کد خبر 1277735
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۴
ربات

یک مرکز تحقیقاتی جدید در موسسه فناوری ماساچوست(MIT) می‌خواهد انسان را با ماشین آلات ادغام کند.

به گزارش مشرق و به نقل از آی‌ای، جهان برای افرادی که دارای معلولیت‌های جسمی و عصبی هستند، با فناوری‌های جدید می‌تواند جای بهتری شود.

بر اساس گزارش انجمن قطع عضو شدگان آمریکا، سالانه تقریباً ۱۸۵ هزار قطع عضو در این کشور رخ می‌دهد و ۳.۶ میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ با قطع عضو زندگی خواهند کرد. این اعدادی است که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت و اکنون دانشمندان در موسسه فناوری ماساچوست(MIT) در حال برنامه‌ریزی برای انجام کاری در این زمینه هستند.

راه حل آنها از یک فیلم علمی_تخیلی مبنی بر آمیختن انسان‌ها با ماشین‌ها به منظور رفع مشکل قطع عضو و سایر ناتوانی‌های جسمی و عصبی الهام گرفته شده است.

مرکز تحقیقاتی تازه تاسیس MIT موسوم به "مرکز بیونیک لیزا یانگ"، به لطف کمک ۲۴ میلیون دلاری یک نیکوکار به نام "لیزا یانگ" ایجاد شده است.

"رافائل ریف" رئیس MIT در بیانیه‌ای گفت: "مرکز بیونیک لیزا یانگ" یک مرکز پویا برای دانشمندان، مهندسان و طراحان در سراسر MIT فراهم می‌کند تا با یکدیگر در پاسخ‌های انقلابی به چالش‌های معلولیت همکاری کنند.

این مرکز را پروفسور "هیو هر"(Hugh Herr) که خود نیز دچار قطع عضو دوگانه است و در زمینه پروتزهای رباتیک کار می‌کند، هدایت خواهد کرد. وی گفت: جهان توسط فناوری‌های موجود به شدت نیازمند رهایی از معلولیت‌ها است.

این دانشمند افزود که ما باید به طور مداوم به سمت آینده‌ای برویم که معلولیت دیگر یک تجربه مشترک زندگی نباشد.

"هر" در کنار "اد بویدن" پروفسور نوروتکنولوژی در MIT، یک استاد مهندسی بیولوژیکی، علوم مغزی و شناختی، یک ستاد در زمینه هنرها و علوم رسانه‌ای و یک استاد از موسسه "مک‌گاون" و مرکز پزشکی "هاوارد هیوز" که خالق مشهور ابزار تجزیه و تحلیل و کنترل مغز است، همکاری خواهد کرد.

تلاش برای ادغام ذهن و بدن با عوامل خارجی در چند سال گذشته کاملاً عادی شده است. شرکت "نورالینک"(Neuralink) متعلق به "ایلان ماسک" به دنبال ادغام ذهن با رایانه است و همکاری‌های انسانی و ماشینی بیشتری در حال ظهور است. در آینده حتی ممکن است این ادغام ماشین‌ها با انسان‌ها فراتر از رویکرد مقابله با معلولیت‌ها شود و به ما قدرت و هوش ابرانسانی بدهد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • DE ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
    1 0
    برای نابینایان و کم بینایان امیدواریم نخبگان فنی ایرانی ربات بینایی که مثل کلاه خود تو سرکنن بسازن که نابینایان و کم بینایان بتونن بعنوان جهت یابی بهتر کارهای روزانه شون به این معلولین کمک کنن و بعنوان یک کالای جهانی برای نابینایان معلول به همه کشورهای دنیا بشه بعنوان کالای بهداشتی صادرش کرد.
  • مجتبی IR ۰۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
    1 0
    این یعنی لبه تکنولوژی غربگدا نیستم ولی واقعا دمشون گرم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس