به گزارش مشرق، فرمانده حکومت نظامی میانمار که به دعوت وزیر دفاع روسیه به مسکو سفر کرده است، روسیه را دوست همیشگی میانمار خواند.
ژنرال «مینگ اونگ هلینینگ» در گفتوگو با شبکه خبری «راشا ۲۴» گفت آمریکا و میانمار از لحاظ سیاسی به هم نزدیک نیستند، اما کشورهای روسیه، چین وهند دوستان نزدیک محسوب می شوند.
فرمانده حکوکت نظامی میانمار در ادامه با ستایش از روسیه گفت که با وجود مسافت این کشور با میانمار، روسیه را همواره ستایش میکنم. وی با یادآوری همکاریهای نظامی بین طرفین، توضیح داد که روابط روسیه و میانمار در طول تاریخ خوب بوده و هر دو کشور در هر نشست سازمان ملل متحد حامی میانمارهستند. روسیه پس از چین دومین صادر کننده سلاح به میانمار است.
وزیر دفاع روسیه نیز در طول دیدار خود با فرمانده حکومت نظامی میانمار، راوبط با این کشور را راهبردی و میانمار را متحد قابل اعتماد روسیه در جنوب شرقی آسیا توصیف کرد و افزود که دو کشور قصد دارند تلاش بیشتری برای تقویت روابط دو جانبه انجام دهند.
کشورهایی از قبیل چین و روسیه به کشورهای غربی به ویژه آمریکا هشدار دادهاند که در امور داخلی میانمار دخالت نکند. اخیرا نیز سران کشورهای عضو گروه «آسهآن» بر سر راه حل بحران میانمار از جمله آزادی زندانیان سیاسی، آغاز گفتوگوهای طرفین و خاتمه یافتن خشونتها به توافق رسیدند. در این نشست که به میزبانی کشور اندونزی و در شهر جاکارتا برگزار شد، رئیس دولت کودتای میانمار نیز حضور یافت. «جوکو ویدودو» رئیس جمهور اندونزی پس از پایان این نشست گفت، دموکراسی باید به میانمار بازگردد و خشونت علیه شهروندان خاتمه یابد.
دولت انگلیس به تازگی در تداوم دخالت در امور میانمار، سه نهاد این کشور را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد. دو شرکت دولتی و شورای موسوم به شورای مدیریت دولتی که وظایف محوله از سوی دولت میانمار را برعهده دارد، در فهرست تحریم های جدید انگلیس قرار گرفتند. انگلیس مدعی است که این دو شرکت دولتی بودجه نظامی را برای حکومت نظامی میانمار تامین میکنند و شورای مدیریت دولتی نیز مسئول تضعیف دموکراسی در میانمار است.