به گزارش مشرق، عصر دوشنبه گزارشهای مردمی از افت فشار و قطعی پراکنده آب شرب شهری در برخی مناطق شهر تهران به گوش رسید.
بررسیها نشان میدهد مناطق ستارخان، صادقیه، گیشا، اشرفی اصفهانی با قطعی پراکنده آب مواجه شدند.
گزارشهایی نیز از افت فشار نیز در مناطق خیابان بهار در محدوده طالقانی، قلهک در منطقه ۳ و نارمک، چهارراه لشگر در نظام آباد تهران مخابره شده است.
از شهرهای غربی استان تهران همچون شهر قدس نیز قطعی پراکنده گزارش شده است.
مخاطب دیگری در محدوده اشرفی اصفهانی پیام ارسال کرده است که در روزهای گذشته قطعی آب به طور مقطعی رخ میداد ولی از ظهر دوشنبه آب آن منطقه تاکنون قطع شده است.
یکی از مخاطبان که ساکن منطقه ۵ تهران است گفت: از روز شنبه آب منزل ما قطع شده است ولی دیشب حوالی ساعت ۲۱ آب وصل شد. آبفای تهران چند تانکر حمل آب برای تأمین آب شرب در برخی مناطق مرکزی و غربی پایتخت ارسال کرده است.
بررسیها نشان میدهد اغلب گزارشهای قطعی آب در طبقات بالای آپارتمانهای فاقد پمب آب و به دلیل افت فشار ناشی از قطع آب ورودی به شبکه از ناحیه سد کرج است.
برخی مناطق استان تهران از روز جمعه ۱۹ خرداد دچار قطعی و افت فشار آب شرب شدند. اداره کل آب و فاصلاب استان تهران طی اطلاعیهای مسدود شدن مسیر انتقال آب از سد امیرکبیر به تاسیسات آبرسانی تهران در بستر رودخانه کرج در اثر جاری شدن سیل را علت بروز این مشکل اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران ظهر روز دوشنبه از بازگشایی مسیرهای مسدود شده خبر داد و گفت: تا ساعات دیگر آب وارد شبکه و تصفیهخانه خواهد شد که با آبگیری کامل مخازن مشکلات افت فشار به طور کامل رفع شود.
بر اساس آخرین گزارشات رسیده از محل سد کرج با عبور ماشین آلات سنگین از ناحیه باتلاقی فرآیند رفع انسداد به سرعت انجام شده و هم اکنون جریان آب پایداری معادل ۴.۵ متر مکعب در ثانیه از سوی سد کرج به سمت تصفیه خانه ششم تهران جریان دارد.
محمد پورحمید کارشناس مدیریت منابع آب در این باره گفت: بعد از اعلام بازگشایی مسیرهای مسدود شده باتوجه به مسیرکانالهای انتقال آب، حدود ۲ ساعت زمان میبرد تا آب به سامانههای تامین کننده آب شرب تهران و سپس مخازن استان برسد و پس از آن هم تا پایداری شبکه حدود ۱۲ ساعت زمان لازم است.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود با توجه به صحبت مسئولان مبنی بر بازگشایی کانال های انتقال آب مسدود شده، تا امشب شبکه آبرسانی استان تهران به حالت پایدار برسد و مشکلی در تامین آب وجود نداشته باشد.
این کارشناس مدیریت منابع آب گفت: با توجه به شرایط یاده شده اعمال مدیریت مصرف از سمت مشترکان و کاهش مصرف میتواند سرعت افزایش تراز مخازن را بیشتر کرده و به پایداری شبکه تسریع شود.