به گزارش مشرق، شبکه اجتماعی توییتر در سال ۸۸ برای حمایت از فتنهگران و با درخواست وزیر دفاع آمریکا تعمیرات خود را به تعویق انداخت تا بتواند پشتیبانی کامل خود را از انقلاب مخملی در ایران و فتنه گران در سال ۸۸ به انجام برساند، لذا پس از حوادث پیش آمده بعد از انتخابات ۸۸ در ایران، توییتر فیلتر گردید و تا امروز این روند ادامه دارد.
بیشتر بخوانید
دلیل حذف توئیت صفحه رهبرانقلاب
رسانه ها و مسئولین به این موضوع تا زمان روی کار آمدن دولت دکتر روحانی در سال ۹۲ نمی پرداختد اما پس از رئیس جمهور شدن وی و حضور همه جانبه او و وزرایش (مخصوصاً دکتر ظریف وزیر امور خارجه) در این شبکه اجتماعی کم کم حضور دیگر مسئولین من جمله نمایندگان مجلس و شخصیت های همچون دکتر محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت نظام و… در توییتر سرعت گرفت و با روی کار آمدن دولت دوازدهم و انتخاب وزیر جوانی به نام محمد جواد آذری جهرمی که در توییتر بسیار فعال هم بود استقبال از این شبکه اجتماعی شدت یافت و اخیراً شاهد حضور بیش از پیش مسئولین و رسانه ها در توییتر بودهایم. چرا که احساس می شود این شبکه اجتماعی به خاطر ویژهگی هایی که دارد، دارای توان بسیار زیادی برای جریانسازی در فضای مجازی می باشد.
با استقبال قشر خاصی از مردم و همچنین رسانه ها و مسئولین از توییتر گمانهزنیها در مورد رفع فیلتر توییتر شروع شد و کمکم تبدیل به بهانهای شد برای دولتمردان که هر از چند گاهی که مشکلات اقتصادی شدت میگیرد برای انحراف افکار عمومی بحث رفع فیلتر توییتر را مطرح کند تا آنجایی که در بحبوحه گرانی ارز و سکه و اقلام مایحتاج مردم در اردیبهشت ۹۷ به ناگهان رسانه ها از نامه درخواست ۶ وزیر دولت به همراه ۲ نماینده مجلس (که عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هم هستند) به دادستان کل کشور برای رفع فیلتر توییتر خبر دادند.
ارسال این نامه در حالی بود که خود امضا کنندگان نامه که اتفاقاً اکثراً از چهره های امنیتی دولت هم هستند کاملاً مطلعاند دلیل فیلترینگ توییتر یک موضوع کاملاً امنیتی است و تاریخ گواه است که هرگاه دولت آمریکا اراده کرده است از توییتر به عنوان یکی از اهرم های اعمال قدرت خود استفاده نموده و اقدام به مهندسی افکار و پیشبرد اهداف آمریکا در فضای مجازی و جریانسازی کاذب کرده است.
به طور مثال اکانت های حامی حزب الله لبنان بدون هیچ توجیح و اخطاری حذف میشوند و یا زمانی که کاربران انقلابی توییتر کوچکترین جریانی ضد سیاستهای شیطانی آمریکا راه میاندازند بلافاصله بسیاری از آنان ساسپند (حذف) میشوند که اخیراً شاهد بودیم در چند مرحله هزاران کاربر ایرانی در این شبکه اجتماعی ساسپند گردیدند.
اما در مقابل گروههای تروریستی همچون سازمان منافقین (مجاهدین خلق)، الاحوازی (عاملان تیراندازی در رژه اهواز) و جیش الظلم (جیش العدل که بارها مردم و مرزبانان این کشور را به خاک و خون کشیده اند) به راحتی در توییتر به فعالیت و عضوگیری مشغولاند.
در کودتای مورد حمایت آمریکا در ونزوئلا، توییتر در حرکتی مغرضانه تیک وریفای (آبی) رئیس جمهور قانونی ونزوئلا را حذف و هزاران کاربر حامی مادورو را ساسپند کرد تا فضای رسانهای حاکم بر کشور ونزوئلا به نفع مخالفان دولت قانونی مادورو و مورد حمایت دولت آمریکا برگردد و در نتیجه به دورغ برای افکار عمومی دنیا اینگونه نشان داده شود که با توجه به ترند کشور ونزوئلا اکثر مردم این کشور مخالف مادورو و خواهان ریاست جمهوری گوایدو هستند.
در آخرین نمونه توییتر پا را فراتر نهاده اقدام به حذف توییت انگلیسی اکانت منتسب به دفتر رهبرانقلاب با محتوایی پیرامون فتوای تاریخی امام خمینی در مورد ارتداد سلمان رشدی نمود. در حالیکه این توئیت به هیچ وجه قوانین توییتر را نقض نکرده و اصلاً در مورد اعدام سلمان رشدی نیست و تنها به حکم یک رهبر مذهبی اشاره و تاکید کرده که همانند احکام الهی دیگر بدون تغییر است.
تا اینجای ماجرا طبیعی است چرا که توییتر طبق ماهیت پلید آمریکایی خود عمل می کند اما آن چیزی که شگفتآور است سکوت مسئولین ایرانی و فعال در توییتر است. همان افرادی که وجههی قانونی و مشروعیت و مقبولیت خود را مدیون نظام اسلامی و رهبری هستند.
گرچه فعالین توییتری جبهه انقلاب با انتشار تصویر توییت حذف شده حساب کاربری دفتر رهبرانقلاب به همراه هشتگ #محکوم_به_اعدام از خجالت مسئولان توئیتری برآمدند، اما انتظار می رود این مسئولین دولتی و در راس آنان امضا کنندگان نامه معروف رفع فیلتر توییتر که سرسختانه خواهان رفع فیلتر این شبکه اجتماعی هستند برای مقابله با اعمال خلاف قانون و ضد مبانی آزادی بیان مورد ادعای این شرکت، هم در توییتر و هم در مذاکرات خود که هر از چندگاهی انجام می شود، اعتراض رسمی ایران را به مسئولین توییتر اعلام و خواستار عذرخواهی رسمی این شبکه اجتماعی شوند.
منبع: خبرگزاری علم و فناوری