جلوگیری از نشت ۴۰۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای شهرداری

سازمان حراست شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در شش ماه پایانی سال ۱۴۰۰ حدود چهار هزار میلیارد تومان از نشت درآمدها جلوگیری شد.

به گزارش مشرق، روابط عمومی سازمان حراست شهرداری تهران در پی اظهارات یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر عدم مشاهده اقدام عملی از سوی شهرداری تهران در مبارزه با فساد، اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِینَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ وَ لَا یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَی أَلَّا تَعْدِلُوا اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَیوَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ

ای اهل ایمان، برای خدا پایدار و استوار بوده و به عدالت و راستی و درستی گواه باشید، و البته شما را نباید عداوت گروهی بر آن دارد که از راه عدل بیرون روید، عدالت کنید که به تقوا نزدیکتر (از هر عمل) است، و از خدا بترسید، که البته خدا به هر چه می‌کنید آگاه است. "سوره مائده، آیه ۸"

نظر به مواضع دلگرم کننده عضو محترم شورای شهر، حجت الاسلام آقامیری مبنی بر اینکه: در دوره مدیریت شهری جدید هیچ‌گونه فساد خاصی در شهرداری تهران مشاهده نمی‌شود و یکی از اقدامات مهمی که در این دوره مدیریت شهری برای مبارزه با فساد انجام شده است انتخاب افراد صالح در سمت‌های مدیریتی شهرداری بود است. و همچنین علیرغم سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی که در راستای مبارزه با فساد تدوین، ابلاغ و اقدامات مهم صورت گرفته در این دوره مدیریت شهری که در ادامه به بخشی از آن اشاره می‌شود، متأسفانه شاهد اظهار نظر احدی از اعضای محترم شورای شهر تهران مبنی بر اینکه هنوز اقدام عملی برای مبارزه با فساد مشاهده نکرده‌ایم هستیم و این سخنان موجب سو استفاده عناصر فرصت طلب در جریان‌های خرد رسانه‌ای مختلف شده است.

این در حالی است که علی رغم ابعاد پیچیده مبارزه با فساد اعم از اصلاح فرایندهای آسیب زا و فسادخیز، انتخاب مدیران پاکدست و کارآمد، برخورد با افراد خاطی در محیط شهرداری تهران، پیمانکاران، اشخاص حقیقی و حقوقی طرف قرارداد و غیره در این دوره قریب به یک ساله مدیریت شهری اقدامات ویژه و شایسته ای اجرایی و عملیاتی شده است که در طول دوره‌های مدیریت شهری گذشته بی سابقه بوده و بعضاً مدیران اجرایی گذشته به جهت هزینه‌های مدیریتی انضباط بخشی، از این رویکرد پرهیز داشته‌اند.

در این میان گمان می‌رود طرح مسائل و موضوعات فوق الذکر که از روی نا آگاهی و اطلاعات نادرست صورت می‌پذیرد منجر به نا امیدی افکار عمومی، دلسردی مردم، کارکنان محترم و خدمتگزاران به شهر و شهروندان بوده و از سویی محیط خدمت رسان شهرداری تهران را در مظان سیاه نمایی و آلودگی نمایان می‌سازد که این سازمان به عنوان متولی صیانت از سلامت محیط و پرسنل خدوم، هرگونه استیفای حقوق ایشان و دفاع از سلامت محیط را بر خود فرض می‌داند.

این در حالی است که در پی برخی اقدامات اخیر دستگاه‌های نظارتی شهرداری و انتظامی شهری همواره اتهاماتی نظیر سیاسی خواندن آن را در پی دارد.

به استحضار مخاطبان ارجمند می‌رساند اینگونه اظهار نظرها باعث عدم حرکت و یا کندی مأموریت‌های نهادهای اجرایی و نظارتی نشده و همواره کارآمدی در کنار اصلاح فرآیندها و مبارزه با فساد در دستور کار توأمان نهادهای اجرایی و نظارتی قرار دارد.

سازمان حراست شهرداری تهران به عنوان یکی از دستگاه‌های مسئول در مجموعه مدیریت شهری، ضمن حمایت از مطالبه مبارزه با فساد، اعلام می‌دارد با عنایت به حفظ کرامت انسانی و آبروی افراد و گروه‌ها و برخی ملاحظات حفاظتی اقدامات عملی این سازمان در باب مبارزه با مفاسد قابلیت انتشار عمومی ندارد لکن مصادیق ذیل به عنوان بخشی از اقدامات انجام شده از سوی مدیران متعهد شهرداری تهران مزید خاطر و اطمینان بخش دلسوزان خواهد بود.

معاونت فنی و عمرانی:

جلوگیری از انعقاد قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی خرید قطعات بتنی و همچنین یک مورد قرارداد ۱۹۴ میلیون تومانی که قراردادهای مذکور مشمول قانون منع مداخله و تعارض منافع بود.

جلوگیری از برگزاری مناقصه خرید مصالح حدود ۲۰۰ میلیارد تومان که مغایر قوانین و مقررات بود.

اقدام جهادی برای بهسازی پل دو گاز در بهمن ماه ۱۴۰۰ و رفع نقایص آن همچنین جلوگیری از خسارت شهرداری تهران.

عدم تمدید قرارداد با یکی از شرکت‌های پیمانکاری که در یک دوره ۴ ساله هیچ‌گونه نظارت دقیقی بر عملکرد نازل و بی کیفیت این شرکت صورت نمی‌گرفت. همچنین جلوگیری از تهاتر و واگذاری ملک به این شرکت به جهت عدم صحت وجود مطالبات مالی.

کشف ۷۰۰ تن بارنامه جعلی تراشه آسفالت.

معاونت مالی و اقتصاد شهری:

خزانه واحد: با انجام اصلاح فرآیند واریز درآمدها در شهرداری تهران و ایجاد حساب واحد خزانه در شش ماه پایانی سال ۱۴۰۰ حدود چهار هزار میلیارد تومان از نشت درآمدها جلوگیری شد. و قریب به ۱۷۰ حساب در شهرداری تهران و تعداد قابل توجهی حساب با عناوین حساب پشتیبان و غیره مسدود شده است.

پرداخت حقوق واحد: در ۶ ماه پایانی سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از نشت پرداخت در حقوق جلوگیری به عمل آمده است.

خرید از بورس کالا: شفافیت کامل در خریدهای تخصصی شهرداری با خرید ۲۳۰ میلیارد تومان قیر، میلگرد و سیمان و جلوگیری از فساد در فرآیند خرید و صرفه جویی حدود ۴۰ درصد در این روش خرید.

صدور ابلاغیه و منع کلیه کارکنان و نیروهای معاونت مالی از معرفی پیمانکار به مجریان نمایشگاهی به منظور پیشگیری از هر گونه شائبه مالی و رعایت اصل تعارض منافع.

تعیین تکلیف حساب‌های فی مابین شهرداری تهران با سازمان تأمین اجتماعی و جلوگیری از توقیف حساب‌های شهرداری تهران که خود عاملی برای توجیه افتتاح حساب‌های پوششی، صوری و بستری برای بروز فساد مالی بود.

مرکز حقوقی:

پرونده موسوم به ساختمان شیشه‌ای بورس شعبه ۶ تجدید نظر دیوان عدالت اداری مبنی بر تأیید مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان جریمه و به همین نسبت مبلغ عوارض به نفع شهرداری.

پرونده موسوم به شرکت نمونه رسا مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان و ۴۰ هزار متر تخریب تخلفات ساختمانی منطقه ۲۲

پرونده موسوم به پاساژ علاالدین.

تخلیه مجموعه هتل شهر.

سازمان املاک و مستغلات:

راه‌اندازی سامانه‌ای برخط و دانش بنیان تحت عنوان سامانه تعیین و انتخاب کارشناس رسمی دادگستری با حضور اعضای محترم شورای شهر و نماینده سازمان بازرسی کل کشور.

پیگیری و اخذ اسناد مالکیت کاداستری تک‌برگی ۴۱۱ فقره املاک.

رشد پنجاه درصدی ثبت و ضبط املاک شهرداری تهران طی ده ماهه اخیر.

پیگیری و تخلیه ۲۲ فقره املاک در اختیار غیر (بند ۶ ماده ۵۵ و مسکونی) به مساحت ۲۲،۸۰۵ مترمربع عرصه و ۱،۷۹۸ متر مربع اعیان.

اتصال سامانه‌های جامع معاملات، املاک و مستغلات و سامانه اموال و دارایی‌های شهرداری تهران به منظور هم افزایی و ارتقا شفافیت در فرآیندها.

تدوین نظام نامه جامع ارزیابی املاک و مستغلات به منظور نقطه زنی در قیمت گذاری املاک با استفاده از ظرفیت‌های موجود در آئین نامه مال و معاملاتی سازمان املاک و مستغلات.

راستی آزمایی ارزیابی املاک و مستغلاتی که به واسطه تفویض اختیار در مناطق ۲۲ گانه صورت پذیرفته و احصا و معرفی متخلفین به دادسرای انتظامی کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مبادی ذیربط.

اقدام در راستای کاهش هزینه با حضور مؤثری در کمیسیون معاملات ستادی سازمان املاک و مستغلات.

شناسایی روابط غیر متعارف کارکنان سازمان املاک و مستغلات و همچنین ادارات املاک و مستغلات مناطق ۲۲ گانه با دفاتر اسناد رسمی در روند نقل و انتقالات اسناد رسمی و عزل کارکنان و مسئولین ذی ربط از مسئولیت‌های تحت تصدی.

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران:

ورود مستقیم رئیس سازمان به قرارداد ساخت برنامه مسابقه، ساخت فیلم مستند و قراردادهای حوزه اچ اس ای و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال.

مؤسسه همشهری:

جلوگیری از فروش املاک مؤسسه که درگذشته به واسطه تخلفات گسترده کارسازی شده بود.

سازمان مدیریت پسماند:

طی ماه‌های اخیر سرشبکه های مافیای پسماند شهر تهران شامل افراد ایرانی و غیر ایرانی شناسایی و به مراجع ذیصلاح معرفی شد و از طریق پلیس امنیت موضوع درحال پیگیری است.

شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل:

جلوگیری از دلالی‌های موجود در موضوع جابه جایی کیوسک‌ها و خرید فروش آنها با اعمال قوانین.

مکانیزه کردن مرکز خرید و فروش خودرو چیتگر در نحوه شمارش تعداد خودروهای ورودی جلوگیری از تضییع حقوق حداقل ماهیانه ۳۰۰ میلیون تومان.

جلوگیری از کارسازی فروش زیر قیمت زمین ۵۰۰۰ متری متعلق به شرکت ساماندهی و حفظ حقوق بیت المال.

سازمان میادین میوه و تره بار:

شناسایی، اطلاع رسانی و پیگیری رسیدگی به آب انگورگیری غیرمجاز در نقاطی از میادین تره بار مرکزی برای تولید مشروبات الکلی و ورود نیروی انتظامی و برخورد با آن.

انحصار زدایی از شبکه توزیع و اجرای پروژه نرخ گذاری عادلانه.

شرکت شهروند:

ثبت دقیق و کامل تمامی موجودی انبارها حتی انبار فروشگاه‌ها به صورت روزانه که در حال حاضر کاملاً بروز شده و در حال انجام است.

سامانه شفافیت:

با حضور نمایندگان معاونت‌ها و سازمان و شرکت‌ها در کمیته شفافیت و ارتقا سلامت اداری کلیه بررسی‌های لازم نسبت به سامانه شفافیت و محتوای مربوطه صورت پذیرفته و در کمیته برنامه‌ریزی ارتقا سلامت اداری به تصویب رسیده و در کمیته شفافیت و هوشمند سازی شورای شهر ارائه گردیده است که عملیاتی شدن مصوبات و درج اطلاعات روی سامانه به جهت حمله سایبری با اختلال مواجه شده و در حال انجام است.

با عنایت به موارد فوق به عنوان بخشی از اقدامات صورت گرفته در مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری در شهرداری تهران، اقدامات قابل توجهی نیز از سوی حراست و بازرسی شهرداری تهران با همراهی کارکنان خدوم و زحمتکش صورت پذیرفته که به جهت رعایت طبقه بندی و اصل محرمانگی، قابل انتشار عمومی نیست لکن در قالب کمیته‌های تخصصی و طی نظارت‌های صورت گرفته از سوی اعضای محترم شورای شهر به ایشان گزارش شده است.

سازمان حراست شهرداری تهران هرگونه حمایت و پشتیبانی از مدیران و کارکنان جهادی و کارآمد را در راستای اجرای مأموریت‌های ابلاغی بر خود فرض دانسته و به یاری خداوند متعال و استمداد از اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین به مثابه دستگاهی امین و بصیر عمل خواهد کرد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
    1 0
    درسته که آقای زاکانی مرد بسیار خوب و با شرفیه و دلسوز هستند ولی چون سابقه کار اجرا ندارند وضع شهرداری از لحاظ ساخت ساز بسیار بد و ضعیفه و باعث عدم ساخت آپارتمانهای جدید در تهران شده ای کاش کسی انتخاب می‌کردند شورای شهر که متخصص و صاحب تجربه اینکار بود ایشان پزشک هستند و مناسب این جایگاه نبودند
    • امیر حزب اللهی IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
      0 0
      مردم تهران ساختمان میخواد چیکار وضع حمل و نقل و اتوبوس باید حل بشه
  • IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    هرکسی بیاید و از توان و ظرفیت کامل متعهدین متخصص مردمی استفاده نکند و یا تاخیر کند در این موضوع ضربه میخورد و ضربه می زند. نظارت مردمی 137 مشکلات عدیده و نارسایی واضح دارد تا بحال حل نشده است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس