کد خبر 1369853
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دانا اینفوگرافی درباره خطرات مصرف غذاهای فرآوری شده را منتشر کرد.

خطرات مصرف غذاهای فرآوری شده

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۵
    0 0
    ماکارانی ، نودلیت، انواع پاستا ، کیک ، بیسکویت، نانهای فرآوری شده، پفک، چیپس، سوسیس، کالباس و سایر خوراکی های فرآوری شده ارزش تغذیه ایی ندارند و ضد سلامتی هستند. غذا‌های کارخانه‌ای از هر گونه‌اش غنی و غیرغنی خوب نیست، چون فرآوری‌ست. کارخانه ها هیچگاه از مضرات محصولات تولید خود حرفی نمی زنند و فرمول های شیمیایی خود را برای مصرف کننده توضیح نمی دهند. بهترین روش حفظ سلامتی آن است که باید به تغذیه خود اهمیت دهید و بعنوان یک اصل کلی از مواد غذایی طبیعی و دارای ارزش غذایی استفاده کنید. فرآوری محصولات طبیعی گرچه سود تجاری بدنبال دارند ولی نه تنها باعث کاهش شدید ارزش غذایی آنها می شوند بلکه باعث بروز بیماریها و افزایش سموم در بدن می شوند فلذا تبلیغات و ترغیب رسانه ایی مبنی بر مصرف بیشتر این محصولات باید متوقف شود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس