هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره عواقب روانی درازمدت کرونا بر اروپاییان

دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی درباره عواقب درازمدت روانی بحران کرونا بر شهروندان هشدار داده است.

به گزارش مشرق، کرونا همچنان مسئله‌ای حل نشده در اتحادیه اروپا باقی مانده و بسیاری از مقامات همچنان درگیر این مسئله هستند.

مرکل شرایط کرونا در کشور را دراماتیک خواند

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان جدید به کرونا اعلام کرد که این امکان وجود دارد که کنفرانس بعدی نخست وزیران ایالات آلمان جلو بیافتد. وی اعلام کرد که درخواست های سران ایالات در این باره را نادیده نمی گیرد.

بیشتر بخوانید:

رشد ۶۴ درصدی آمار مبتلاهای کرونا در اروپا+ فیلم

مرکل همچنین از شرایط دراماتیک در بحران کرونا سخن گفت.

پیش بینی افزایش چشمگیر آمار مبتلایان در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم پیش بینی کرد که در پاییز و زمستان آینده آلمان یک بار دیگر شاهد افزایش چشمگیر شمار مبتلایان جدید و تداوم گردش جهانی ویروس کرونا باشد.

این نهاد بهداشتی در آلمان اعلام کرد که با افزایش نرخ واکسیناسیون، آلمان در مرحله گذار از یک بیماری همه گیر به سوی یک بیماری بومی است؛ اما اینکه این دوره گذار کی به پایان می رسد را دقیقا نمی توان پیش بینی کرد.

افزایش اختلال خوردن در بین جوانان انگلیسی

نتایج تحقیقات هم نشان می دهد در دوران بحران کرونا شمار جوانانی که به دلیل اختلالات خوردن به بیمارستان ها مراجعه کرده‌اند به شدت افزایش پیدا کرده است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی انگلیس شمار جوانان زیر ۲۰ سال با اختلالات خوردن در سال ۲۱-۲۰۲۰ بیش از ۳۲۰۰ نفر بوده و تقریبا ۵۰ درصد بالاتر از سال قبل از آن بوده است.

ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم به مردم در این باره هشدار داده که با توجه به افزایش روزافزون شمار مبتلایان جدید اقدامات حمایتی علیه این بیماری مورد غفلت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نرخ مبتلایان جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر حدود ۱۱ است گفت: اگر این روند سریع افزایشی ادامه یافته و هر دوازده روز دو برابر شود ما در سپتامبر از مرز ۴۰۰ ابتلا در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر و در اکتبر هم از مرز ۸۰۰ ابتلا در ازای این میزان جمعیت عبور خواهیم کرد.

افزایش خشونت علیه کودکان در دوران کرونا در آلمان

آمارها نشان می دهد که میزان خشونت و سوء استفاده از کودکان و نوجوانان در سال کرونایی ۲۰۲۰ به صورت بی سابقه‌ای در این کشور افزایش پیدا کرده است.

بیش از ۶۰ هزار کودک و نوجوان در آلمان در سال ۲۰۲۰ مورد غفلت قرار گرفته و از خشونت های روانی و جسمی آسیب دیدند که این آمار بی سابقه ای بوده است.

سال گذشته هشدارهای زیای درباره افزایش خشونت های خانگی علیه کودکان در دوران قرنطینه کرونایی وجود داشت و حالا این نگرانی ها به واقعیت تبدیل شده است.

از زمان آغاز معرفی آمارهای مربوط به خشونت علیه کودکان در سال ۲۰۱۲ هرگز تا این اندازه خطرات مربوط به رفاه کودکان مانند سال کرونایی ۲۰۲۰ شناسایی نشده است.

اداره آمار فدرال آلمان روز چهارشنبه خبر داد که در سال گذشته تقریبا ۶۰۶۰۰ کودک و نوجوان در این کشور مورد خشونت و سوء استفاده قرار گرفتند که تعداد آن ها ۹ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ بود. در دو سال قبل از آن هم شمار اقدامات خطرساز برای رفاه کودکان حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده بود.

اداره فدرال آلمان اعلام کرد که با وجود آگاهی روزافزون مردم برای حمایت از کودکان فشارهای وارده بر خانواده ها در نتیجه محدودیت های کرونایی می تواند دلیلی بری افزایش خشونت ها علیه کودکان باشد. در عین حال نمی توان این مسئله را رد کرد که برخی از این خشونت ها به عنوان مثال به دلیلی تعطیلی موقت مدارس کشف نشده باقی مانده است.

"کریستین لامبرشت"، وزیر خانواده آلمان هم در این باره هشدار داده و گفته است: در دوره کرونا استرس و احتمال درگیری در خانواده ها به دلیل تعطیل بودن مهد کودک ها و مدارس و آموزش از خانه به طور قابل توجهی افزایش یافته است. وی افزود: متاسفانه ما باید این تصور را داشته باشیم که این صفحه تاریک خیلی گسترده تر باشد.

وی همچنین گفت: افزایش قابل توجه خطرات مربوط به رفاه کودکان دلیل مهم دیگری است مبنی بر اینکه در آینده باید مدارس و مراکز مراقبت از کودکان باز بماند. به گفته وی این امکانات و اماکن یک عملکرد محافظتی مهمی برای کودکانی دارند که در خانواده ها در معرض خشونت و بی توجهی و سوء استفاده قرار می گیرند.

یک مقام مرتبط با حمایت از کودکان دیگر در آلمان هم اعلام کرده که گزارش های دراماتیک و روزافزون درباره خشونت علیه کودکان نشان می دهد که در پی بحران کرونا اختلافات داخلی خانوادگی به صورت روزافزون افزایش پیدا کرده و بسیاری از کودکان و نوجوانان به صورت روزافزون، ترس، تنهایی و احساس ناامنی و افسردگی از خود نشان داده‌اند.

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره عواقب روانی کرونا بر روی شهروندان اروپایی

دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی هم درباره تاثیرات دراز مدت بحران کرونا بر روح و روان افراد هشدار داده است. دفتر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در اروپا روز پنج شنبه اعلام کرد: تنها ابتلا به کرونا و ترس از آن نیست که بر روان انسان ها تاثیر می گذارد بلکه عواقب محدودیت ها و انزوای افراد و عواقب بیکاری و نگرانی های مالی و محرومیت های اجتماعی و سایر موارد نیز تاثیرگذار است.

"هانس کلوگ"، رئیس بخش اروپایی سازمان بهداشت جهانی در این باره گفته است: شهروندان اروپایی تحت فشار بالای بحران کرونا و عواقب آن درهم می شکنند. تاثیرات بحران کرونا آسیب های زیادی به سلامت روان و رفاه مردم وارد کرده است. در عین حال این بحران فرصتی را ایجاد کرده تا مراقبت های بهداشتی روانی مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

وی تاکید کرد که سلامت روان و رفاه افراد باید به عنوان حقوق اساسی انسان ها مورد توجه قرار گیرد.

اعتراضات ضد محدودیت‌ها در یونان به خشونت کشیده شد

در اعتراضات ضد تشدید محدودیت ها و واکسیناسیون در آتن، پایتخت یونان خشونت ها و درگیری هایی رخ داد. پلیس در این اعتراضات علیه معترضان از گاز اشک آور و ماشین آب پاش استفاده کرد.

پلیس شب گذشته برای انحلال این اعتراضات در برابر پارلمان یونان از گاز اشک آور و ماشین آب پاش استفاده کرد.

به نوشته رسانه های یونان حدود ۳ هزار معترض در این تجمع علیه تشدید اقدامات کرونایی که فشار بر افرادی که نمی خواهند واکسن تزریق کنند را افزایش می دهد اعتراض کردند. نیروهای امنیتی به دلیل نزدیک شدن بیش از حد معترضان به ساختمان پارلمان وارد عملیات شدند.

دولت محافظه کار یونان اخیرا به دلیل افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در یونان قانونی را در دستور کار قرار داده که بر اساس آن تنها افراد واکسینه شده اجازه دارند به اماکن تفریحی و فرهنگی و فضاهای بسته وارد شوند.

کادر بهداشت و درمان یونان هم موظف به تزریق واکسن شده‌اند و در غیر این صورت آن ها از کار خود برکنار می شوند و دستمزدی هم به آن ها پرداخت نخواهد شد.

موارد مبتلایان جدید به کرونا در یونان از اوایل جولای و بعد از کاهش چشمگیر محدودیت ها افزایش چشمگیری داشته است.

کارشناسان علت افزایش چشمگیر مبتلایان جدید را عمدتا در زندگی های شبانه و مهمانی ها و پارتی های جوانان می دانند. در برخی مناطق یونان هم مجددا منع ترددهای شبانه اعمال شده است.

تداوم روند افزایشی مبتلایان به کرونا در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای ۱۸۹۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور خبر داد که به این ترتیب موارد ابتلای جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به ۱۲.۲ افزایش پیدا کرد. ۴۲ نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

هشدار صنعت گوشت انگلیس درباره درهم شکستن زنجیره تامین

صنعت گوشت انگلیس هم درباره در هم شکستن زنجیره تامین هشدار داده است. انجمن BMPA انگلیس خبر داده که بحران کرونا شرایط سخت در این صنعت را بدتر کرده است. به دلیل افزایش درخواست ها برای قرنطینه کمبود پرسنل در این صنعت ایجاد شده است.

جشن‌های پرشور پیروزی ایتالیا در مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا کار درست آن‌ها داد

جشن های پر شور پیروزی تیم فوتبال ایتالیا در فینال مسابقات قهرمانی اروپا در ۱۱ جولای تاثیر زیادی بر افزایش آمار مبتلایان جدید به کرونا در این کشور داشته است. به گزارش رسانه ها افزایش موارد ابتلای جدید بخصوص در پایتخت این کشور چشمگیر بوده است.

بر این اساس قبل از برگزاری فینال مسابقات قهرمانی اروپا در هفته بین ۲۸ ژوئن و ۴ جولای در پایتخت ایتالیا ۲۹۳ مبتلای جدید به کرونا ثبت شد، اما در هفته گذشته شمار مبتلایان جدید در این شهر ایتالیا بیش از ۵ برابر و به ۱۴۹۱ مورد رسید.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض ۲۴ ساعت ۲۱,۵۳۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۹ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض ۲۴ ساعت ۴۴,۱۰۴ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۷۳ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۴,۲۵۴ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۱ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۳۰,۵۸۷ نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۸ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۵,۹۱۱,۶۰۱ نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۱۱,۵۵۴ هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۵,۵۶۳,۰۰۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۸,۸۹۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۴,۲۹۷,۳۳۷ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۷,۹۰۵ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۴,۲۱۹,۷۲۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۱,۱۶۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۷۵۶,۴۰۸ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۱,۹۵۳ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس