-
حفاظت از نوزاد در مقابل فشارخون با مصرف این دو ماده
بر اساس یک مطالعه جدید، کودکانی که در دوران بارداری مادران در معرض میزان بالاتری از مواد معدنی کمیاب منگنز و سلنیوم بودند، در دوران کودکی کمتر در معرض فشار خون بالا قرار داشتند.
-
عوارض رژیم های سخت برای لاغر شدن
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه در بازه زمانی کوتاه نباید اقدام به کاهش وزن کرد، گفت: برای رسیدن به وزن ایده آل نباید از رژیم های سخت و سریع استفاده کنیم.
-
۳ راهکار اساسی برای در امان ماندن از گرما زدگی
یک متخصص تغذیه به بیان توصیههایی برای برای در امان ماندن از گرما زدگی پرداخت.
-
کدام کارمندان بیشتر غیبت دارند؟
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: بین نوع تغذیه کارکنان و خستگی و خواب آلودگی آنها در محیط کار ارتباط مستقیمی وجود دارد.
-
آب کافی بنوشید، مصرف شکر را محدود کنید
شیوع بیماری کرونا باعث شد تا تغذیه افراد نیز دچار تغییر و تحول شود، به طوری که لازم برخی خوردنی ها را کمتر مصرف کنیم و در مقابل، بعضی از مواد غذایی را بیشتر در برنامه غذایی خود قرار دهیم.
-
ضرورت نوشیدن مایعات از افطار تا سحر
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بر ضرورت نوشیدن ۸ لیوان مایعات از افطار تا سحر تاکید کرد.
-
دیابت و روزهداری؛
توصیههایی برای روزهداران مبتلایان به دیابت
دیابت بیماری است که در سرتاسر جهان و در کشور ما شیوع یافته است. این بیماری جزء موارد ممنوعیت کامل روزه داری نیست و باتوجه به وضعیت بیمار و صلاحدید پزشک، فرد میتواند برای روزه گرفتن تصمیم بگیرد.
-
ویژگیهای یک وعده افطاری مناسب
بهتراست برای باز کردن روزه از آب گرم، شیر گرم یا چای کمرنگ به همراه خرما یا کشمش استفاده شود. از نوشیدن نوشیدنیهای سرد ومصرف انواع قندهای تصفیه شده و شیرینیجات (مثل زولبیا و بامیه) باید خودداری شود.
-
تغذیه روزه داری در ایام کرونا چگونه باشد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
-
پرخوری افسردگی میآورد
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: پرخوری افراد به خصوص در دوران قرنطینه کرونایی می تواند منجر به افسردگی شود.
-
یک متخصص تغذیه تاکید کرد؛
تغذیه دوران نقاهت بیماران کرونایی چگونه باید باشد
عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ارتباط با تغذیه بیماران کرونایی در دوران نقاهت بیماری، توصیه هایی را مطرح کرد.
-
توصیههای طب سنتی برای فصل بهار
معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به بیان توصیههای طب سنتی برای فصل بهار پرداخت.
-
کدام میوه بهاری در پاندمی کرونا خورده نشود؟
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با مصرف میوه و میوه های خشک در پاندمی کرونا، نکاتی را توضیح داد.
-
بایدهای تغذیهای دیابتیها از دیدگاه طب سنتی
دکترای تغذیه در مورد انواع دیابت گفت: دیابت از منظر سنتی به دو دسته گرم و سرد تقسیم می شود. دیابت گرم ناشی از غلبه سودا بر صفرا است و دیابت سرد حاصل بلغم سوخته است که سیستم گوارش را درگیر می کند.
-
کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: از سیر، زنجبیل و پیاز هر روز در غذاهای مصرفی استفاده کنید. این سه ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی هستند.
-
4 نوع ماده غذایی ضد کرونا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده کنید.
-
خوردنیهایی برای کاهش استرس
تجربه استرس یک روند طبیعی در زندگی روزمره است هرچند زمانی که به شکل مزمن و شدید درآید دیگر تجربهای عادی نبوده و باید به عنوان یک اختلال آن را پذیرفت و برای درمانش اقدام کرد.
-
بایدها و نبایدهای تغذیه در نوروز
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد نباید یادشان برود رژیم غذایی مانند یک دوست همیشه و همه جا با شماست، حتی در تعطیلات نوروز؛ بنابراین رعایت رژیم غذایی و ورزش حتی در عید نباید فراموش شود.
-
نقش تغذیه در بهبود وضعیت بیماران مبتلا به ویروس انگلیسی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: حضور کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستانها از اهمیت بالایی در کنترل بیماری کرونا برخوردار است.
-
نقش کارشناسان تغذیه بیمارستانها در کنترل کرونا
مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو، بر اهمیت نقش کارشناسان تغذیه در دوران پاندمی کرونا تاکید کرد.
-
چطور بفهمیم «کودک» به «دیابت» مبتلا شده است؟
متخصص طب ایرانی اطفال گفت: پُر ادراری، ادرار شبانه، بی اختیاری در ادرار، پُرنوشی، پرخوری و کاهش وزن از علامت های ابتلای کودکان به دیابت است.
-
خوراکیهای مناسب برای افراد دیابتی چیست؟
بر اساس بررسیهای انجام شده غذاهای فرآوری نشده مثل انواع میوهها و سبزیها، بهترین خوراکی برای افراد دیابتی هستند.
-
تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی هشدار داد.
-
مقام سازمانملل:
۴۰۰ هزار کودک یمنی به دلیل سوءتغذیه با مرگ فاصلهای ندارند
معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه هشدار داد که ۴۰۰ هزار کودک زیر پنج سال یمنی به دلیل سوء تغذیه شدید در هفتهها و ماههای پایانی عمر خود قرار دارند.
-
خواص بینظیر لوبیا سفید
لوبیا سفید برای سلامتی مفید است. این ماده غذایی یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب میشود و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.