به گزارش مشرق، حسین بامیری، عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما، با تاکید بر نقش شوراها در پیشگیری از بروز فقر و رفع مشکلات اقشار مختلف جامعه افزود: شوراها قانونگذاران محلی هستند که از سوی مردم انتخاب میشوند و مجموع مصوبات آنها به مثابه وضع قوانین از نوع محلی است.
وی ادامه داد: شرح وظایف شوراها بر گرفته از اصول مترقی قانون اساسی است و اگر مردم به خوبی در این عرصه گزینش و انتخاب کنند، قطع یقین افراد منتخب هم میتوانند از اقشار مختلف جامعه از جمله خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی گرهگشایی کنند.
بامیری تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستاها به عنوان پارلمان شهری میتوانند مطابق ظرفیتهای قانونی رویکرد مصوبات خود را بر بهبود معیشت اقشار تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دهند و موجب حل مسائل در حوزه اختیارات خود و پیشگیری از فقر شوند.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه فلسفه شکلگیری شوراها رفع مشکلات جوامع در سطح شورهای شهر و روستاها و جلوگیری از بروز مشکلات است، اظهار کرد: تصمیم گیریهای صفر تا صد در حوزه مدیریت شهری و مدیریت روستایی، متناسب با قانون اساسی طبق مقتضیات زمانی و مکانی برعهده شوراهای شهر است که تا حد زیادی بر زندگی و معیشت مردم موثر است.
وی تاکید کرد: شوراها به خوبی میتوانند از طرفیتهای قانونی برای پوشش توقع و انتظار جامعه بهره گیرند و اعضای شوراهای شهر در سراسر کشور ما ارتباطی مردم با مسئولان هستند و از یک منظر هم پل ارتباطی مسئولین با مردم هستند. یک حلقه وصل هستند با شرح وظایفی که متوجه آنهاست که بتوانند مطالبات مشروع و واقعی مردم را به گوش مسئولین برسانند.
بامیری تاکید کرد: در مجموعه قوانین هم شرح وظایف و ماموریتهای متنوع و متعددی متوجه شورای اسلامی شهر و روستا شده و دولتمردان هم انتظاراتی از آنها دارند که با رویکرد همراهی و همافزایی میتوانند نابسامانیهای موجود در مناطق شهری و روستایی را رفع و به سرانجام مطلوب برسانند.