کد خبر 600894
تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱

برای شناخت عسل خوب مقداری از آن را درون یک لیوان آب سرد بریزید. اگر رشتهٔ عسل در آب حل نشد و ته لیوان روی هم انباشته شد عسل اصل است اما اگر در حین ریختن عسل در آب یا پس از آن رشتهٔ عسل حل شد و ذراتی در اطراف آن پدید آمد، ناخالصی دارد و هر قدر این ذرات و حل شدگی بیشتر بود میزان تقلبی بودنش بیشتر است.

عکس/ روش تشخیص سریع عسل اصل از تقلبی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
    0 0
    منبع؟
  • ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
    0 0
    منبع زنبور عسل
  • ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
    0 0
    رنگش داد میزنه
  • دکتر گاوچرون از کومور ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
    0 0
    منبع، خود مشرق. خود مشرق. مگه خود مشرق کم الکیه؟ این همه ساله داره خبر میزنه هنوز به عنوان یه منبع قبولش ندارین؟ :))) چیکار کردی با این مخاطبات مشرق؟ خخخخ
  • ۰۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
    0 0
    منبع 1000 لیتری آب
  • ۰۲:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
    0 0
    خب اگه شکرش رو زیادتر کنن باز همین قدر مشکل حل میشه تو آب بلکه دیرتر از عسل طبیعی
  • ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
    0 0
    اولا این روشی که میگیدفقط برای تشخیص اینکه عسل توسط زنبور درست شده یا نه کارایی داره،یعنی اگه به زنبور شکر بدن عسل درست کنه نمیشه تشخیص داد دوما عسلهایی که توی هوای شرجی شمال برداشت میشه خیلی رقیق میشن و هرچقدر هم طبیعی باشن بخاطر رقیق بودنشون داخل آب حل میشن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس