دیپلمات ارمنستان: اوضاع در خطوط مرزی با جمهوری آذربایجان بسیار وخیم است

سفیر ارمنستان در روسیه از وخامت اوضاع در خطوط مرزی این کشور با جمهوری آذربایجان خبر داد.

 به گزارش مشرق، یک دیپلمات ارمنستان بعد از ظهر سه شنبه از وخامت اوضاع در خطوط مرزی با ارتش جمهوری آذربایجان خبر داد.

سفیر ارمنستان در روسیه به شبکه خبری «ریانووستی» گفت: «وضعیت در مرز با  جمهوری آذربایجان بسیار وخیم است و  ایروان از طریق کانال‌های مختلف با مسکو در این زمینه در تماس است».

وزارت دفاع  ارمنستان روز سه شنبه کشته و زخمی شدن پرسنل ارتش ارمنستان را پس از حمله جدید قوای جمهوری آذربایجان به جنوب این کشور تایید کرد. وزارت دفاع ارمنستان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که وضعیت همچنان بسیار متشنج است. در این بیانیه آمده است: «یگان‌های نیروهای مسلح ارمنستان تلفات قابل توجهی از نظر تجهیزات نظامی و نیروی انسانی به دشمن وارد کرده اند. نبردها همچنان ادامه دارد و از شدت آنها کاسته نشده است.»

ارمنستان همچنین از روسیه درخواست کرده تا پس از درگیری شدید مرزی با باکو، برای دفاع از حاکمیت این کشور  برابر جمهوری آذربایجان کمک کند.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان پیشتر گزارش داده بود که روز سه‌شنبه عملیات ز جدیدی را در استان سیونیک آغاز کرد و همزمان مواضع ارمنستان را گلوله باران کرد.

تنش بین ایروان و باکو پس از جنگ ۴۴ روزه سال گذشته بین نیروهای ارمنستان و جمهوری اذربایجان با حمایت ترکیه که دستکم ۶۵۰۰ کشته برجای گذاشت و با پیروزی قاطع باکو پایان یافت، همچنان بالاست.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نیکول پاشینیان رئیس جمهور ارمنستان، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه  پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد، اما مسئولان جمهوری آذربایجان بخصوص الهام علی‌اف مدتی پس از امضای توافق آتش‌بس قره‌باغ در نوامبر ۲۰۲۰ که به درگیری‌های مرگبار ۴۴ روزه بین دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان بر سر این منطقه پایان داد، به تنش‌آفرینی مرزی و توسل به پروپاگاندا و اظهارات جعلی برای زمینه‌سازی ایجاد کریدور زنگه‌زور روی آوردند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 4
  • تندیس IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
    19 9
    نگرانی وجود دارد که ترکیه و آذربایجان با اشغال استان سیونیک ارمنستان این مسیر حیاتی برای دو کشور ایران و ارمنستان را بسته و نقشه های شوم خود برای اثر گذاری بر تجارت ایران را عملی کنند . تور دیپلماتیک وزیر خارجه ترکیه و استفاده از بیان فریبنده نیز نقشی از سناریویی است که بعهده این وزیر ترک گذاشته شده است . رزمایش ایران نیز نتوانست اثری بر اراده ترکها برای تصرف جنوب ارمنستان بگذارد . برای روسها هم خیلی فرقی نمیکند که این منطقه بروی ایران و ارمنستان بسته بماند یا باز باشد . مسئولین ایرانی و ارمنی باید تمهیدات لازم را در این خصوص بیندیشند.
    • کلیم IR ۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
      12 10
      مسیر حیاتی ارمنستان؟ سالی دوتا ماشین میره میگین حیاتی؟! نکنه فراموش کردی 95 درصد ترانزیت زمینی ایران با اروپا از طریق خاک ترکیه و بقیه از طریق اذربایجان و روسیه انجام میشه..... مسیر ارمنستان مسیری کاملا بن بست هستش و گرجستان هم که ازون بالا با روسیه مرزشون بسته و هم با ارمنستان... مسیر گرجستان به دریا هم باز باید بری از کانال استانبول رد بشی بماند که در دریای سیاه بغیر ترکیه هیچ کشوری بندر بزرگ تجاری ندارد ... بیتشسرون در حد تجارت آفتابه و فرغون هستش .... تو دریای خزر هم 70 درصد کشتی های کالابر( کشتی های مخصوص میتونن حمل کالا کنن چون عمق دریا خیلی کمه) متعلق به اذربایجان هستش هستش
    • عطا IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۷
      7 6
      اگه مسیر حیاتیتون ارمنستان باشه وای بحال شماها..... حیف مغولا که بشما غدا خوردن با قاشق و بشقاب رو یاد ..... البته خداروشکر هنوز خیلیهاتون هنوز با دست غذا میخورین
    • IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
      4 6
      محض اطلاع جناب عالی قاشق و پشقاب دو واژه فارسی هستن.تارنمای فرهنگ و تاریخ ایران،خردگان.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس