سیاسی خاص هم اخیراً اظهار کرد که انقلاب اسلامی به هیچ وجه به اهداف خود نرسیده است و اساساً ایکاش انقلاب ۵۷ رخ نمی داد ![۵]
صحبت های عارف هنگامی که در قیاس با این اظهارات خائنانه قرار می گیرد؛ نشان می دهد که عارف بر مسیری رفته که ستادی های چپ با آن مخالفند و این حرکت بر خلاف مسیر، قطعاً برای عارف بی هزینه نخواهد بود.
***
۱_ http://www.armandaily.ir/fa/print/main/248173
2_ https://www.isna.ir/news/97051709221/