کنگره آمریکا درباره مخاطرات ارسال «پاتریوت» به کی‌یف هشدار داد

واحد خدمات تحقیقاتی کنگره آمریکا درباره مخاطرات ناشی از ارسال احتمالی سامانه پدافند هوایی «پاتریوت» به اوکراین هشدار داد.

به گزارش مشرق، بر اساس هشدار بخش خدمات تحقیقاتی کنگره آمریکا، کنگره این کشور درباره برنامه واشنگتن برای ارسال سامانه پدافند هوایی پاتریوت به اوکراین، هم از لحاظ قانونی و هم از حیث نقش نظارتی، با مشکلات و مخاطراتی روبه‌رو است.

این نهاد تحقیقات یکی از سازمان‌های دولت آمریکا است که برای اعضای کنگره این کشور، فارغ از سوگیری حزبی، حمایت تخصصی و کارشناسی فراهم می‌کند.

به‌دنبال سفر غیرمنتظره ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به آمریکا، واشنگتن اوایل ماه جاری متعهد شد تا یک یگان از سامانه‌ پدافند هوایی پیشرفته MIM-۱۰۴ پاتریوت را برای کی‌یف ارسال کند.

زمان‌بندی تحویل این سامانه هنوز مشخص نیست زیرا طرز کار این سامانه نیازمند چندین و چند اپراتور آموزش‌دیده است. رسانه‌های آمریکایی مدعی شده‌اند که این احتمال وجود دارد نیروهای اوکراینی برای آموزش به آمریکا دعوت شوند؛ اتفاقی که در بحبوحه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

بنا به اعلام واحد خدمات تحقیقاتی کنگره، آموزش پرسنل تعمیراتی سامانه پاتریوت، به تنهایی حدود ۵۳ هفته زمان می‌برد و «پیش از آنکه اوکراین یک سامانه عملیاتی پاتریوت را در میدان نبرد در اختیار داشته باشد، آموزش‌های زیادی نیاز است.»

این نهاد تحقیقاتی همچنین قانونگذاران آمریکایی را به بررسی منبع دقیق تامین‌کننده این سامانه برای کی‌یف، ترغیب کرده است. هنوز مشخص نیست که آیا واشنگتن به تنهایی قصد فراهم کردن پاتریوت برای اوکراین دارد یا اینکه متحدان آمریکا در ائتلاف ناتو در این فرآیند نقش دارند.

این واحد هشدار داد که «در نهایت این سامانه پدافندی و رهگیرهای مرتبط با آن، از واحدهای موجود و زرادخانه فعلی ارتش آمریکا به اوکراین ارسال خواهد شد.»

در ادامه گزارش این واحد آمده است: اگر این سامانه‌ها از سایر نیروهای عملیاتی از جمله فرماندهی مرکزی یا فرماندهی اقیانوس هند-آرام آمریکا به اوکراین ارسال شود، هزینه‌فرصت و مخاطرات احتمالی را در این جبهه‌ها به همراه خواهد داشت. ضمن اینکه، تامین این سامانه از خاک آمریکا، می‌تواند چرخه آموزش و نوسازی را مختل کند.

این نهاد همچنین درباره «قیمت گزاف» سامانه پاتریوت و موشک‌های رهگیر آن، ابراز نگرانی کرده زیرا قیمت هر موشک سامانه پاتریوت، حدود ۴ میلیون دلار برآورد شده است. بر اساس داده‌های موجود، «یک سامانه نوساز پاتریوت، حدود ۱.۱ میلیارد دلار هزینه دارد.»

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
    3 0
    ارتش دو میلیونی روسیه کجا رفته؟ همه این سؤال را دارند؛ چرا فقط ده درصد ارتش روسیه در اوکراین حضور دارند، آن هم در برابر یک میلیون سرباز اوکراین؟ مگر برای پیک نیک آمده اند؟
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
    2 0
    پوتین باید بسیج مردمی روسیه را تحت نظارت مستقیم خودش تاسیس نماید و تا نابودی امپریالیسم، آن را حفظ کند. به این شکل هزاران نفر از مردم پیر و جوان روسیه که فعلاً نمی توانند به ارتش روسیه کمک کنند، به آن می پیوندند.
  • IR ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
    3 0
    تنها راه پای میز مذاکره آوردن اوکراین قطع سراسری برق اوکراین است یعنی خاموشی مطلق ظرف سه ماه میان پای میز زانو می زنند زلنسکی می آید و پای پوتین را لیس می زند
  • IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
    3 0
    خوب چرا روسیه از پهبادهای ارزان قیمت برای هدف قرار دادن این تاسیسات استفاده نمی کند استفاده از موشک های کروز گران قیمت برای نبردهای طولانی مدت روسیه اصلا به صلاح نیست
  • IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
    1 0
    خوب کنگرهع دارد می بیند پسر بایدن دارد امریکا را به قعر چاه اوکراین دارد هل می دهد آنهم با شتاب فراوان اندکی هم جنگ امریکا و روسیه ادامه یابد امریکا و اروپا هر دو از بین می روند
  • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
    0 0
    کل امریکا و اروپا و حزب دموکرات بازیچه بچه ای بنام هانتر بایدن شده که در اوکراین سرمایه گذاری کرده خاک بر سر المان و فرانسه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس