به گزارش مشرق، اوایل اردیبهشت ماه امسال فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی از رونمایی راهکارهای پیادهسازی رونق تولید توسط مجلس در خردادماه امسال خبر داده بود اما با ورود به خردادماه صحبت از چکشکاری و اعمال نظر سایر کمیسیونهای مجلس هم برای گزارش رونق تولید بهمیان آمد بهنحوی که رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس اواسط خردادماه امسال اعلام کرد: گزارش نظارتی مجلس برای رونق تولید در حال نهایی شدن است اما منتظریم نظرات سایر کمیسیونها از جمله کشاورزی، صنعت و اقتصاد هم را در این رابطه ارزیابی و با جمعبندی کامل آن را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کنیم.
بیشتر بخوانید:
۲ خواسته رئیسی از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
ضرغامی: خصوصیبازی لعنتی، وبال گردن تولید شده است
در نهایت اوایل مردادماه، کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی گزارش نهایی خود را در خصوص راهکارهای پیشنهادی رونق تولید به هیات رئیسه مجلس ارائه کرد.
فولادگر با اشاره به اینکه این گزارش دارای دو فصل است، گفت: در فصل نخست بحث رونق تولید بهصورت موضوعی در حوزههای بانکی، بیمه، مالیات و موضوعات گمرکی مورد ارزیابی قرار گرفته و در فصل دوم نیز بهصورت جزئی مشکلات بخشهای مختلف از جمله صنعت، معدن و کشاورزی بررسی و راهکارهای لازم ارائه شده است.
وی همچنین گفته، مجلس در این گزارش نظارتی درصدد است رونق تولید را آسیبشناسی و ضمن اعلام اشکالات، خلأهای قانونی را شناسایی کند تا در نهایت بستر لازم برای اجرایی شدن شعار سال مهیا شود، بر همین اساس بهنظر میرسد تا پایان خردادماه گزارش نظارتی مجلس برای رونق تولید نهایی و برای قرائت تقدیم هیئت رئیسه مجلس ارسال شود.
در حال حاضر ۶ ماه از ارائه گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس در مورد رونق تولید به هیات رئیسه مجلس می گذرد اما هنوز خبری از قرائت این گزارش در مجلس نیست.
فولادگر در این رابطه گفته است، ۶ ماه از سال ۹۸ می گذرد اما همچنان گزارش رونق تولید مجلس در هیئت رئیسه مجلس معطل قرائت است.
وی افزود: ما نیز نسبت به این موضوع گله مند هستیم و اعتراض خود را به هیأت رئیسه ارسال کرده ایم.