دكتر زهرا مدني در گفتگو با "وب دا" افزود: بيماران ديابتي قبل از شروع ورزش حتما با پزشك متخصص مشورت كنند و توصيه مي شود بيماران مبتلا به ديابت تيپ يك و تيپ دو 3 تا 7 روز در هفته براي انجام ورزش اقدام كنند.
وي درباره شدت ورزش افراد مبتلا به ديابت، گفت: بهتر است اين افراد به طور متوسط يعني در حدي كه صحبت كردن عادي تا حدودي مشكل باشد و بين 20 تا 60 دقيقه در هر جلسه يا مجموعا 150 دقيقه در هفته ورزش كنند.
متخصص پزشكي ورزشي دفتر سلامت جمعيت، خانواده مدارس براي حركات كششي در بيماران مبتلا به ديابت توصيه كرد: ديابتي ها مي توانند 2 تا 3 روز در هفته و بين 15 تا 30 ثانيه براي هر كشش وقت بگذارند و نوع حركات كششي براي اندام فوقاني 4 تا 5 حركت و براي اندام تحتاني نيز، 4 تا 5 حركت باشد.
دكتر مدني تصريح كرد: در بيماران ديابتي كه مبتلا به مشكلات قلبي، نارسايي كليه يا اختلالات چشمي هستند، ورزش ها با شدت كم بايد انجام شود و از انجام ورزش هاي شديد پرهيز كنند.
وي درخصوص نكات مهم دربيماران ديابتي حين انجام ورزش گفت: حتي الامكان ورزش همراه با یک فرد دیگرانجام شود و پوشيدن كفش مناسب نيز نبايد فراموش شود.
متخصص پزشكي ورزشي دفتر سلامت جمعيت، خانواده مدارس بيان كرد: رعایت بهداشت مناسب و مراقبت دقیق از پاها در زمان انجام ورزش، براي پیشگیری از عفونت های احتمالی ضروري است و بايد به تمام زخم ها رسیدگی کرده و از هر گونه تحریک خودداری کنند.