روحانی نمایه

روحانی فلسفه مذاکره و گفتگو بین کشورها را تأمین منافع مشترک دانست و گفت: اینکه تصور شود با مذاکره با آمریکا، اروپا و یا هر کشور دیگری آنها به دوست ما تبدیل می‌شوند، ساده‌لوحی است.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری ایران  بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در دیدار جمعی از اصحاب رسانه با اشاره به تعامل دولت با رسانه‌ها، اظهار داشت: تلاش دولت بر این بوده که رفتار و تعامل مناسبی با رسانه‌ها داشته باشد، به گونه‌ای که به ابزار رسانه راحت‌تر دسترسی داشته باشند. از آزادی کامل برای بیان حقایق برخوردار بوده و داده‌های لازم در اختیارشان قرار بگیرد.

رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای مهم و تاریخی دولت در مذاکرات برجام و برداشته شدن تمام قطعنامه‌های شورای امنیت و خارج شدن از ذیل بند هفتم منشور سازمان ملل و همچنین پایان دادن به پرونده مطالعات ادعایی (PMD)، اظهار داشت: علت اینکه مردم واقعیت‌های دولت یازدهم و دوازدهم را در این زمینه‌ها نمی‌دانند بخاطر سیاه‌نمایی‌هایی است که رسانه‌های قدرتمند در خارج از کشور و برخی در داخل انجام داده‌اند.

روحانی با بیان اینکه همه وظیفه داریم در حد توان واقعیت‌ها را به مردم بیان کنیم، اظهار داشت: بعد از برجام توان فروش نفت از ۹۰۰ هزار بشکه به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه افزایش یافت و اعتبار تمام طرح‌هایی که سال ۹۹ در روزهای پنج‌شنبه به افتتاح ‌رسید، بیش از ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که در سایه برجام به دست آمده است. همچنین هزینه انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران که از صندوق توسعه ملی بوده، از محل فروش نفت که پس از برجام حاصل شد، به دست آمده است.

وی فلسفه مذاکره و گفتگو بین کشورها را تأمین منافع مشترک دانست و گفت: اینکه تصور شود با مذاکره با آمریکا، اروپا و یا هر کشور دیگری آنها به دوست ما تبدیل می‌شوند، ساده‌لوحی است. در مذاکرات، هر کشوری بر مبنای منافع خود، فعالیت می‌کند و بنا نیست اگر با کشوری مذاکره می‌کنیم آن کشور بر مبنای اعتقادات و اصول ما عمل کند، لذا در مذاکرات باید به دنبال منافع مشترک باشیم.

روحانی با تاکید بر اینکه نباید در هیچ موضوعی دچار افراط و تفریط شد، تصریح کرد: معتقدم کشور جز در سایه میانه‌روی و اعتدال نجات پیدا نمی‌کند و چنانچه افراط و تفریط وجود داشته باشد، بی‌تردید منافع و مصالح ملی قربانی خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه توافق هسته‌ای برجام صد در صد به نفع کشور بود، گفت: البته ممکن است به همه آنچه مدنظر داشتیم نرسیده باشیم، اما قطعاً بیش از ۸۰ درصد انتظارات برآورده شده است. به گونه‌ای که بعد از برجام و در سال ۹۵ بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم و تورم در مواردی تک رقمی شد و محال است که این دستاورد بزرگ در تاریخ مستور بماند.

وی افزود: ترامپ این توافق را زیر پا گذاشت و باعث شد که فشارهای زیادی به کشور تحمیل شود و تأسف‌آور این است که عده‌ای به جای اینکه بگویند آمریکا و ترامپ جنایت کردند به دولت تهمت می‌زنند که ناکارآمد بوده است.

رئیس جمهور گفت: همانطور که در جنگ ۸ ساله تنها بودیم در جنگ اقتصادی ۳.۵ ساله هم تنها بودیم و هیچ کس حاضر نبود حتی یک کشتی نفت از ایران بخرد. اما با این حال دولت توانست معیشت مردم را تأمین کند و حاضر نشدیم که کالاهای اساسی را کوپنی کنیم.

روحانی ادامه داد: از ۳.۵ سال اخیر بیش از ۴ سال قبل که در آن شاهد دستاوردهای بزرگی بودیم راضی هستم چرا که در این مدت شاهد مقاومت و ایستادگی مردم در کنار مقام معظم رهبری و دولت در برابر جنگ اقتصادی دشمن بودیم و این در تاریخ بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از بیماری کرونا و دشواری تأمین واکسن، گفت: برغم تمام مشکلات و سختی‌ها با تلاش شبانه‌روزی واکسن خریداری کرده و وارد می‌کنیم و تا پایان دولت همه گروه‌های پرخطر واکسینه خواهند شد و بی‌تردید اگر تحریم نبود، گروه‌های بیشتری را می‌توانستیم واکسینه کنیم.

روحانی گفت: با اقدامات انجام شده، توانمندی کشور در حوزه سلامت نسبت به کل تاریخ ایران ۲ برابر شده است و در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان توان ما صد برابر بیشتر شده است، اما برغم همه این دستاوردها آنچه امروز در میان مردم، افکار عمومی و رسانه‌های حقیقی و مجازی شاهد هستیم، با واقعیت‌ها فاصله زیادی وجود دارد.

رئیس جمهور در پایان ضرورت حضور پرشور و گسترده مردم در انتخابات را مورد تأکید قرار داد و گفت: همه وظیفه داریم مردم را به حضور در پای صندوق رأی دعوت کنیم و در این راستا امیدواریم سختگیری‌ها و برخی رفتارها به گونه‌ای نباشد که انتخاب مردم محدود شود و مردم بتوانند در میان کاندیداها افراد مورد نظر خود را انتخاب کنند.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این دیدار با ارایه گزارشی از وضعیت رسانه‌ای کشور، گفت: امروز شاهد توسعه کمی و کیفی رسانه‌ها در کشور هستیم و تعداد نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری از حدود ۶ هزار در سال ۹۲ به بیش از ۱۳ هزار رسانه در سال ۱۴۰۰ رسیده است. ضمن اینکه با گسترش فرصت‌های فناورانه مخاطبان بیشتری به رسانه‌های مجازی دسترسی یافته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز با قدردانی از صبر و تلاش‌های دولت تدبیر و امید، گفت: به دولت و شخص رئیس جمهور خسته نباشید می‌گویم و از خداوند برایتان در مقابل تحمل و سعه صدرهایی که در ۸ سال گذشته داشتید، اجر و ثواب مسألت دارم.

در این دیدار مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با انتقاد از نادیده گرفتن خدمات دولت و سخنانی که بدون توجه به مشکلات کشور در ایام انتخابات مطرح می‌شود، اظهار داشت: زمان آن رسیده که دولت به طور شفاف از موانعی که در راه غلبه بر مشکلات داشته با مردم سخن بگوید. امروز باید فضای جامعه را به گونه‌ای آماده کنیم که مردم با دید بازتری در انتخابات شرکت کنند.

مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) نیز موضوع امنیت روانی جامعه را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز کشورمان با جنگ تمام عیار شناختی و ادراکی مواجه است و از پیشرفته‌ترین دستاوردهای جامعه‌شناختی برای تأثیرگذاری در افکار عمومی استفاده می‌شود تا مردم را مأیوس و ناامید کنند، لذا دولت بایستی برای مقابله با این جنگ تبلیغاتی برنامه مدونی داشته باشد.

در ادامه این مراسم مدیر مسئول روزنامه همشهری با اشاره به لزوم تأمین واکسن کرونا، گفت: موضوع واکسن برای مردم حیاتی است و باید صدای واحدی از دولت در زمینه تأمین واکسن شنیده شود. اگر مانعی در این زمینه وجود دارد به مردم اطلاع‌رسانی شود.

مدیر عامل خبرگزاری کار (ایلنا) افشای سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی ها در مسیر اقدامات دولت را مورد تأکید قرار داد و گفت: دولت باید واقعیت‌ها را با مردم در میان بگذارد و این کار می‌تواند در بازگشت امید به جامعه بسیار تأثیرگذار باشید.

مدیر مسئول روزنامه ایران نیز موضوع اطلاع‌رسانی شفاف در زمینه نحوه و زمان واکسیناسیون را مورد تأکید قرار داد و گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و زمان و محل واکسیناسیون می‌تواند از تجمع و سردرگمی مردم جلوگیری کند. در این راستا حضور اهالی رسانه در سطوح ستاد ملی مقابله با کرونا ضروری است.

مسئول سایت خبری "الف" نیز خواستار ارایه ارزیابی از روند مذاکرات وین و مذاکرات گذشته هسته‌ای شد.

در ادامه این جلسه مدیر خبرگزاری خبرآنلاین نیز با اشاره به اینکه کار رسانه‌ای در دولت خیلی دشوار شده است، گفت: متاسفانه بخش‌هایی از دولت به هیچ عنوان با فضای رسانه همراه نبودند.

مدیر پایگاه خبری اعتماد آنلاین نیز گفت: در فرصت باقیمانده حرف‌های بسیاری را که در جریانات مخرب داشتید، با مردم در میان بگذارید و آگاهی مردم را بالا ببرید. همچنین که شهید بهشتی در مسیر افزایش آگاهی مردم قدم برمی‌داشتند، شما هم در این مسیر گام بردارید.

مدیر مسئول روزنامه جوان نیز در سخنانی با انتقاد از روند مذاکرات هسته ای و سیاست خارجی دولت، گفت: غرب با انقلاب اسلامی مشکل ماهیتی دارد، لذا معتقدم از مذاکره با غرب هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود.

مدیر مسئول پایگاه خبری شفقنا با اشاره به اینکه بار اطلاع‌رسانی از اقدامات دولت بر دوش رئیس جمهور بوده است، گفت: خیلی از دولتمردان ارتباط زیادی با رسانه نداشتند.

مدیر مسئول روزنامه شهروند نیز اهمیت رسانه را مورد تأکید قرار داد و گفت: دنیای امروز، دنیای رسانه‌ها است و بی‌توجهی به رسانه زیان سنگینی به همراه خواهد داشت.

مسئول پایگاه خبری عصر ایران نیز دولت تدبیر و امید را بداقبال‌ترین دولت دانست و گفت: شرایط جنگی نیازمند شجاعت بیشتری است و امیدواریم پس از دوره ریاست جمهوری هم شجاع‌تر در سپهر سیاسی کشور حضور داشته باشید.

مدیر عامل خبرگزاری برنا با بیان اینکه دولت دو بدهکاری به ملت دارد، گفت: دولت باید به مردم بگوید با چه شرایطی دولت را تحویل گرفته است و نیز به مردم اعلام کند که چه موانعی در مسیر حرکت خود داشته است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 24
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    11 0
    تامین منافع مشترک از نظر شما یعنی وقتی وندی شرمن گریه کرد سند هسته ای رو بندازین پشت قباله اش؟ در ازاش هم،هیچ بگیرین؟ ما نمی گیم خود وندی شرمن میگه. شمام اگه جرات دارین تکذیبش کنین، تا چیزای جدیدتری هم بگه! :)
  • IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    9 0
    تأمین منافع مشترک فقط برجام‌ دولت شما که از802 تحریم پیش از برجام رسیدیم به بیش از 1500 تحریم بعد از برجام خسارت محض
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    مثلا ما با آمریکا چه منافع مشترکی داریم ایران اسلامی با آمریکای استعمارگر چه منافع مشترکی میتواند داشته باشد آمریکایی که از اسراعیل غاصب حمایت میکند از سعودی های منافق که یمن را به خاک و خون کشیده از داعش که مسعول بریدن سر و قتل و تجاوز جنسی به هزاران فرد بی گناه است حمایت میکند.آمریکا در افغانستان و عراق مسعول نا امنی هاست و با اشغال آنها اجازه قدرت گرفتن دولت مرکزی را نمیدهد.آمریکایی که ججنگ ویتنام و بمباران اتمی ژاپن و کودتا در 10 ها کشور از جمله ایران و حمایت از صدام در جنگ تحمیلی و تحریم دارو بیماران لاعلاج را در کارنامه دارد.کافیست یا باز هم بنویسم.؟آقای رعیس جمهور ما با آمریکا چه منافع مشترکی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که شما غرب زده ها دم از آن میزنید.
  • پری مجرد 43ساله IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    18 0
    در برجام که فقط منافع آمریکا تامین شد و سهم ایران خسارت محض شد
  • DE ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    17 0
    حجت‌الاسلام نبویان نماینده مجلس: "دولت در توافق با گروسی اجازه داد که سه ماه دیگر تحریم‌ها بماند." ملت ایران به این نکته توجه کنند که علی‌رغم اینکه دولت و آقای روحانی ادعا می‌کند که به دنبال رفع تحریم‌ها هستند در رفتار اصرار دارند که تحریم‌ها باقی بماند. خیلی این نکته جالب است. ما گفتیم تا پنج اسفند این کارها باید انجام شود اما دولت آمد سه ماه دیگر فرصت داد و در توافقی که با آقای گروسی کردند گفتند سه ماه دیگر این تحریم‌ها باقی بماند.
    • IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
      1 0
      بقای سیاسی افسادطلبان در باقی ماندن تحریم های ظالمانه بر علیه مردم ایران است
  • DE ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    1 0
    آقای دکتر فواد ایزدی: مردم خوب میدانند ادعای حل مشکل آب خوردن مردم با برجام از توهمات و تخیلات بی استناد بوده و مثل سیب و گلابی خیالی و توهمی برجام برای فریب مردم بوده است.
  • DE ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    محمدرضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت به هیچ وجه دنبال خنثی‌سازی تحریم‌ها نیست. امروز این شرمندگی برای دولت یازدهم و دوازدهم باقی مانده است که نه تنها مشکلات کشور را حل نکرد بلکه سرمایه‌های کشور را بر باد داد و هزینه‌هایی را برای نظام تراشید. در ماه‌های پایانی، دولت با زیر سوال بردن عزت و اقتدار کشور با عجله به دنبال مذاکرات است.
  • DE ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    11 0
    به قول خود جان کری اگر برجام نبود دیوار تحریم های ضد ایرانی فرو ریخته بود. برجام موجب افزایش عمر تحریم ها شد .
  • DE ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    1 0
    به قول خود جان کری اگر برجام نبود دیوار تحریم های ضد ایرانی فرو ریخته بود. برجام دستاورد اصلاح طلبان موجب افزایش عمر تحریم ها شد . در حقیقت اصلاح طلبان کاسبان تحریم هستند. شرایط فعلی ایجاد شده با برجام برای اصلاح طلبان کاسبان تحریم بسیار مناسب برای رانت خواری و سوء استفاده هایشان بوده است.
  • US ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    آقای دکتر حسن عباسی: هر مقامی اعلام کند تحریم‌ها در وین برداشته می‌شود، شیاد است. از نظر حقوقی باید یوترن، ایسا و کاتسا برداشته شود تا تحریم‌ها برداشته شده به حساب بیاید. آمریکا مطلقا سراغ برداشتن این تحریم‌ها نمی‌رود.
  • US ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس دولت به هیچ وجه به دنبال خنثی سازی تحریم‌ها نیست و فقط به دنبال رفع تحریم‌ها از طریق مذاکره است. امروز این شرمندگی برای دولت یازدهم و دوازدهم باقی مانده است که نه تنها مشکلات کشور را حل نکرد بلکه سرمایه‌های کشور را بر باد داد و هزینه‌هایی را برای نظام تراشید. در ماه‌های پایانی، دولت با زیر سوال بردن عزت و اقتدار کشور با عجله به دنبال مذاکرات است.
  • US ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    1 0
    دولت اصلاح طلب کاسب تحریم است و با تمدید تحریم ها در حال سوء استفاده از اختیاراتش بضرر مردم است. ظریف با توافق با گروسی و تمدید 3 ماهه تحریم ها بطور عمدی ""مصوبه مجلس در طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها"" را بی اثر کرد.
  • DE ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    1 0
    الان برجام تامین منافع مشترک بود؟ یا اینکه خسارت ریال و انتفاعه دلار برای امریکا؟ شما اونقدر فلسفه می دونی که می ترسم جای ملاصدرا رو بگیری! ای فیلسوف ای حقوق دان ای ..
  • IR ۲۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    واقعاً منِ دهه شصتی، چرا اینکار رو کنم؟
  • یاسر IR ۲۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    وااااااااای بابا فیلسوف،حقوق دان،پروفسور همه ادای تو رو درمیارن
  • IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    اقای روحانی برای بیشتر مردم ایران به یه کابوس وحشتناک تبدیل شده. معاویه یعنی معاویه
  • فدایی رهبر IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    فرمایشات آقا هنوز به سایت نرسیده رفت؟! بعد شما بی‌زحمت پاسداران گمنام امام زمان علیه السلام هستی؟!
  • IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
    0 0
    رییس جمهور آخر الامر همان را گفت که اول الامر ما گفتیم! روحانی فلسفه مذاکره و گفتگو بین کشورها را تأمین منافع مشترک دانست وی الفبای دیپلماسی را نمی داند چون گرفتار... است ...او که دیپلم مات است! آخر آمریکا و ایران کدام منافع مشترک را دارند؟ دد و دام یا آب و آتش چه؟!! در میدان جنگ ، قرار است شما از حقت دفاع کنی و قرار نیست چیزی ببخشی ... اوج نگون بختی یک ملت است که امیرش پیش فرض مذاکره را تامین منافع مشترک بداند آنهم جایی که تحت حمله دشمن است .. انهم در مصاف با شیطان بزرگ ..
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    0 0
    فلسفه اومدن ورئیس جمهور شدن خودت رو هم میگفتی...!!!!
  • IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    0 0
    با سلام آقای روحانی فلسفه مذاکره صرف تامین منافع مشترک نیست. شما با این پیش فرض یعنی منافع مشترک لطفا توضیح دهید منافع مشترک امریکا با ما چیست؟ آیا امریکا نیز با این فرض پشت میز مذاکره می نشیند و هدف آن پذیرش ما بعنوان یک طرف مذاکره کننده است؟
  • IR ۰۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    2 0
    آقای فریدون لطفا وقتی روی صحبتتان با مردم ایران است اینقدر اخم نکنید و وقتی روی صحبتتان با آمریکایی هاست اینقدر نخندید .
  • DE ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    2 0
    روحانی : مگر انتخابات چقدر می ارزد , آدم بخواهد دروغ بگوید. آخه سایه جنگ و دیوار کشی و دلار سه هَزار و 100 روزه تحول اقتصادی و آب آشامیدنی و سیب و گلابی ...این دروغ دلنگ ها را چرا میگید برای اینکه انتخاب شوید تازه باز هَزارتا دروغ سر هم کردید برای انتخاب شدن امتداد خودتون برای بار سوم.مگر به روز قیامت اعتقاد ندارید ؟ هَزار هَزار درجهنم میروند البته نه برای گرم شدن چون میلیزند نه بخار هَزار هَزار دروغی که گفتند.// روحانی مچگیریم منظور روحانی مچکریم بابا کارت خیلی قربون شما مرسی واقعا دست شما سلامت باشید انشاالله بتونیم جبران بفرمائید خدمت باشیم. نه دیگه رفع سلامتی میکنم .رفتید منزل سلام کنید. به امید اسرار نکنید واقعا نمیشه ..... زنگ میزنم اگه برم تو آب خیس بشم....
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
    1 0
    شیخ، منافع مشترک ما با رژیم تروریستی آمریکا کجاست؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس