هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد، اما در مبتلایان به دیابت، این مکانیسم مختل میشود. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی میتوانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان کرده اند که نوشیدن چای زنجبیل میتواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.
ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصارههای مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایشهای بالینی مختلفی اثرات ضددیابتیک زنجبیل را مورد بررسی قرار داده اند. به گزارش سیناپرس، تحقیقات نشان میدهد که مکملهای زنجبیلی به طور قابل توجهی میزان قند خون ناشتا را پایین میآورد. میزان قند خون ناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان میدهد.
بررسیها نشان میدهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود میبخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، میزان دریافت گلوکز را به داخل سلولهای ماهیچهای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون کمک میکند.
زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است. آن گروه از موادغذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل میدهند و در نتیجه، میزان قند خون را ناگهانی افزایش نمیدهند. به گزارش سیناپرس، شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه بندی برای غذاهای حاوی کربوهیدرات هاست. این شاخص نشان میدهد که هر مادع غذایی چگونه روی میزان قند خون تأثیر میگذارد.