به گزارش مشرق، سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور صبح امروز در مراسم افتتاح ۵۵۸ پروژه نیروگاههای خورشیدی، محرومیتزدایی و اشتغالزا در استان اصفهان اظهار داشت: منطق بسیج منطق تبدیل تهدیدها به فرصتها است و فلسفه شکلگیری آن هم بر همین اساس است، در زمانی که در کشور استقرار کامل نظام اسلامی شکل نگرفته بود، سازمان بسیج مستضعفان ایجاد شد؛ سازمان بسیج مستضعفان بیبدیل بود و مدل تحقق مردمسالاری دینی از طریق خود مردم به واسطه یک ابرنهاد تسهیلگر مدلی بود که امام (ره) سنگ بنای آن را ایجاد کرد.
وی تأکید کرد: ظرفیت نیروی انسانی هر کشور بزرگترین سرمایه و در صورت عدم استفاده بزرگترین تهدید است؛ اول انقلاب ظرفیت پرانگیزه و بانشاط مردم به سنت انقلاب هدایت شد و این مورد به فرصت تبدیل شد.
زهرایی عنوان کرد: در ۸ سال دفاع مقدس بسیج وظیفه داشت از طریق آماده کردن مردم و نقشآفرینی صحیح در انقلاب تهدید را به فرصت تبدیل کند و در زمان فعلی نیز به همین صورت است؛ در شرایط فعلی قدرت انقلاب اسلامی به جایی رسیده که هیچ ابر قدرتی نمیتواند نگاه چپ به ایران داشته باشد، با این تفاسیر آمادگی مردم در حوزه سخت نیز در دستور کار بسیج است و آموزشهایی داده میشود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: در تهاجم فرهنگی نیز به همین صورت است؛ در شرایط فعلی دستور کار بسیج در جنبه دیگر انقلاب یعنی خدمترسانی و نزدیک کردن مردم به مبانی انقلاب در عرصههای است، این در مأموریتهای بسیج بازتعریف ایجاد شد و فعالیت آن محدود به کارت بسیج نیست، بلکه حضور در عرصههای مختلف از جمله کرونا است.
وی با بیان اینکه در زمینه کرونا ۲۰۰ هزار جهادگر به میدان آمدند، تصریح کرد:بسیج در زمان سیل و زلزله و سایر بحرانها با بسیج امکانات مردمی به میدان میآید.
بسته جامع مردمپایگی را تنظیم و تقدیم رئیسجمهور کردیم
زهرایی گفت: این ظرفیت مردمی را به تمام دولتها عرضه کردیم و در دولت سیزدهم با رویکرد بسیار خوب رئیسی یعنی نگاه به محرومان و انجام فعالیتها از گذر مردم، بسته جامع مردمپایگی شعارهای دولت را به رئیسی تقدیم کردیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان داشت: آقای مخبر نیز از این طرح حمایت کردند و هر هفته جلسهای برای استفاده از ظرفیتهای بسیج و مردم در تحقق شعارهای دولت برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه بسته جامع بیان شده، تهیه شده است خاطرنشان کرد: در دهه فجر میتوانیم بسته جامع شعارها را رونمایی کنیم و با امضای رئیسجمهور ابلاغ شود و مبنای حرکت مشترک بسیج و وزارتخانهها قرار بگیرد.
زهرایی با اشاره به تاسیس بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب جریان جهادی تفکری که ماهیت تشکیلات را شکل میدهد در بسیج سازندگی تعریف کردند و بیان کردند ساماندهی گروههای جهادی و جهادگران با بسیج سازندگی و حمایت با دولت است.
افتتاح ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه محرومیتزادیی در کشور با حضور معاون اول رئیسجمهور
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور توضیح داد: در حال حاضر ۴۲ هزار گروه جهادی در استانها فعال است و با مجامع مختلف حمایت از این گروهها شکل میگیرد و تمرکزمان بر روستاها و حاشیههای شهر است.
وی عنوان کرد: طرحی به نام محرومیتزدایی مردمپایه را ایجاد کردیم و اولویت را بر ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستا و هزار و ۸۷ محله حاشیه شهر قرار دادیم؛ در روستاها آب شرب و کشاورزی را اولویت قرار دادیم؛ پنل خورشیدی یکی از موضوعاتی است که در مکانهایی که آب کم است و نمیتوانیم مباحث کشاورزی آببر داشته باشیم به سمت صنایع غیرآب بر برویم و به پدافند غیر عامل نیز که جزو تکالیف دولت است، کمک میکنیم.
زهرایی گفت: در طرح جامع محرومیتزدایی، در سراسر کشور ۲ هزار و ۵۵۳ پروژه با حضور آقای مخبر افتتاح شد که ۱۱۹ پروژه مربوط به اصفهان بود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مطرح کرد: ۲۶ هزار صندوق با تسهیلگری بسیج و بدون نگاه تصدیگری راهاندازی شد و در این صندوقها نگاهمان زنجیرهای از تامین تا بازار و اقتصاد خرد و کارگاههای کوچک خانگی است و در این مسیر ۴۰۱ قرضالحسنه در هفته بسیج رونمایی شد.
وی افزود: امیدوارم در مسیری که شروع شده، همه باهم بتوانیم در دولت سیزدهم شعارهای دولت و مبانی انقلاب را عملی کنیم.