برقراری سفرهای زیارتی به سوریه در انتظار تأمین پرواز

با وجود بازگشایی فرودگاه دمشق، هنوز سفرهای زیارتی به سوریه به دلیل مشکل در تأمین پروازها برقرار نشده است.

به گزارش مشرق، سفرهای زیارتی به سوریه که از نیمه دی‌ماه پس از یک دهه وقفه، از سرگرفته شده بود، از ۲۰ خردادماه به دلیل مشکل فنی در فرودگاه دمشق متوقف شد.

پس از این امر، پروازها به دمشق نیز به حالت تعلیق درآمد و سازمان حج و زیارت به عنوان متولی اعزام زائران به سوریه، سفرهای زیارتی را متوقف کرد. با این وجود، برخی از شرکت‌های هواپیمایی سفر به سوریه را با تغییر پروازها ادامه دادند و به جای فرودگاه دمشق، به فرودگاه حلب رفتند.

در روزهای اخیر با تلاش سوری‌ها، مشکل فرودگاه دمشق برطرف و پروازهای بین‌المللی این فرودگاه برقرار شد. با این وجود، هنوز سفرهای زیارتی به سوریه آغاز نشده است.

حرم حضرت رقیه (س) در روزهای اخیر

حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به استقبال زائران از سفرهای زیارتی به سوریه، اظهار داشت: ظرفیت کاروان‌های سوریه در خردادماه، یک ماه قبل از آن تکمیل شده بود و سفرهای زیارتی نیز به خوبی در حال انجام بود.

وی با بیان اینکه توقف پروازهای بین‌المللی دمشق مانع اعزام زائران کشورمان به سوریه شد، افزود: با تفاهم‌نامه صورت گرفته با طرف سوری، زائران باید از طریق فرودگاه دمشق اعزام می‌شدند که با تعطیلی موقت این فرودگاه، سفرهای زیارتی به سوریه نیز متوقف شد.

حجت‌الاسلام رحمانی با اشاره به بازگشایی مجدد فرودگاه دمشق، خاطر نشان کرد: ما آمادگی اعزام زائران به سوریه را داریم، اما به دلیل اینکه پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر برای اعزام زائران حج تمتع پیش‌بینی شده است، امکان اعزام زائران توسط این شرکت هواپیمایی وجود ندارد و به دنبال این هستیم تا با سایر شرکت‌های هواپیمایی برای انتقال زائران قرارداد ببندیم.

معاون عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه برقراری سفرهای زیارتی به سوریه در انتظار تأمین پرواز است، گفت: پس از تأمین پرواز برای سفر به سوریه، اعزام زائران نیز از سرگرفته خواهد شد و ما در تلاش هستیم تا به سرعت روند سفرهای زیارتی به سوریه برقرار شود.

برقراری سفرهای زیارتی به سوریه در انتظار تأمین پرواز

سفرهای زیارتی به صورت در ابتدا فقط از طریق شرکت هواپیمایی ماهان انجام می‌شد که پس از قرارداد این و سوریه برای برقراری سفرهای زیارتی به این کشور، مقرر شد تا سایر شرکت‌های هواپیمایی نیز امکان اعزام به سوریه را داشته باشند.

بر همین اساس، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر نیز به خطوط هواپیمایی سوریه اضافه شد و زائران در قالب کاروان‌های زیارتی به شرکت هواپیمایی ایران‌ایر و همچنین اجنحةالشام به دمشق اعزام می‌شدند. اما اکنون با توجه به اینکه همه پرواز زائران حج تمتع از سوی ایران‌ایر انجام می‌شود، امکان اعزام زائران به سوریه توسط این شرکت هواپیمایی وجود ندارد و حتی ایران‌ایر پروازها به عراق را نیز محدود کرده است.

به گزارش مشرق، بر اساس توافق صورت گرفته بین ایران و سوریه، سالانه ۱۰۰ هزار ایرانی می‌توانند به صورت هوایی به سوریه و حرم حضرت زینب و رقیه سلام الله علیهما مشرف شوند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس