به گزارش مشرق، محمد حسین عزیزی، مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مصرف بالای برخی مواد غذایی مانند قند، نمک و چربی در بین ایرانیها، اظهار کرد: متاسفانه بنابر آمارها میزان نمک مصرفی ایرانیان دو برابر متوسط جهانی است.
او با اشاره به میزان نمک مصرفی ایرانیان بیان کرد: هر ایرانی روزانه ۱۰ گرم نمک مصرف میکند که این رقم باید به پنج گرم در روز کاهش پیدا کند چرا که مصرف بالای نمک عوارض خطرناکی به دنبال دارد و موجب افزایش شیوع فشار خون بالا میشود.
بیشتر بخوانید:
مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: مصرف بالای نمک با افزایش فشار خون خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سکتههای قلبی و مغزی را افزایش میدهد.
هر ایرانی سالیانه ۳۵ کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند
عزیزی تصریح کرد: میزان قند مصرفی ایرانیان بالاتر از متوسط جهانی است و هر ایرانی سالیانه ۳۵ کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند و این میزان مصرف بالا ایرانیان را گرفتار عوارض قند خون بالا مانند دیابت میکند که به دنبال آن فرد مبتلا به بیماریهای کلیوی و آسیبهای چشمی ناشی از قند خون بالا میشود.
او بیان کرد: توصیه ما این است که افراد قند، نمک و چربی کمتری مصرف کنند و تحرک بدنی خود را افزایش دهند؛ همچنین هنگام خرید مواد غذایی با توجه به چراغ راهنمای تغذیهای مواد غذایی را تهیه کنند که قند، نمک و چربی آنها به رنگ سبز نشان داده شده باشد.