به گزارش مشرق، کیانوش رستمی یکی از وزنه بردارانی است که در چند سال گذشته نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد و آنطور که برخی کارشناسان عنوان میکنند، دوره این ورزشکار به پایان رسیده و دیگر نمیتواند حتی در آسیا هم افتخار آفرینی کند، اما او با استفاده از فضای مجازی و توپ را به زمین دیگران انداختن به اصطلاح دنبال مظلوم نمایی و تحت تاثیر قرار دادن احساسات و عواطف مردم است.
او در آخرین رقابت بین المللی خود یعنی قهرمانی آسیا که اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، عملکرد خوبی نداشت و نتوانست به مدال برسد و پس از آن نیز در رکوردگیری و اردوهای تیم ملی حاضر نشد، تا همان روال سابق که تمرین به صورت انفرادی و دور از سایر وزنه برداران را در دستور کار خود داشته باشد.
بعد از این اتفاقات و غیبت در رکوردگیری، کادرفنی تیم ملی او را از مسابقات جهانی کنار گذاشت و طبیعتا در بازی های آسیایی نیز جایی نداشت. با این وضعیت وقتی ورزشکاری در اردوی ملی حاضر نمی شود و اهمیتی به برنامههای کادرفنی نمیدهد نباید انتظار داشته باشد که همه چیز ایده آل او باشد.
با همه این شرایطی که وجود دارد او در فضای مجازی با نام بردن از رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه و وزیر ورزش و چراغ سبز نشان دادن برای رفتن زیر پرچم کشوری دیگر نمیتواند رفتارهایی که داشته را توجیه کند. ورزشکاری که نتوانسته در چند سال گذشته برای کشورش افتخار آفرینی و دل مردمش را شاد کند و بیشتر از متن در حاشیه بوده، چطور می تواند انتظار داشته باشد که همچنان مردم او را حمایت کنند؟
در تیم ملی همه ملی پوشان برابرند و باید تابع قوانین و دستورات کادرفنی باشند. تیم ملی جایی نیست که کسی خودش را برتر از بقیه بداند، به اردو نیاید و کادرفنی را هم قبول نداشته باشد. وقتی یک ورزشکار پیراهن تیم ملی را برتن میکند باید همانند یک سرباز باشد و تمام فکر و ذکرش شاد کردن دل مردم و بالا بردن پرچم کشور باشد، اما کیانوش رستمی بنشیند و با خود فکر کند که در چند سال گذشته چقدر از رفتارهای او حرفهای و در جهت منافع وزنه بردای ایران بوده است.