به گزارش مشرق، این دیپلمات روس به "اسپوتنیک" گفت: ما روزانه با هر دو زبان روسی و انگلیسی تهدید میشویم. این تهدیدها به صورت تلفنی و یا از طریق ارسال ایمیل هستد. یک بار به ما گفته شد که بوسیله مولوتف ما را گلوله باران خواهند کرد. هفته گذشته ما پیام دیگری دریافت کردیم که به بمب گذاری تهدید شدیم.
وی گفت که این تهدید به بمب گذاری برای کنسول گری روسیه و همچنین نمایندگی دائمی آن در سازمان ملل ارسال شده است.
اسلاوکین با اشاره به اینکه تدابیر امنیتی کنسول گری روسیه افزایش یافته است افزود: علاوه بر ایمیلها و تماسهای تهدیدآمیز، تظاهرات محدود ضدروسیه نیز روزانه در نزدیکی ساختمان کنسولگری برگزار میشود.
این دیپلمات روس همچنین گفت که وجوه کنسولگری این کشور در نیویورک که در حسابهای بانک آمریکا نگهداری میشوند، از اواسط ماه مارس مسدود شده است و این نمایندگی در حال حاضر با وجوه ذخیره اضطراری نقدی فعالیت میکند.
اسلاوکین افزود: ما در توانایی خود در پرداخت هزینههای آب و برق محدود هستیم و نمیتوانیم هزینههای بنزین و بیمه را پرداخت کنیم. ما نمیتوانیم هزینهها را برای امور مختلف که برای فعالیت یک کنسولگری لازم است پرداخت کنیم.
به گزارش مشرق، آمریکا و روسیه حتی پیش از آغاز جنگ در اوکراین، بر سراندازه و عملکرد سفارتخانههای خود در این دو کشور اختلاف داشتند.
از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه، سفارتخانههای روسیه در اروپا تحت فشار قرار گرفتهاند و کشورهای اروپایی بیش از ۳۰۰ دیپلمات روس را اخراج کردهاند. مسکو نیز در اقدام مشابه دیپلماتهای اروپایی را اخراج کرده است.
سفیر روسیه در لهستان هفته گذشته اعلام کرد مسدود شدن حسابهای بانکی روسیه در این کشور در نهایت منجر به توقف فعالیت این سفارتخانه خواهد شد و روسیه نیز در مقابل حسابهای سفارت لهستان در این کشور را از دسترس خارج خواهد کرد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. جنگ در اوکراین و واکنشها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.