سلبریتی

آسمان و ریسمان برای کتمان ضربه سلبریتی‌ها به سینما؛ فیلم کودک بر خلاف سایر فیلم‌ها نمی‌فروشد چون مردم از گرفتاری اقتصادی افسرده‌اند!

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز ۰۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

فساد سیاسی چند نماینده سابق مجلس

«کمال‌الدین پیرمؤذن»، فعال چپ و از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی به تازگی در یادداشتی در روزنامه آرمان ملی با اصرار بر مأیوس بودن اکثریت مردم ایران نوشته است:

«اکثریت مردم ما که پس از رأی‌آوری مجدد دکتر حسن روحانی به‌عنوان رئیس‌جمهور، خواهان اصلاحات و پاسخگویی دولت به مطالبات قانونی و مشروعشان و نیز بهبود شاخص کیفیت زندگی ایرانیان بودند به تدریج به این باور رسیده‌اند که رأی و نظر آنان چندان نافذ نیست و صدای آنان در مراکز تصمیم‌گیری و اجرایی شنیده نمی‌شود و امیدی هم به مجلس فعلی و نمایندگان آن ندارند!»

او می‌افزاید:

«نهاد ریاست‌جمهوری و دولت و مجلس به‌رغم ظاهرشان بر مردم‌سالاری استوار نیستند و فرآیند مشارکت عمومی و موثر کارشناسی در تصمیم‌سازی برای آنها مختل است.»[1]

*بر اساس اطلاعات موجود، جریان سیاسی خاص قصد تحریم خاموش انتخابات آینده را دارد و از همین روست که شاهدیم تنی چند از نمایندگان سابقی که از متعلقین این طیف هستند نیز در یک فساد سیاسی آشکار علیه "انتخابات" که تنها امید مردم برای استشفای وضع موجود است؛ شمشیرها را از رو بسته‌اند.

قبل از پیرمؤذن، احمد شیرزاد نیز در سخنانی ادعا کرد که برای انتخابات آینده، از هم‌اکنون مهره‌چینی صورت گرفته است.[2]

غلامرضا انصاری، دیگر نماینده اصلاح‌طلب ادوار مجلس هم چندی قبل از این گفت که ایران اسلامی در اوج تنگ‌نظری سیاسی قرار دارد و مشغول برخوردهای حذفی است![3]

این نکته جالب، نیازی به تشریح و تفصیل بیشتر ندارد که تمامی این افراد که مشغول خط و نشان کشیدن برای نظام دموکراتیک ایران و خدشه بر انتخابات هستند؛ با رأی مردم و در فرایند انتخابات بر کرسی‌های نمایندگی تکیه زده بودند. و ایضا اینکه جملگی آنها نیز از حامیان وضع موجود کشور و دولت آقای روحانی هستند.

مع‌الوصف بدیهیست که صاحبان این موضع‌گیری‌ها قصد دارند پروژه «کم‌رمق‌سازی انتخابات در ایران» را عملی کنند.

رفتاری مسبوق به سابقه که در انتخابات‌های مجلسین هفتم و نهم نیز از سوی اصلاح‌طلبان بروز یافت اما انتخابات ایران بصورت قانونی برگزار شد و الحق والانصاف تجربه‌هایی بهتر از مجالس ششم و دهم نیز در اختیار مردم قرار گرفت.

گفتنیست، در همین حال نمایندگان اصلاح‌طلب فعلی حاضر در مجلس دهم بر ضرورت حضور در انتخابات، حل شدن بخشی از مشکلات مردم تا انتهای همین دوره مجلس و مقولاتی از این دست تأکید دارند.

و اکنون سؤال اینجاست که آیا این نمایندگان هم در آینده و هنگامی که در مجلس نباشند؛ طریقی دیگر برخواهند گزید یا خیر؟

***

فیلم کودک بر خلاف سایر فیلم‌ها نمی‌فروشد چون مردم از گرفتاری اقتصادی افسرده‌اند!

آسمان و ریسمان برای کتمان ضربه سلبریتی‌ها به سینما

«حسین قناعت»، از کارگردانان سینمای کشورمان که در بخش کودک نیز فعالیت دارد؛ به تازگی در بخشی از یک مصاحبه که خبرآنلاین آنرا منتشر کرد، درباره کم شدن استقبال از فیلم‌های سینمای کودک گفته است: بسیاری از عوامل باعث رقم خوردن وضعیت فعلی برای سینمای کودک شده است. شما نمی‌توانید شرایط امروز جامعه را با دهه ۶۰ مقایسه کنید. با اینکه آن ایام جنگ بود، ولی مردم به این اندازه به خاطر مشکلات اقتصادی افسرده نبودند. در آن سال‌ها نه ماهواره‌ای بود نه اینترنت و فضای مجازی بود. سرگرمی مردم تنها سینماها بودند ولی الان کودکان یا در گوشی موبایل هستند و یا جلوی کامپیوتر جدیدترین فیلم‌ها را دانلود و تماشا می‌کنند. گرفتاری‌های اقتصادی خانواده‌ها هم مزید بر علت است.

او می‌افزاید: با این وضع، فیلم کودک آنقدر باید قوی باشد که کودک را بتوان از جلوی کامپیوتر بلند کرد. فیلم کودک باید آنقدر برانگیزاننده باشد که همین خانواده‌هایی که مشکلات اقتصادی دارند، دست بچه هایشان را بگیرند و به سینماها بیاورند تا فیلم کودک را ببینند.[4]

*متأسفانه فضای بدی در برخی مجامع سیاسی و فرهنگی باب شده است مبنی بر اینکه تمام مشکلات مبتلی‌به را بلافاصله به چیزی به نام «مشکلات اقتصادی» ربط می‌دهند.

این در حالیست که مشکلات اقتصادی موجود که عمدتا نیز قابل رفع هستند؛ هرگز به بزرگی فضای ذهنی حاضران در مجامع فوق نیستند.

آقای قناعت حتما بهتر از ما و مردم در جریان رکوردشکنی فروش فیلم‌های سینمای ایران در سال‌های اخیر و ایضاً رکورد شکنی افزایش مخاطبان و افزایش صندلی‌های سینما هستند.

ایشان همچنین حکما می‌دانند که برخی ارکسترهای موسیقی ایران طی 3 سال اخیر تمام بلیط‌های خود را فروخته‌اند و پدیده "سولد اوت" شدن برخی کنسرت‌ها نیز رواج یافته است.

بلیط‌های یک میلیون تومانی برخی تئاترها و قحطی بلیط تعدادی از این تئاترها در کنار رواج اکران‌های خصوصی که به دلیل رونق بازار هنر رخ داده است نیز به جای خود!

این مقولات بوضوح نشان می‌دهد که مشکل استقبال کم از فروش سینمای کودک را باید در جای دیگری جست نه در بخش مشکلات اقتصادی که در تمام دنیا امری عادی تلقی می‌شود.

به زعم ما، مشکل فروش کم سینمای کودک و ایضا سینمای فلسفی، سینمای معناگرا و سینمای اجتماعی دقیقا به خود اهالی سینما برمی‌گردد...

آنجا که آنها خود سینما را تبدیل به ویترین سلبریتی‌ها کرده‌اند، در اکران‌های خصوصی خبری از کودکان و دغدغه‌های اجتماعی مردم نیست و مقوله‌ای که از سینمای این روزها در ذهن مردم جاری شده مساوی است با سبک زندگی اشرافی و برندهای لباس و خانه‌های مد و غیره.

آیا روشن نیست که در این فضا، سینمای دغدغه‌مند، سینمای دفاع مقدس و مثلا سینمای کودک جملگی به حاشیه می‌روند و این مسئله هم هیچ ربط وثیقی به مشکلات اقتصادی روز کشور ندارد!

***

از سخنگویان چینی یاد بگیرید آقای موسوی!

فارس گزارش داد: سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه، به تازگی طی اظهاراتی در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفته است:

«وزارت امور خارجه انقلابی است و انقلابی عمل می کند اما نباید توقع حرف و عمل شدید و غلیظ داشته باشید؛ وزارت خارجه باید بتواند اهداف انقلابی را در زرورق گزاره‌های دیپلماتیک بپیچد و به خورد جامعه بین الملل بدهد. بنابراین زمانی که اهداف یکی هست، هر کسی با هر زبانی که بلد هست باید با دنیا صحبت کند. نظامیان با زبان نظامی، دیپلمات‌ها با زبان دیپلماسی که به هدف غایی برسد.»[5]

*بله! کسی از وزارت خارجه انتظار بیان صحبت‌های شداد و غلاظ ندارد.

ولی آیا انتظار عقلانیت، دفاع از حقوق ملی و دشمن پنداشتن دشمن نیز انتظاریست نابجا؟!

آیا روا نیست از وزارت خارجه و از سخنگوی محترم وزارت خارجه انتظار داشته باشیم که اقلا از سخنگویان وزارتخانه‌های چینی یاد بگیرند و در روزهای جنگ اقتصادی با آمریکا صراحتاً اعلام کنند که تحریم‌ها اثری بر اقتصاد ایران ندارد و یا اثر آن کم است؟

و جالب آنکه به جای این رفتار عقلانی؛ عملاً شاهدیم که خود آقایان بیش از آمریکا اصرار دارند که اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران زیاد است!

از مقوله اقتصاد گذشته؛ در بحث مقاومت و محور مقاومت هم اثر خاصی از وزیر و سخنگوی وزارت خارجه دولت آقای روحانی نیست...

در واقع همانقدر که مثلا اثر سخنگویان وزارتخانه‌های چینی در چالش‌های اقتصادی این کشور با آمریکا تعیین کننده و حساس است؛ حضور سخنگوی وزارت خارجه ما در مقولات مبتلی‌به کشور دیده نمی‌شود و این مسئله به شدت جای سؤال دارد.

کاش آقای موسوی جوانانه فکر نکنند و خود را در معرض پرسش‌های جامعه‌ای بیابند که دارای اطلاعاتی به‌روز است، در جریان رخدادهای سایر ممالک نیز هست و سنجه‌های مختلفی برای قضاوت عملکرد مسئولانش دارد.

ما برای اطلاع آقای موسوی این نکته را بیان می‌کنیم که طبق اذعان تمام کارشناسان کشور و از جمله مقام معظم رهبری، اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران کمتر از میانگین 30 درصد است.

شاید تکرار همین گزاره با زرورق‌های لازم در موضع‌گیری‌های آقای موسوی، عیار واقعی دلبستگی ایشان به نظام و انقلاب را نشان دهد.

***

1_ http://www.armanmeli.ir/fa/print/main/266511

2_ mshrgh.ir/982912

3_ mshrgh.ir/979102

4_ khabaronline.ir/news/1288840

5_ http://fna.ir/dbdlgo

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 19
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 14
  • IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    68 12
    وای به حال وزارت خانه ای که اینا بخوان حقوق ملتو از خارجیا بگیرن .
    • سید IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
      58 28
      در کل وای به حال آن ملتی که امثال اصلاح طلبان تهوع آوران کشور ما، زمام امورش را به دست گرفته و رها نمی کنند!!!
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    35 2
    "این در حالیست که مشکلات اقتصادی موجود که عمدتا نیز قابل رفع هستند؛ هرگز به بزرگی فضای ذهنی حاضران در مجامع فوق نیستند."
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    40 26
    انقلابی انقلابی است و در هر جایی انقلابی حرف می زند و عمل می کند...در تمام دولتهایی که دست آقایان بوده مثلاً خواسته اند ...اهداف انقلابی را در زرورق گزاره‌های دیپلماتیک بپیچند و به خورد جامعه بین الملل بدهند....اما نهایتا اهداف انقلاب را پیچانده و همیشه امتیاز داده و باخته اند...هر کجا ظریف مذاکره کرده طی 40 سال گذشته همیشه زورقش سوراخ بوده ...
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    50 6
    اینها حتی به اندازه چینی های چشم بادامی هم تعصب ندارند.
  • ابهری IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    38 1
    سلام 30درصد اثر تحریم روی دولت احتمال درست باشد .ولی چیزی که مردم تحمل می کنند 30+50است که بقیه خود تحریمی نا میده می شود .که از سوی نا بخردان به جامعه تحمیل شده. دویست هزار تومان سال 90چه می شد خرید وحالا چه شده ..میتواند فشار روی مردم را نشان دهد
  • IR ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    24 10
    جناب فارس لطفا شما که مدعی عدم تاثیر تحریم بر اقتصاد کشور هستید بفرمایید این گرانی و بلبشوی اقتصادی و فقر و بیکاری شدید متاثر از چیست ؟ با رفتن یک سری از شرکتهای اروپایی و چینی و کره ای و ... بسیاری از مهندسین و کارشناسان و پروژه گر های ما بیکار شده اند .... چرا کتمان حقیقت میکنید ؟ بروید گریبان مسئولین و نوادگان اختلاس گر و کاسبان تحریم را بگیرید ... نترسید اسلام نه تنها بخطر نمیافتد بلکه اصالت خود را نشان میدهد. حضرت علی فرموده اگر در قلمرو حکومت من فقیری گرسنه سر بر زمین گذارد این حکومت بر من روا نیست ... یا یک چنین تعبیری .... شما از مملکت بی خبرید بی خبر بی خبر ...
  • حميد IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    19 0
    د مردم در اين دوره و زمونه با توجه به اين دنياي تكنولوژي همه چيز را ميفهمند و شماها اب در هاون ميكوبيد
  • IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    12 0
    فریب و زور گویی به مردم ؟
  • م IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    21 1
    اقای روحانی دقیقا اگاه است که چه خبره.
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    3 10
    مشرق آخر جملات پیرموذن یه جوری علامت تعجب گذاشتی انگار دروغ محضه
    • IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
      8 1
      از آلبانی چه خبر؟
  • IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    10 0
    معلوم نیست کی به کیه؟
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    18 0
    بعد از انجام تعهدات یکطرفه!! فیگورهای! انقلابی بدون آثار عملی و جبران مافات،فریبکاری است.تحریم چهره شکست خورده دیپلماسی! بازسازی هماهنگ و وجهه سازی برای تثبیت جایگاه و نقش آفرینی مجدد برجام سازان است!این اقدام یا غیر منطقی و احمقانه است و یا دشمن را نباید احمق فرض کرد! بهرحال نتایج حاصله به نفع کشور نیست!و مملکت قحط الرجال نیست که با این هیاهو سالاری، خود را تثبیت نمایند.
  • علی IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    4 6
    این دولت و کل جیره خوراش خائن به ملت و مملت هستند باید همشون محکمه شن
  • IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    6 6
    اشتباه نکنید فقط اینها هستند که زبان دنیارو بلدن باور ندارید به روحانی بگید به انگلیسی سوت بلبلی بزنه، اینها از تربون های کشور برای افشای اطلاعات محرمانه نظام هم استفاده میکنن.
  • CA ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    3 6
    پروژه مایوس نمایی برای آقایان اصلاح طلب مثل کره گرفتن از آبه که اینا در این زمینه مهارت دارند.
  • IR ۲۲:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    3 6
    ظریف از زمان وزیر شدن جز گل به خودی چیکار کرده ؟؟ ایران در زمینه دیچلماسی از زمان قاجار به بعد گندی عظیم تر از برجام به خود دیده؟!
  • کریمی IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۴
    0 1
    اینقدر به هم نپرید چرادرسایه تحریم تولید کنندگان بسیاری درداخل بهره بردند رونق تولیدات صنعتی روز افزون شده بسیاری تحرک پیدا کردند دستگاه های پیشرفته رابسازند ...مواضع وزارت خواجه هم خوبست بی جهت خودرابهتر نبینید .منفی نگری دور ازاموزه های دینی ماست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس