کنایه عضو شورای شهر به تغییر دهندگان بیلبورد میدان ولیعصر...

سرویس سیاست مشرق -  «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

باید اجازه داد زنان به ورزشگاه‌ها بیایند تا هم فحش بدهند هم بشنوند!

فردی به نام صالح نجفی که خبرگزاری ایلنا از او با عنوان پژوهشگر حوزهٔ فلسفه و مکاتب انتقادی، مترجم و ویراستار آثار فلسفی! یاد کرده در مصاحبه با همین خبرگزاری پیرامون دغدغه این روزهای اصلاح طلبان مبنی بر ضرورت حضور بانوان در استادیوم های ورزشی گفته است: 

اتفاق فاجعه‌باری در ایران افتاده که مثلاً کتاب‌خوان‌ها کمتر به ورزشگاه می‌روند. این مسأله به این علت است که در ایران زنان اجازۀ حضور در ورزشگاه ندارند و تمام جوّ ورزشگاه مربوط به همین موضوع است.

او در ادامه تصریح می کند: 

می‌گویند در ورزشگاه‌ها حرف‌هایی به زبان می‌آید که برای خانواده‌ها خوب نیست و به همین علت خانواده‌ها ـ که از نظرشان یعنی همان زنان ـ نباید به ورزشگاه بیایند. این قضیه یک تحلیل وارونه است. برای حل مسأله باید اجازه داد زنان وارد ورزشگاه شوند. زنان در دنیایی غیر از دنیای ما زندگی نمی‌کنند که اصلاً فحش نشنوند یا خودشان فحش ندهند. همه باید بتوانند در ورزشگاه حضور داشته باشند و حدگذاشتن برای فحش‌دادن یا فحش‌ندادن در ورزشگاه را باید خود مردم تعیین کنند. [۱]

*امثال آقای نجفی بعنوان کسی که یک رسانه تشخیص داده، می تواند با او به گفتگو بنشیند، حق اظهار نظر در هر چیزی را به لحاظ تئوریک دارد اما بدیهیست که این حرف نمی تواند و نباید غیر منطقی و خلاف عقلانیت باشد.

بانوان در جامعه اسلامی صاحب کرامتی ویژه و خدشه ناپذیر هستند که عقلانیت حکومتی ایجاب می کند منصه هایی که در آنها آسیب هایی برای بانوان متصور است؛ مورد اصلاح قرار گیرند.

عقل و حکومت عقلانی بر خلاف گفته آقای نجفی نمی تواند اجازه دهد بانوان در جایی که معروف است رفتارها و سخنان ناشایستی می تواند در آنها بروز کند؛ بدون اصلاح امر و ایجاد بستر مناسب ورود کنند.

که بیشتر ورزشگاه ها و استادیوم ها نیز در حال حاضر از این جمله‌اند و وظیفه آماده سازی ورزشگاهها برای ورود بانوان نیز بر عهده نهادهای اجرایی دولت و وزارت ورزش است.

قابل تأمل آنکه اساساً این یک امر محرز است که حضور در ورزشگاه ها به هر قیمتی! دغدغه اکثریت بانوان ایرانی نیست و جامعه بانوان اولویت های وسیع تری برای خود متصور است که مشخص نیست چرا جریان سیاسی خاص از توجه به آنها معذور است؟

پیش از این، طیبه سیاوشی، از نمایندگان اصلاح طلب مجلس عنوان کرده بود که حضور بانوان در ورزشگاه ها یک سرمایه است! [۲]

*** 

مدعی نفوذ منافقین در سپاه، مدعی نفوذی بودن «میثم مطیعی» شد

«مجید انصاری»، معاون سابق رئیس جمهور روحانی و از فعالان اصلاح طلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایسنا در اشاره به مداحی انتقادی میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر در تهران، گفته است: این مساله عید فطری که مظهر و نماد همه مسلمانان و روزه‌داران است را به نوعی همایش جناحی و حزبی تبدیل می‌کند.

او همچنین با اشاره به چند مطلب انتقادی در رسانه های انقلابی پیرامون اصلاح طلبان می گوید:

 این تفرقه‌افکنی فراتر از یک شعرخوانی است. اگر در یک سال گذشته مجموعه تیترهای خبری و تحلیل‌های سیاسی چند خبرگزاری و سایت معروف و شناخته شده نگاه کنید، تفاوت چندانی با تیترهای رسانه‌های ضد انقلاب و منافقین و اسرائیلی نداشته و ندارد.

این فعال چپ با بیان اینکه چنین اقداماتی را نشانه نفوذ عناصر دشمن در این نهادها و رسانه‌ها می‌دانم، ادامه داد:

خیلی خوش‌باوری خواهد بود که فکر کنیم این مدل تخریب‌ها ناشی از کج‌ سلیقگی سیاسی است. نشانه‌های دیگر نفوذ سرویس‌های جاسوسی دشمنان را در نهادها طی چند سال گذشته دیدیم که بعضا فاجعه‌آمیز هم بوده و بعضی از آنها هم در زندان هستند.

انصاری گفته است: من فکر می‌کنم ضمن تاکید و توصیه به مردم برای مراقبت از این نفوذها، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ما و همچنین نیروهای مسلح باید دقت مضاعفی برای شناسایی عوامل نفوذی که در این نهادها و با نقاب انقلابی‌گری عملا فرمایشات مقام معظم رهبری را بی‌اثر می‌کنند، انجام دهند.

ایسنا همچنین در لید مصاحبه انصاری نوشته است: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، شناسایی" عوامل نفوذی که در نهادهای انقلابی، با نقاب انقلابی‌گری عملا فرمایشات رهبری را بی‌اثر می‌کنند"، را مورد تاکید قرار داد. [۳]

*اظهارات انصاری در حالیست که اولا آقای مطیعی با هماهنگی دفتر رهبر مقام معظم رهبری، برای مداحی در مراسم نماز عید سعید فطر انتخاب شده و ثانیا اشعار وی نیز در پایگاه اطلاع رسانی رسمی مقام معظم رهبری باز نشر یافته است.

غیر از این رخدادهای شاخص، عقل هم قضاوت می کند که در اشعار قرائت شده از سوی این مداح شناخته شده اثری از تفرقه یا نفوذ یا وحدت شکنی نیست بلکه آنچه هست صرفا انتقاداتی است که بعنوان حرف دل مردم بایستی به گوش مسئولان ارشد دولتی و سایر مسئولان امر برسد.

در همین زمینه بخوانید:

متن اشعار میثم مطیعی در نماز عید فطر ۹۷ +فیلم

حمله مداح عید فطر به اُدکُلن‌های اروپایی

تکرار «حرف مردم» در بزرگ‌ترین تریبون ملی

فی الواقع این تقصیر مردم و مادحین نیست که عملکرد دولت و اصلاح طلبان طی ۵ سال گذشته دارای نقاط ضعف فاحشی من جمله شکست برجام، کم کاری و بی عملی بوده است و جالب آنکه آقایان به جای داشتن گوش شنوا و استقبال از فرایند نقد معقول در جامعه، بنای ناسازگاری گذاشته و حتی دو خط شعر را نیز نمی توانند تحمل کنند.

گفتنیست، انصاری که به تازگی مدعی نفوذی بودن چهره های انقلابی و برخی رسانه های امین کشور شده است، چندی قبل نیز بحث نفوذ اسرائیل و منافقین در سپاه پاسداران را مطرح کرد [۴]  که متأسفانه پیگیری های لازم در این زمینه انجام نشد و مشخص نیست نهاد سومی که از سوی انصاری متهم به نفوذی بودن شود، کدام نهاد است!؟

لازم به یادآوریست که اصلاح طلبان و سران دولتی، در سال گذشته نیز پس از مداحی انتقادی میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر حملات وسیعی را علیه وی صورت دادند. اما مقام معظم رهبری پس از حملات وسیعی که علیه مطیعی صورت گرفت از این مداح انقلابی کشورمان و شعری که در نماز عید فطر سال گذشته خوانده بود تجلیل کردند.

معظم له خطاب به مطیعی فرموده بودند:

«می‌دانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقا اعتنا نکنید.

شما یک حرف کاملا درست و محکمی زدید. تردید نکنید. من نظرم را همان موقع به اطرافیان هم گفتم. کار شما کاملا درست بود.

 اصلا محل نگذارید به این حمله‌ها و بدانید کار شما مؤثر است. شما روی این جوان‌ها تاثیر دارید. این جمعیتی که امشب آمده بود تاثیر می‌پذیرد از شما.

 در آن شعر هم هیچ اهانت نبود. مسؤولان رده بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده.

 خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعی بودیم و هم صف اوّلی.

در آن شعر هم هست: "ما مدعیان صف اول بودیم"، ولی معلوم شد خبرها جای دیگری است؛ دیگرانی را بردند و ماها جا ماندیم.

هیچ خسته نشوید. اگر بنای بر خسته‌شدن بود آنهایی که قبل از انقلاب زندان رفتند و کتک خوردند و تبعید شدند باید خسته می‌شدند.

 سفت بایستید و خسته نشوید. اگر خسته نشوید خداوند به کارتان برکت می‌دهد، و برکت داده است. راه درست همین است که شما دارید می‌روید.

 من همیشه شما را دعا می‌کنم، اما سر قضیه عید فطر فقط دعا نبود؛ هم دعا می‌کردم، هم حمایت کردم و نکاتی را به آنهایی که باید می‌گفتم، گفتم.»

*** 

کنایه عضو شورای شهر به تغییر دهندگان بیلبورد میدان ولیعصر...

«شهربانو امانی»، عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران در جلسه اخیر شورای شهر با اشاره به بیلبورد میدان ولیعصر که در آن مردانی با قومیت های مختلف ایرانی در حال حمایت از تیم ملی فوتبال ایران به تصویر کشیده شده بودند، گفت: مسئولینی که این طرح را به نمایش گذاشتند برای زنان همان نقش سنتی مردسالارانه را ترویج می کنند.

وی با بیان اینکه بعد از پیگیری ها این بیلبورد تغییر یافت، گفت: تغییر یک بیلبورد، تغییری در ماهیت دیدگاه های آنان ایجاد نمی‌کند.

به گزارش ایرنا، امانی همچنین اظهار داشت: 

ضمن تشکر از شهردار تهران به خاطر دستور حذف این دیوارنگاره از ایشان انتظار دارم به عنوان شهرداری اصلاح طلب، این تفکر مردسالارانه را از شهرداری تهران حذف کند. [۵]

*بیلبورد میدان ولیعصر با نیت ترویج مردسالاری نصب شده یا نشده بود، امریست که مسئولان ذیربط بایستی درباره آن پاسخگو باشند اما نکته آنجاست که در هنگامه بی‌عملی آشکار شهرداری و شورای شهر تهران و در حالی که افشانی چهارمین مدیر شهرداری تهران در دوران اصلاح طلبان است ولی صدایی که از شورای شهر تهران به گوش می رسد، رایحه خوش خدمت نیست.

به عکس آنچه که مردم از اعضای شورای شهر تهران می شنوند، تأکید بر پرداخت مالیات به شهرداری، ضرورت گرانتر شدن تهران، اخراج پرسنل شهرداری، نامگذاری چند خیابان، تعطیلی خط هفت متروی تهران، ضرورت مبارزه با مردسالاری و زد و خوردهای حزبی چپ ها برای انتخاب شهرداری است که تحلیلگران می گویند او هم از آنجا که جزو رجال نیست، به سرنوشت استعفا گرفتار می آید.

امر مسلم آنست که دور شدن پر شتاب اصلاح طلبان شورای شهر از روند خدمت‌رسانی به مردم، آنهم در عرصه ای که عملکرد آنها در قیاس با عملکرد جهادی محمدباقر قالیباف قرار دارد، نتایج شومی را برای اردوگاه اصلاحات به بار خواهد آورد. نتایجی که یکی از بدیهی ترین آنها، ادامه روند ۱۷ ساله قهر مردم از اصلاحات و امتداد شکست اکثریتی چپ ها در تمام انتخابات های ۱۷ سال گذشته است.

مردم، نظیر آنچه که بر زبان امانی جاری شده است را در دوران اصلاحات نیز شنیدند و از آن روز دیگر هیچ رئیس جمهور اصلاح طلبی در ایران بر اریکه قوه مجریه تکیه نزد...

***



۱_https://tnews.ir/news/۱۱db۱۱۳۲۳۷۳۹۹.html

۲_mshrgh.ir/۸۶۵۱۲۹

۳_https://www.isna.ir/news/۹۷۰۳۲۷۱۲۵۲۹/

۴_mshrgh.ir/۸۵۵۰۰۵

۵_http://www.irna.ir/fa/News/۸۲۹۴۴۵۸۸

برچسب‌ها