به گزارش مشرق، اتحادیه روزنامه نگاران رژیم صهیونیستی در بیانیه ای، طرح «شلومو کرهی» وزیر ارتباطات کابینه «بنیامین نتانیاهو» برای قطع آگهی ها و منابع اقتصادی روزنامه های افشاگر را محکوم کرد.
در بیانیه اتحادیه روزنامه نگاران رژیم صهیونیستی آمده است: وزارت ارتباطات (اسرائیل) راه خود را گم کرده است. طرح وزیر ارتباطات برای قطع منابع مالی روزنامه هاآرتص، اقدامی عوام فریبانه است که هیچ منطقی جز تلاش برای جلب نظر هم حزبی هایش ندارد.
اتحادیه روزنامه نگاران رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تهدیدات توخالی و احمقانه «کرهی» تاثیری بر تداوم کار حرفه ای روزنامهنگاران نخواهد گذاشت.
اخیرا، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی خواستار اعلام جرم علیه رسانههایی شد که در برملا کردن رسوایی های این رژیم در جریان جنگ علیه غزه نقش داشتهاند.
«کرهی» خواستار قطع آگهی های روزنامه صهیونیستی هاآرتص و قطع همکاری های کابینه با این رسانه و اعلام جرم علیه آن شد.
این مقام کابینه راستگرای نتانیاهو، اقدام روزنامه چپگرای هاآرتص در انتشار گزارش حمله ارتش رژیم صهیونیستی به جشنواره موسیقی در مرز غزه را اقدامی تحریک آمیز علیه ارتش و «جرم» اعلام کرد.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص اخیرا در گزارشی به نقل از پلیس این رژیم نوشت: به نظر می رسد که یک بالگرد نظامی خودمان به اشتباه، حاضران در جشنواره در نزدیکی شهرک (صهیونیست نشین) "ریعیم" را کشته است.
افشای بمباران و گلولهباران شهرکنشینان توسط ارتش
افشای ابعاد جدیدی از رسوایی ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به نیروهای نظامی خودی و حمله به اسرای صهیونیست و شهرک نشینان صهیونیست، به اعتراضات در سرزمین های اشغالی دامن زده است.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اخیرا به نقل از تحقیقات شبکه ۱۲ این رژیم فاش کرد که تانک های ارتش رژیم صهیونیستی روز هفتم اکتبر دو خانه را که اسیران صهیونیستِ اهل شهرک صهیونیست نشین "بئیری" در آنجا بودند، هدف قرار داده اند.
این روزنامه ۲۲ آذر ماه نیز گزارش داد که ارتش رژیم اسراییل۱۳ صهیونیست را روز هفتم اکتبر همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی کشته است.
به نوشته این روزنامه، ارتش رژیم اسرائیل روز هفتم اکتبر یک خانه را بمباران و باعث کشته شدن ۱۳ "اسرائیلی" در شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه شد.
این روزنامه افزود: ارتش این اقدام را از ترس اسیر شدن این "اسرائیلی ها" انجام داد.
پیش از این نیز رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کرده بودند که شماری از شهرک نشینان صهیونیست روز هفتم اکتبر توسط ارتش این رژیم کشته شده اند.
پس از تحقیقات روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» در مورد دست داشتن رژیم اسرائیل در کشتن شهرک نشینان صهیونیست، شبکه ۱۲ این رژیم اخیرا مصاحبه ای را با نظامیان زن صهیونیست منتشر کرد که آنها به تیراندازی خود این نظامیان به سمت خانه های شهرک نشینان در هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) اعتراف کردند.
رسانه های صهیونیستی همچنین به نقل از ارتش اسرائیل اعلام کرده بودند که نظامیان صهیونیست به اشتباه به سمت شهرک نشینان در منطقه "معالیه لفونا" تیراندازی و آنها را زخمی کردند.
ارتش رژیم صهیونیستی درباره جزئیات این اتفاق گفته بود که نیروهای ارتش به گمان اینکه شهرک نشینان، فلسطینی هستند، به سمت آنها تیراندازی کرده است.
اول آذر امسال «مکس بلومنتال» روزنامه نگار، نویسنده، وبلاگ نویس و فیلم ساز سرشناس آمریکایی در گزارشی با استناد به شواهد موثق از دروغ دیگری از ارتش رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن خانوادههای صهیونیست توسط نظامیان این رژیم پرده برداشت.
وی فاش کرد که تصاویری که رژیم صهیونیستی از خانههای کاملا سوخته شده در آتش شهرک نشینان صهیونیست در شهرک «بئیری» در شرق نوار غزه منتشر کرده و مدعی سوزاندن آنها و خانوادههای صهیونیست ساکن در این خانهها توسط مقاومت فلسطین شده است، دروغ بوده و این خانهها توسط ارتش رژیم صهیونیستی و با حملات آن به آتش کشیده شدهاند.
بلومنتال گفته بود که یک تحقیقات اسرائیلی-آمریکایی نشان میدهد که ارتش اسرائیل پس از دریافت دستور بمباران شهرک «بئیری» با تانک و جنگنده به منظور جلوگیری از به اسارت گرفته شدن شهرکنشینان توسط رزمندگان مقاومت، عامل این حمله و سوختن خانهها با اهالی آنها بوده است.
وی در این گزارش فاش کرد: «تووال اسکاپا» یکی از مقامات امنیتی شهرک بئیری تایید کرده که تمام این تصاویر گرفته و ارسال شده به رسانههای غربی برای مقصر جلوه دادن حماس یا زنده سوزاندن ساکنان این شهرک صحت ندارد و حقیقت این است که ارتش اسرائیل طبق دستورات مقامات عالیرتبه این رژیم، این خانهها را با تانک گلوله باران کرده است.
این روزنامه نگار آمریکایی همچنین گزارش داد: در این باره شواهد مختلف دیگری نیز در رسانههای عبری یافت میشود که ما در گزارشمان به آنها پرداختهایم و تمام این شواهد حاکی از یک حمله برنامه ریزی شده به نیروهای خودی است. مقامات ارتش اسرائیل درصدد بودهاند تا با این اقدام مانع از به اسارت بردن «اسرائیلیها» به نوار غزه شوند.
پیش از آن نیز ارتش رژیم صهیونیستی به حمله به یک جشنواره موسیقی برگزار شده توسط صهیونیستها در روز نخست عملیات «طوفان الاقصی» اذعان کرده بود.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از تحقیقات پلیس این رژیم در این باره نوشت: به نظر می رسد که یک بالگرد نظامی خودمان به اشتباه تعدادی از حاضران در جشنواره در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین «ریعیم» را کشته است.
این تحقیقات افزوده است که اکثریت حاضران در جشنواره توانستند فرار کنند.
در بخش دیگری از این تحقیقات آمده که جنبش حماس از قبل از برگزاری این جشنواره اطلاع نداشته است.
با شروع عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه رسانه و مقامات رژیم صهیونیستی با بزرگ نمایی و فضاسازی دروغین برای مظلوم نمایی خود مدعی شده بودند که مبارزان حماس به شرکت کنندگان در این جشنواره حمله کرده و آنها را کشتهاند.
رژیم صهیونیستی حمله به این جشنواره موسیقی را به عنوان بهانه خود برای حملات همه جانبه به غیرنظامیان در نوار غزه قرار داد و از حمایت کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا و چراغ سبز آنها برای کشتار دسته جمعی فلسطینیان برخوردار شد.