کد خبر 1177613
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷
بورس نمایه

کارشناس بازار سرمایه: گزارش های مثبت ۹ ماهه که در حال انتشار هستند، بر اساس میزان تولیدات در ماه های مهر، آبان و آذر هستند که در کدال بارگذاری می شوند، می توانند راهنمای خوبی برای سرمایه گذاران باشند.

به گزارش سرویس بورس مشرق، احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه، در این خصوص بیان داشت: سود مناسب شش ماه گذشته با افزایش خوبی در سه ماه بعدی آن رو به رو شده است و شاهد سودآوری مناسب شرکت ها هستیم.

وی در این خصوص ادامه داد:  سودآوری مناسب شرکت های معدنی، پتروشیمی و فلزی بیانگر این است که اگر عملکرد سه ماه سوم به سه ماه چهارم تسری یابد، پی بر ای شرکت ها کمتر از ۱۰ خواهد شد و اگر عملکرد سه ماه سوم را به کل سال ۱۴۰۰ تسری دهیم اکثر پی بر ای شرکت های بزرگ و بنیادی ما در حوزه های پتروشیمی، معدنی و فلزی و سایر صنایع در محدوده ۵ یا ۷ قرار میگیرد که عدد بسیار مطلوبی برای سرمایه گذاری است.

بیشتر بخوانید:

کلیدهای دستکاری دولت در بورس

اشتیاقی در ادامه خاطرنشان ساخت: اعداد مناسب «پی بر ای» شرکت ها می تواند نشان خوبی برای سهامداری در خصوص نگهداری سهام و حضور در مجمع شرکت ها باشد. این روند می تواند خوش بینی را نسبت به عملکرد شرکت ها در سال ۱۴۰۰ افزایش دهد.

این مدیرعامل کارگزاری در ادامه گفت: به نظر می رسد گزارش های ۹ماهه، گزارش های بسیار مثبتی باشد و پیشنهاد میکنم سرمایه گذاران در خصوص چیدمان پرتفوی های خود، به سودآوری و کسب سود تقسیمی و حضور در مجامع دقت بیشتری داشته باشند و به این منظور به هر صنعت یا شرکتی وارد می شوند به پی بر ای آتی برای سال ۱۴۰۰ توجه بیشتری داشته باشند. اعداد ۵ تا ۷ برای پی بر ای این شرکت ها بسیار مناسب است و انتخاب این سهم ها برای سهامداری بسیار سودآور خواهد بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سود مورد محاسبه و تقسیمی این شرکت ها نزدیک به سود بانکی است و به این ترتیب، هم از یک سود نزدیک به سود بدون ریسک ۱۸ درصدی بانکی برخوردار می شوند و هم با توجه به این که محصولاتی که شرکت های پذیرفته شده در بورس عرضه می کنند، می توانند منتفع شوند، بنابراین به نوعی می تواند سپر تورمی باشند.

اشتیاقی در پایان متذکر شد: به سهامداران توصیه می کنم حتما با توجه به فاکتورهای یاد شده، معامله و در نهایت سهامداری کنند و در میان مدت و بلند مدت از بازار سرمایه کسب انتفاع کرده و از بازارهای موازی دیگر، پیشی بگیرند.

منبع:سنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • کاربرعمومی IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    2 0
    چرا مسیولان اصرار برهیجانی بودن بازار دارند وعلت ریزش بورس را به عدم آشنایی سهانداران اعلام میکنند؟ آیا صندوقهای عرضه شده ویا پالایشی ها که توسط خود دولت قیمت گذاری وعرضه شد هم وارد جو هیجانی شد؟ این چه توجیه مسخره ایست که مردم را به بورس دعوت می کنند وبعد با ترفتدها وحیله های کثیف جیب مردم را خالی می کنند؟ بنده در خرید ۱۲میلیونی پالایشی ۵میلیون تومان ضرر کردم. درحالیکه اصلا برروی آن خریدو فروشی انجام ندادم.
  • احمد IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    1 0
    سودی که این شرکت ها می دهند از جیب خود سهامداران است وگرنه این شرکتها چه پیشرفتی در دوران آنهم کرونایی داشتند یا قیمت محصولاتشان را بالا بردند یا درخرید وفروش(کلاهبرداری از سهامداران) سود کرده اند
  • IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    1 1
    حرف مفت نزنید خواهشا در ایران بورس هم سیاسی است. لعنت به سیاست
  • IR ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
    0 0
    خدا ازتون نگذره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس