مقامات دولت یازدهم اعلام داشتند که در هنگام پرداخت یارانه (45500 تومانی) ماتم و عزا می‌گیرند. سؤال اینجاست چرا در مقابل پرداخت حقوق چند ده میلیونی به مدیران عزادار و شرمسار نمی‌شوید؟

گروه سیاسی مشرق - با رصد کانال‌های تلگرامی که این روزها بازارشان داغ شده، می‌توان بسیاری از اخبار را سریع‌تر و بدون پرده دریافت کرد. جذابیت و پرمخاطب بودن این اخبار ما را بر آن داشت تا به اخبار رسمی و غیررسمی منتشرشده در این کانال‌ها بپردازیم.

*******

مقصر اصلی ناکامی برجام کسانی هستند که تن به برجام آمریکایی دادند

سید یاسر جبرائیلی در متن کوتاهی که در کانال تلگرامی‌اش منتشر کرده ،‌ درباره عدم اجرای برجام می‌نویسد: برجام با شروط دقیق رهبر انقلاب، می توانست یک «توافق متوازن» باشد و منافع کشور را تامین کند. امروز اگر می‌بینیم ایران نفعی از برجام نمی‌برد، به این دلیل است که برجام مورد نظر آمریکا در حال اجراست و دولت یازدهم،‌ برجام نظام را اجرا نمی‌کند.

مقصر اصلی عدم النفع برجام، کسانی هستند که از میان برجام نظام و برجام آمریکا، تن به «برجام آمریکایی» داده‌اند.

سوابق رییس جدید رسانه ملی از زبان رییس اسبق

مهندس ضرغامی در کانال تلگرامی‌اش درباره سوابق رییس جدید صدا و سیما نوشت: آقای دکتر عبدالعلی علی عسکری را از سال ۵۷، سال ورود به دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک آن روز) می‌شناسم.

رابطه ما از جنس دوستی و رفاقت است ولی در مقاطع مختلف در طول این سالها همکاری نزدیک با هم داشته‌ایم. یا من معاون ایشان بوده‌ام، یا ایشان معاون من بوده‌اند. بعضی وقت‌ها هم در سطحی مشابه همکار بوده‌ایم. (در سپاه، وزارت ارشاد، صداوسیما و...) با این حال رابطه فردی، شخصیتی و دوستی ما نه تنها هیچ وقت تحت تأثیر این عناوین قرار نگرفت بلکه مرتباً مستحکم‌تر شد. این خیلی خوب است.

عسکری یک نیروی انقلابی؛ مبارز، زندان رفته و معتقد به مبانی اصیل انقلاب اسلامی و راه نورانی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است. هرگز این اصالت را از دست نداده است.

او از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) است و در طول جنگ تحمیلی خدمات فراوانی از خود به جای گذارده است.

عسکری شخصیتی فکری و فرهنگی است و ذهن خلاق و روشنی در نظریه پردازی دارد. کسانی که از نزدیک با او کار کرده‌اند با نگاه‌های راهبردی و رو به آینده او آشنایی دارند و همواره منتظر ارائه ایده‌های جدید از او هستند. این ویژگی هم خیلی ارزشمند است.

آقای عسکری انسانی نخبه و دانشگاهی است. فارغ التحصیل رشته برق و الکترونیک از یکی از بهترین دانشگاههای کشور است. در تحصیلات تکمیلی موفق بوده و امروز عضو هیئت علمی دانشگاه است و دانشجویان فراوانی در طول این سالها توسط او تربیت شده‌ اند.

دکتر عسکری در مسئولیت‌های مهمی مدیریت کرده و همواره از او به عنوان مدیری قوی و تأثیرگذار یاد می‌کنند. پروژه‌های تحقیقاتی بزرگی را در وزارت سپاه به نتیجه رسانده و تا تولید انبوه پیش برده است. راه‌اندازی فروشگاههای زنجیره‌ای رفاه؛ معاونت سیاحتی و زیارتی وزارت ارشاد؛ ریاست سازمان ایرانگردی و جهانگردی، معاونت آموزشی صداوسیما و معاونت توسعه و فناوری سازمان از جمله مدیریت‌های او محسوب می‌شوند.

انقلاب بزرگ دیجیتال در رسانه ملی بدون تردید مرهون فکر و اندیشه بلند و مدیریت شایسته ایشان است. امروز مردم عزیزمان بدون تهیه گیرنده جدید و با یک دستگاه ارزان مبدل سیگنال، از پیشرفته‌ترین سیستم دیجیتال (MPEG 4) استفاده کرده و از شبکه‌های فراوان و با کیفیت آن لذت می‌‌برند.

این تحول بزرگ ملی به هزار دلیل می‌توانست مسکوت و متوقف شود ولی انگیزه و روحیه بالای عسکری بر آن فائق آمد. از ایشان ممنونم.

عسکری با سازمان صداوسیما آشناست. او اهل کادرسازی و تربیت نیروی انسانی هم هست. مشورت‌پذیر و اهل تعامل و همکاری است. اگر این ویژگی‌هایش را حفظ کند حتماً کارنامه‌ای درخشان از خود باقی خواهد گذاشت.

پرداخت حقوق مدیران، شما را شرمسار نمی کند؟

دکتر رضا سراج در کانال تلگرامی‌اش درباره حقوق چند ده میلیونی مدیران دولت یازدهم می‌نویسد:

قیمت بنزین در دولت به اصطلاح تدبیر و امید بیشتر از دوبرابر شد؛ اما در عین حال مقامات دولت یازدهم اعلام داشتند که در هنگام پرداخت یارانه (45500 تومانی) ماتم و عزا می گیرند. سؤال اینجاست چرا در مقابل پرداخت حقوق چند ده میلیونی به مدیران عزادار و شرمسار نمی شوید؟

چرا از تبعیض و بی عدالتی شرمسار نمی شوید؟

جمعیت مدد جویان کمیته امداد 000/000/ 5 نفر در کشور است و در همین حال افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی هم بالغ بر 000/500/ 4 نفر می گردد. این قصه هنگامی پرغصه تر می شود که شاهد 000/000/ 3 نفر جوان جویای کار در کشور هستیم. با این شرایط پرداخت حقوق چند ده میلیونی به مدیران چه توجیهی دارد؟ چرا از این همه تبعیض و بی عدالتی شرمسار و عزادار نمی شوید؟!

سخن آخر

این مطالبه گری به معنای نادیده انگاشتن زحمات و خدمات مدیران متعهد، کارآمد و کارآفرین نیست؛ بلکه اعتراض به تبعیض، خودخواهی و فاصله گرفتن مدیران از ارزشها است که سنگ بنای آن در دولت هاشمی رفسنجانی گذاشته شد. اکنون مطالبه جامعه برکناری مدیران و رفع تبعیض است.

ریشه سؤالات متعدد هواداران اصلاح‌طلب چیست؟

دکتر عبدالله گنجی در کانال تلگرامی‌اش می‌نویسد: اصلاح طلبان مانده‌اند که در جواب سوالهاي متعدد که خود توليد کرده اند به مخاطب وحتي در درون جريان چه بگويند. هوادارانشان مي پرسند اگر ما اکثريتيم چرا رييس مجلس لاريجاني مي شود؟ اگر اعتدال و اصلاحات دو جان در يک قالبند چرا اعتدال دنبال لاريجاني است؟ اگر جلالي و نعمتي و... عضو ليست اميدند چرا نشست عارف را حتي براي حفظ ظاهر هم شده شرکت نکردند؟ اگر مينو خالقي واقعا کشف حجاب کرده چرا مسيري را مي رويد که مردم اصلاح طلبان را ملتزم به اسلام ندانند؟ چرا روزنامه آرمان از رياست لاريجاني و بقيه يا سکوت يا دو پهلو يا از عارف حمايت مي کنند؟ به نظر من سوالات مذکور جوابش اين است که اصلاح طلبان براي سرپل‌گيري در نظام بعد از فتنه 88 به هر چه رسيدند و هرکسي که ديدند دست دراز کردند و نتيجه آن نوعي بي هويتي در منش و تعاملات شد. دقيقا به همين دليل بخش فکري اصلاحات سکوت را ترجيح مي‌دهند.

کتاب «از نیمه خرداد» منتشر شد

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه‌ای با انتشار کتابی به بررسی اندیشه و سازوکارهای رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پرداخته است. این کتاب به قلم مصطفی غفاری منتشر شده است. برای تهیه این کتاب می‌توانید با شماره‌ تلفن‌ ۶۶۴۹۳۵۴۸-۰۲۱و۶۶۴۸۳۶۹۵-۰۲۱ تماس بگیرید.



جناب آقای هاشمی، التوبه

حمید رسایی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: هنوز چند ساعت از بیان هشدارگونه هاشمی رفسنجانی خطاب به منتقدان برجام نگذشته بود که آنچه این پیر در خشت خام می دید و ما در آینه نمی دیدیم، بر سرمان آمد و در برابر اعضای خانواده خود شرمنده شدیم.

حاج آقا هشدار داده بود: "اگر دولت لیست مشکلات حل‌شده به واسطه برجام را منتشر کند، این افرادی که می‌گویند برجام دستاوردی نداشته به واسطه این دروغ بزرگ، نزد خانواده خود نیز شرمنده می‌شوند."

در کمتر از 24 ساعت، یکی از نمونه های این شرمندگی ظاهر شد و همه ما شرمنده خانواده خود شدیم و به درگاه الهی به دلیل انتقاد از گوساله سامری برجام، توبه کردیم؛ وقتی شنیدیم که مدیران بانكهای بزرگ اروپایی پس از دیدار با وزیر خارجه آمریكا در لندن اعلام کردند، برنامه‌ای برای برقراری روابط بانكی با ایران نداریم.

چارلی اولیویر، سخنگوی داچ بانک آلمان در این باره گفت: «کاهش تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران این انتظارات را افزایش داده که بخش بانکی از شرکت های مختلف در فعالیت های تجاری قانونی شان با ایران حمایت کند اما برخی از تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا علیه ایران و محدودیت های غیرتحریمی همچنان پابرجاست. بنابراین داچ بانک همچنان به طور کلی تجارت مرتبط با ایران را محدود خواهد کرد.»

استوارت لوی مدیر امور حقوقی بانک انگلیسی اچ.اس.بی.سی نیز پس از دیدار با کری اعلام کرد به رغم توضیحات کری، این بانک هیچ برنامه‌ای برای احیاء مراودات مالی با ایران ندارد.

اچ اس بی سی که به بهانه نقض تحریم های ایران، میلیاردها دلار از سوی دولت آمریکا جریمه شده است، تاکید کرده که قصدی برای انجام هیچ گونه فعالیت جدید مرتبط با ایران ندارد.

بانک استاندارد چارترد انگلیس نیز در این باره اعلام کرد: «ما هیچ مشتری ای را که ساکن ایران است یا هر موسسه تحت کنترل یا مالکیت فردی ساکن ایران است را نخواهیم پذیرفت... ما نه معامله جدیدی را بر عهده خواهیم گرفت و نه با ایران یا هیچ طرف ایرانی ای تعامل خواهیم کرد.»

ظاهرا دولت های خارجی، بانک ها و دیگر شرکت ها خواستار ابهام زدایی کتبی از سوی وزارت خزانه داری آمریکا هستند تا این تضمین را دریافت کنند که بابت همکاری با ایران مجازات نخواهند شد، اما واشنگتن تمایلی به این کار ندارند و نمی خواهد اینطور به نظر برسد که در حال کاستن از شدت مجازات های خود در قبال اقدامات غیرهسته ای تهران است.

وزارت خزانه داری آمریکا بلافاصله پس از اجرایی شدن برجام، بیانیه ای را منتشر کرده و در آن تفسیر خود از متن برجام را اینگونه ارائه داده بود که بانک های خارجی نمی توانند به طور مستقیم یا غیرمستقیم از سیستم بانکی آمریکا برای معامله با ایران استفاده کنند. یعنی با توجه به اتباطات گسترده بانک های اروپایی با سیستم بانکی آمریکا،‌ این در واقع به معنای تداوم تحریم بانکی ایران است.

آقای هاشمی! راستی "شرمندگی" چیست و "خجالت" یعنی چه؟ شاید شما بهتر بدانید.

شيپور جنگ را كه بنوازند، مرد را از نامرد مي توان شناخت

مهدی محمدی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: حقيقتا مايه عبرت است و درس آموز، سلوك غربگرايان در ايران. به اسلام كه مي رسد از ملي گرايي دم مي زنند اما در مقابل سردار و سرباز مدافع وطن ناسپاس و هتاكند. عرب را دشمن مي دانند اما در مقابل سعودي ذليلند. عليه حضور در غزه و لبنان حرف مي زنند اما كسي نديده از ميان آنها كسي براي دفاع از كشور حتي يك سيلي خورده باشد، به استقبال مرگ رفتن بماند. جان مرد و زن فرانسوي و امريكايي براي آنها عزيز است اما زنده خاكستر شدن كودك يمني را نمي بينند. جوان ايراني اگر در تصادف جان بسپارد غوغاي توئيتري راه مي اندازند اما اگر همين جوان نام خود را مدافع حرم بگذارد و شهادت را ملاقات كند، مي گويند با جان جوان هاي مردم بازي شده است. براي حيوان مظلوم گلستاني شيون مي كنند اما به ياد نداريم هرگز حال مادر شهيدي را پرسيده باشند.

خلاصه، خوب گفته است مصطفي چمران؛ شيپور جنگ را كه بنوازند، مرد را از نامرد مي توان شناخت.

عزت و پیشرفت ایران از منظر رونامه نگار مصری

دکتر رضا سراج در کانال تلگرامی‌اش می‌نویسد:

فهوی حسین روزنامه نگار مصری و اتفاقا ضد ایرانی است که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است. وی طی یک مقاله مفصل در الشرق الاوسط، مقایسه ای بین مصر و کشورهای منطقه با ایران انجام می دهد.

ایران و مصر دو مسیر مقاومت و سازش

فهوی حسین با مقایسه دو مسیر متفاوت ایران و مصر می نویسد : «ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم. ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرت ها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم. ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب 4 میلیارد کمک بلاعوض می گرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند.»

اقتدار ایران از نگاه روزنامه نگار عرب

وی در ادامه می نویسد : «...امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست. کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا 64 بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار می برند. گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند.»

پشرفت های ایران از منظر روزنامه نگار عرب

فهوی حسین می نویسد : «...دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و .. جز ده کشور برتر جهان می باشند. در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشک هایش شاید اولین کشور دنیاست. در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و ... !؟»

نقطه قوت ایران و ضعف کشورهای منطقه

وی در ادامه می نویسد : «وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت می شود مصر، وقتی در جامعه ای وحدت نباشد می شود عراق، وقتی کشوری فرمانده استواری نداشته باشد می شود پاکستان، وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق و غرب باشد می شود ترکیه، اما وقتی در کشوری شیعه، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه فشارها، سلیقه ها، جنگ 8 ساله ، 30 سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند. خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگ های زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند ... کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند.»

نتیجه

به راستی تفاوت ایران و کشورهای منطقه در کجاست ؟ پاسخ واضح و مبرهن است؛ حاکمیت اسلام ناب محمدی (ص) و انقلابی در ایران و حاکمیت اسلام آمریکایی در مصر، ترکیه، پاکستان و...ای کاش آقای روحانی و مشاورشان (سریع القلم) به اندازه این روزنامه نگار ضد ایرانی عرب زبان، به پیشرفت و عزت ایران واقف بودند.