کد خبر 1459743
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۲:۳۰
خوردن

طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

به گزارش مشرق، طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود.

این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
    2 0
    _مطلب خیلی خوبی بود-من هم بسیارشنیدم ولی دلیل علمی اش رادقیق نمی دونستم بچه که بودیم مادرخدابیامرزم بسیار روی سلامتی ماحساس بود ونمی گذاشت چای داغ را فوت کنیم می گفت ضرردارد-باتشکرازشما خوبان..
  • IR ۰۴:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
    0 0
    و چون احتمال دارد که دچار وضعیت نامطلوب باد فتق بشویم.
  • عبدالله IR ۰۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
    2 0
    در شرع مقدس اسلام ، فوت کردن غذا مکروه شمرده شده است و اکنون دانشمندان به این نتیجه رسیده اند. تمام دستورات دینی برای سلامتی مادی و معنوی انسان و سعادتمندی اوست اما همیشه شیاطین جن و انس سعی می کنند انسان را از این حقیقت دور نگه دارند و بی دینی را رواج دهند.
  • فاطمه IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
    2 0
    از بچگی مامانم میگن غذا یا نوشیدنی رو فوت نکن چون پیامبر گفتن... منم باورم نمیشد و میگفتم چه ربطی داره آخه یه باد خفیف چه ضرری داره؟!...الآن که اینو خوندم تو گوگل جستجو کردم دیدم راسته حضرت صادق : پيامبر خدا از فوت كردن در غذا و آشاميدنى نهى فرمودند . 💕😘
  • علی رضا IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
    0 0
    هنگام غذا خوردن خواه ناخواه تنفس هم ادامه داره و مقداری از هوای بازدم با غذای در حال جویده شدن مخلوط و بلعیده میشه...خب اینو چی میگید؟ به علاوه فوت کردن غذا اثری سطحی بر اون غذا یا نوشیدنی داره و چندان باهاش مخلوط نمیشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس