به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در شرق هرمزگان و غرب اصفهان نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: جمعه (۱ مهرماه) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و ارتفاعات اردبیل بارش پراکنده و گاهی وزش باد رخ میدهد.
ضیاییان افزود: در این مدت روند افزایش نسبی دما در استانهای ساحلی خزر و اردبیل پیشبینی میشود؛ همچنین خیزش گردوخاک در کشور همسایه عراق و نفوذ آن به استانهای واقع در شمال غرب کشور و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست.
به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران وضع هوا، شنبه (۲ مهرماه) با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در شرق اردبیل و گیلان ابرناکی، بارش باران، وزش باد و کاهش دما رخ میدهد.
وی خاطرنشان کرد: یکشنبه (۳ مهرماه) گستره بارش، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی را دربر خواهد گرفت، ابرناکی و بارش باران همراه با وزش باد و کاهش دما رخ خواهد داد. در گیلان و غرب مازندران بارش شدت خواهد داشت.
به گفته ضیاییان، دوشنبه (۴ مهرماه) بارش در سواحل شمالی کاهش مییابد و فقط در برخی مناطق گیلان و مازندران ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: دریای خزر روزهای شنبه و یکشنبه مواج خواهد بود همچنین در این مدت وزش باد در جنوب غرب و جنوب کشور افزایش مییابد و خلیج فارس نیز مواج است.
ضیاییان افزود: از روز دوشنبه وزش باد در شرق و شمال شرق کشور افزایش مییابد و در منطقه زابل وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( ۱ مهرماه) کمی ابری و غبارآلود گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲ مهرماه) صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۳۱ شهریورماه و ۱ مهرماه) اهواز با دمای ۴۱ و ۴۲ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد و ارومیه با دمای ۹ و ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.