پایگاه عقاب ۴۴ ارتش

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: تعدادی جنگنده کوثر در آینده نزدیک به نیروی هوایی ارتش ملحق می‌شوند.

به گزارش مشرق، امیر خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش در برنامه صف اول که از شبکه خبر سیما پخش شد، با اشاره به دستاوردهای این نیرو اظهار کرد: هنگام حمله آمریکایی‌ها به عراق، عراقی‌ها پایگاهایی مانند عقاب ۴۴ نداشتند و دیدیم چه برای بر سر هواپیماهای آن‌ها آمد.

امیر واحدی ادامه داد: بر همین اساس و بر اساس اصول پدافند غیرعامل ما بر آن شدیم تا از جنگنده‌های خودمان را در برابر حملات احتمالی محافظت کنیم و چنین پایگاه‌هایی را طراحی کرده و ساختیم تا از پرنده‌های استراتژیک نهاجا حفاظت کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به ویژگی‌های پایگاه‌های زیرزمینی نیروی هوایی ارتش تاکید کرد: این پایگاه در جایی ساخته شده که هیچ‌چیزی از جمله بمب‌های سنگرشکن نمی‌تواند به آن آسیب برساند و با اطمینان و در امنیت کامل می‌توانیم به اجرای ماموریت بپردازیم.

وی با اشاره به پایگاه زیرزمینی عقاب ۴۴ گفت: عقاب ۴۴ تمام امکانات یک پایگاه هوایی را در عمق زمین دارد. البته این یکی از ده‌ها پایگاه زیر زمینی ما است و در آینده از سایر پایگاه‌ها رونمایی می‌کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به ارتقای جنگنده اف ۴ عنوان کرد: پروژه شهید دوران برای ارتقای هواپیمای فانتوم اف-۴ ما طراحی و اجرا شد. بار اصلی ماموریت‌های ما در دوران دفاع مقدس برعهده این جنگنده بود.

وی ادامه داد: ما توانستیم در این پروژه تمامی سیستم‌های فانتوم از جمله رادار، اویونیک، تسلیحات و همه بخش‌های آن را ارتقاء دادیم.

امیر واحدی درباره تجهیزات جدید جنگنده‌های اف۴ گفت: تجهیز ما اکنون در حوزه تسلیحات از بمب‌های دورایستا و موشک‌های برد بلند استفاده می‌کنیم. این تسلیحات بر روی هواپیمای اف ۴ ماه تست شده و توانستیم از طریق آن‌ها اهداف را از فواصل دور مورد اصابت قرار دهیم.

وی افزود: ما بمب‌هایی با برد ۴۰ و ۶۰ کیلومتر در اختیار داریم و در حال کار بر روی فواصل بیشتر نیز هستیم. هواپیما از فاصله ۶۰ کیلومتری از هدف بمب را رها کرده و این بمب با دقت کامل و بسیار بالا به هدف برخورد می‌کند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به افزایش برد تسلیحات جنگنده‌های اف ۴ عنوان کرد: همچنین؛ برد موشک‌های هوا به هوا، هوا به سطح و هوا به زمین نیز ارتقاء یافته است.

وی ادامه داد: هواپیمای اف ۴ که ما در اختیار داریم فقط یک پوسته‌ای از هواپیمای قبلی باقی مانده و متخصصان ما بیش از ۸۰ درصد تجهیزات آن را به روز رسانی کردند.

امیر واحدی درباره وضعیت جنگنده‌های اف ۱۴ در نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: هواپیمای اف ۱۴ یک هواپیمای بسیار مهم و یک هواپیمای شکاری قدرتمند است که در دنیا فقط ما آن را در اختیار داریم. ما در نیروی هوایی ارتش و وزارت دفاع توانستیم قطعاتی که آمریکایی‌ها فکرش را هم نمی‌کردند را بسازیم به نحوی که اف ۱۴‌های ما سرحال‌تر از گذشته در حال اجرای ماموریت هستند.

وی ادامه داد: یکی از کارهای مهم ما برای جنگنده اف ۱۴ این است که برخی قطعات هواپیمای اف ۱۴ مانند سیستم ناوبری آن را به تکنولوژی روز دنیا ارتقاء دادیم. چرا که تکنولوژی سیستم ناوبری در دنیا تغییر کرده بود و ما باید آن را به دانش روز دنیا می‌دادیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش درباره نحوه همکاری این نیرو با شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: یکی از افتخارات نیروی هوایی ارتش این است که ما نیاز خود را به شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان نخبه خود اعلام و این عزیزان با تمام وجود و کم‌ترین توقع نیازهای ما را برآورده می‌کنند.

امیر واحدی از خبر داد و گفت: ما آمادگی داریم در حوزه خلبانی پهپاد در حوزه فنی و خلبانی به کشورهای دوست و همسایه کمک کنیم و به آن‌ها آموزش دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به توانمندی این نیرو در حوزه پهپادی گفت: ما درحال انجام کاری هستیم که بتوانیم پهپادهای خود را از چشم دشمنان مخفی کنیم.

وی درباره به‌کارگیری رادار بومی هواپایه بر روی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش عنوان کرد: وزارت دفاع در این حوزه موفقیت بسیار خوبی داشته و این رادار تست‌های خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

امیر واحدی افزود: یکی از تجهیزاتی که چندین سال است در وزارت دفاع بر روی آن فعالیت کردند، سیستم رادیوی پروازی است که باید ایمنی کامل را داشته باشد و مطابق با فناوری روز دنیا عمل کند. وزارت دفاع رادیوی بومی عرش را ساخته است و هواپیماهای ما به این رادیوهای ۱۰۰ درصد بومی تجهیز شده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه امروز ما در نیروی هوایی با کمک وزارت دفاع به پیشرفت‌های خوبی رسیدیم، گفت: هواپیمای شکاری بمب‌افکن کوثر با موتور ملی یکی از این دستاوردها است. تعدادی از این جنگنده‌ها آماده شده و در حال گذراندن تست‌های نهایی هستند و در آینده نزدیک به نیروی هوایی ارتش الحاق می‌شوند. البته هواپیمای آموزشی یاسین نیز توسط وزارت دفاع ساخته شده است که امسال نمونه جدید آن پرواز می‌کند.

وی ادامه داد: هواپیمای آموزشی یاسین یکی از هواپیماهای آموزشی روز دنیا است. امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم از یاسین به عنوان هواپیمای جت آموزشی در نیروی هوایی ارتش استفاده کنیم.

امیر واحدی با بیان اینکه ما سال گذشته ۳۰ جنگنده را به طور کامل اورهال و باز آماده کردیم، تصریح کرد: امسال بیش از ۳۰ فروند هواپیمای را به طور کامل بازآماد می‌کنیم. البته اورهال کار بسیار سنگینی است و ما از طریق تجربیات پیشکسوتان و دانش جوانان این کار را به خوبی انجام می‌دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از هواپیمای ترابری سیمرغ در نیروی هوایی ارتش گفت: ما برای تغییر کاربری سیمرغ درخواستی نداشتیم، اما کارهای خوبی توسط وزارت دفاع صورت گرفته و سازمان‌های دیگر درخواست کننده آن بوده اند. البته اگر احساس نیاز کنیم از این هواپیما استفاده می‌کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در پاسخ به سوالی درباره الحاق جنگنده‌های جدید سوخو ۳۵ به این نیرو گفت: ما به عنوان نیروی هوایی ارتش یک کاربر هستیم. البته ما باید نیروی هوایی ارتش را به‌روزرسانی کنیم. هواپیمایی که الان مطرح شده، هواپیمای نسل ۴+ است و ما آماده تصمیم مقامات عالی‌رتبه کشورمان هستیم.

وی ادامه داد: این موضوع در دستور کار ما قرار دارد و، ولی از جزئیات آن اطلاعی ندارم. هنوز اطلاع نداریم که این جنگنده چه موقع وارد اسکادران ما می‌شود و هر موقع این جنگنده‌ها خریداری شد آماده استفاده از آن هستیم.

امیر واحدی درباره توان نیروی هوایی ارتش در حوزه شبیه‌سازهای پرواز به عنوان کرد: نیروی هوایی ارتش قطب ساخت شبیه‌ساز در منطقه است و شبیه‌ساز همه هواپیماهای موجود در نهاجا را در اختیار داریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر ساخت موشکی شبیه فونیکس بیان کرد: درباره موشک هواپایه مقصود بنده اطلاع زیادی ندارم، اما می‌دانم کارهای خوبی در این زمینه صورت گرفته، ولی هنوز این موشک برای تست به ما تحویل نشده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایان درباره نقش آفرینی نهاجا در محور مقاومت خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش پشتیبان مردم مظلوم تمام دنیاست و نه کشور سوریه. نهاجا در محور مقاومت کمک‌ها و پشتیبانی‌های بسیار خوبی انجام داده‌است.

وی افزود: ما در نقاطی که توان رساندن آذوقه، مهمات و سلاح وجود نداشت، توانستیم با هواپیماهای ترابری نیروی هوایی ارتش به صورت بسیار دقیق تجهیزات را به آن‌ها برسانیم. مناطقی بود که چند سال در محاصره بودند، اما با کمک‌های نیروی هوایی در مقابل داعش مقاومت کردند.

منبع: دفاع پرس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 23
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    6 0
    یک سوال از دوستان عزیز دارم/ چندی پیش یک تصویر هوایی از ماک آپ سوخو 35 توسط یک روزنامه آمریکایی منتشر شده بود حالا اگه این تصویر جعلی جهت ایران هراسی نباشد که بعید میدونم جعلی باشه. چه دلیل منطقی وجود داره که ما بخواهیم ماک آپ یا همون ماکت سوخو 35 رو بسازیم و درست بزاریم در یک پایگاه هوایی استراتژیک و واقعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا دلیلش چیه؟؟؟؟کما اینکه دقیقا همون اندازه سوخو 35 واقعی بوده؟؟؟حالا ممکنه بعضیا بگن ممکنه برای ترس دشمن اینکارو کردن، نه بنظرم این اصلا منطقی نیست کشوری کخ بر فرض مثال موشک خرمشهر 4 داره نیازی برای قدرت نمایی و یا هراس افکنی با سوخو 35 نداره....من احتمال میدم 99 درصد سوخو 35 وارد کشور شده حتی امیر واحدی اعلام کردن هر موقع این جنگنده‌ها خریداری شد آماده استفاده از آن هستیم یعنی دوره آموزش این جنگنده ها رو دیدن.
  • حمزه IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    2 1
    خداقوت امیر
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    5 5
    گزارشگر برنامه حتی جرأت نکرد از پروژه قاهر سوال بپرسه! واقعاً مسخره ست که دو رئیس جمهور در دو دولت(احمدی‌نژاد و روحانی) بیان و از یک پروژه(هواپیمای قاهر) برای اهداف سیاسی و تبلیغات استفاده کنند اما مسئولان مرتبط با اون پروژه (فرمانده نیروی هوایی ، مسئولان وزارت دفاع و...) نه ازش خبر داشته باشن و نه در موردش اظهار نظر بکنن! مشرق اگر شرف داری نظر من رو کامل منتشر کن، اما تو هم یک سوپاپ هستی ،
    • امید IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      1 1
      غصه نخور سوخوی۴۷ برکوت هم تولید نشد ولی از فناوریش در ساخت سوخوهای دیگر استفاده شد
    • سین IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      1 0
      والا منی که خیلی هم مثل بعضی ها اخبار نظامی رو دنبال نمی کنم خبر دارم که یکی از فرماندهان چند وقت پیش گفت پروژه قاهر تبدیل به یک پروژه پهپادی شده الان دقیقا با این صحبت مطرح شده دوباره درباره قاهر چی باید بگن؟
    • ایران IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۴
      0 0
      جناب سین، اتفاقاً پرسش من هم همین که چرا باید یک طرح اولیه که قرار بود به عنوان جنگنده روش کار بشه باید تبدیل به پهباد بشه؟! مگر ایران کم پهبادهای متنوع داره؟ یا مشکل فعلی ایران در حوزه جنگنده های سرنشین دار هستش؟ نمی‌دونم چطور متوجه نیستید که خود تبدیل این پروژه به پهباد یعنی اعلام این موضوع که ما در به نتیجه رساندن این پروژه با شکست مواجه شدیم و به همین دلیل قاهر رو به پهباد تبدیل کردیم، وگرنه بله ما هم شنیدیم که گفتند قاهر تبدیل به پهباد شد، خوب آیا به نظر شما معنی و مفهوم این خبر، حکایت از شکست در موضوع جنگنده سرنشین دار قاهر نیست؟؟؟
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    7 4
    جنگنده کوثر برای جنگ با طالبان و تجزیه طلبان خوبه ولی بدرد جنگ با اسرائیل نمی خوره. اگر امکان خرید سوخو از روسیه نیست J-10 از چین بخرید و اگر امکان آنهم نیست روی ساخت موشک های ضدهوایی کار کنید. بعد از خنثی شدن فتنه پارسال آمریکا روی «حمله همزمان طالبان و آذربایجان و اسرائیل» کار می کنه.
    • صفار IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      4 1
      چین نادرست معلوم نیست چه بهایی بخواد آخرشم نمونه صادراتی بدون قطعه
    • کلاغکی IR ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      1 2
      ای نادان اشتباهی + دادم خودمون می سازیم و موتورش و رادارش و سلاح هاش کلی صرفه جویی ارزی داره. التماس به بیگانه نمی کنیم و نیروهاشم داخل تربیت می شن. رژیم صهیونیستی هم همین راهو رفت از روسیه بهتره دستکم در اویونیک
  • IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    3 9
    جنگنده فوق استراتژیک کوثر
    • اوئد IR ۰۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      3 1
      ارزش یک تایگر که رادار و موشکاشو خودمون به روز کنیم از سرهم کردن اف16 و اف35 و حتا رپتور بالاتره چون سازنده می شی و توانایی تغییرات داری
    • IR ۰۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      2 1
      حالا تو هی مسخره کن ما داریم رادار هواپایه می سازیم ترکیه برزیل مکزیک مصر چی
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    0 11
    عامو بیخیال بچسبین به همون سوخوها بهتر از این مسخره بازیاست ... جت ساختن فقط کار روسیه و امریکاس
    • م IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      1 1
      نماینده شرکت سوخوئی؟ روس هام فارسی خوب یاد گرفتن. جنگنده های فرانسوی بهترن یا روسی و آمریکایی. انگلیس و اروپا چی؟ به اعتقاد خیلی ها تایفون خیلی از جنگنده های آمریکایی بهتره. نظرت تو حلقم
    • م IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      0 1
      نماینده شرکت سوخوئی؟ روس هام فارسی خوب یاد گرفتن. جنگنده های فرانسوی بهترن یا روسی و آمریکایی. انگلیس و اروپا چی؟ به اعتقاد خیلی ها تایفون خیلی از جنگنده های آمریکایی بهتره. نظرت تو حلقم
  • دکتر NL ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    2 1
    به نظر اتفاقی برای تحویل اسکادران های اول و دوم سوخو35 ها افتاده وگرنه قرار بود اوایل امسال تحویل بشن البته احتمالا مربوط به مذاکرات هسته ای و برجام هست و اون بندهای غروب تسلیحاتی و موشکی که گفته میشه بخشی تا پاییز ادامه داره البته اگر دنبال تمدید بندهای غروب برجام نباشن!..
    • کوثر IR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      3 1
      بله روس ها دیدشون به ایران با دیدشون نسبت به مصر الحزایر اندونزی فرق می منه ایران می بینن تنها می خوان بچپونن افسوس از اون پهپادا. یادمه اس۳۰۰ هم ندادن با شکایت گرفتیم
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
    4 3
    پس قاهر ۳۱۳ چه شد؟
    • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      1 1
      قاهر313به پهپادتغییرکرد
    • نهاجا افتخار دارد IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
      2 0
      امیر خواجه فرد بهمن پارسال گفت نسخه بدون سرنشین قاهر سال آینده رونمایی می شود! ولی نگفتند که از نسخه سرنشین دار صرف نظر شده است!
  • ویروگردی IR ۰۴:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
    4 0
    زنده باد نیروی هوایی قهرمان ارتش دست بوس و قدردان زحمتای تک تک کارکنان خدمتگزار و کم توقعش هستیم به امید توفیق بیشتر
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
    3 0
    چرا نمی شود سامانه سوخت گیری هوایی میراژ اف ۱ را روی اف پنج و کوثر سوار کنیم. همان ورودی ثابت سوخت کنار کابین خلبان؟ واقعن نمی شود...؟
  • م IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
    1 0
    جنگنده نه میلیون دلاری با قابلیت های بالاتر از جی۷ اخرین نسخه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس