به گزارش مشرق، تعداد و ترکیب نامزدهایی که برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردهاند از شکلگیری رقابتی جدی در انتخابات خبر میدهد که هم فرصت است و هم تهدید. همه کاندیداها و هوادارانشان باید به یاد داشته باشند که ادب مرد به زِ دولت اوست.
با آغاز رقابتهای انتخاباتی، کاربران شبکههای اجتماعی در توییتهایی از نامزدهای حاضر در انتخابات و هواداران آنها خواستند به جای تخریب یکدیگر به ارائه برنامهها و معرفی تواناییهای خود بپردازند. کاربران اذعان داشتند بیاخلاقیکردن در انتخابات و تخریب رقبا خلاف رویه رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی است و قطعاً موجب خواهد شد برکت از میدان خدمت برود. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
علی شمخانی:
تعداد و ترکیب نامزدهایی که برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردهاند از شکلگیری رقابتی جدی در انتخابات خبر میدهد که هم فرصت است و هم تهدید. همه کاندیداها و هوادارانشان باید به یاد داشته باشند که ادب مرد به زِ دولت اوست.
علی چاهخوزاده:
شما کاندیدای مورد نظر خودتون رو اگر بلدید هنرمندانه تبلیغ کنید، اقبال عمومی داشته باشن رأی میارن، والا نیازی نیست بقیه رو تخریب کنید، البته که اکثریت تخریبها که به اسم نقد و تبیین بیان گفته میشه، صرفاً به خاطر نداشتن رأی کاندیدای خودتون و ترس رأیآوری رقیب است.
سیدامیرحسین هاشمی
رهبر معظم انقلاب فرمودند: «در رقابتهای پیش روی انتخابات نامزدها اخلاق حاکم باشد. تهمتزدن، لجنپراکنیکردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، بلکه به آبروی ملی لطمه میزند.» این روزها عیار ولایتمداری دوستان، روشن خواهد شد. ببینیم چند روز میتونیم به جای بدگویی از دیگر کاندیداها، از کاندیدای مدنظرمون حمایت کنیم یا خیر.
علی آذین:
روی صحبتم با دوستان جریان انقلابی است. دست از تخریب همدیگر بردارید. صبور باشید تا ببینیم چه کسانی تأییدصلاحیت میشوند، آن وقت در جریان انتخابات و مناظرات میتوان به جمعبندی رسید. برنده این تخریبها قطعاً جریان غربگرا خواهد بود که یکجا نشسته و فقط شاهد دعواهای ماست. نگذارید سال ۱۳۹۲ تکرار شود.
مهدی کشتدار:
رهبر معظم انقلاب در مرقد امام راحل از اخلاق گفتند، از لجنپراکنینکردن، از رفتارهایی که به آبروی ملی لطمه میزند، از اینکه انتخابات ریاست جمهوری صحنه رقابت برای خدمت به مردم است و صحنه کشوواکش به دست آوردن قدرت نیست، ببینیم آقایان چه میکنند و این توصیهها را چگونه به کار میگیرند.
بنتالهدی قلیزاده:
با تخریب کاندیداهای دیگر، کاندیدای شما محبوب نمیشود! به جای تخریب کاندیدای دیگران از محاسن و شایستگیهای کاندیدای خود بگویید و تبلیغش کنید! و شما کاندیداهای محترم این را بدانید که تخریب طرفداران، پای شما نوشته میشود، پس سعی کنید رفتارهای طرفداران خود را از همین ابتدا مدیریت کنید!
سینا توکلی:
انشاءالله در سایه مشارکت پرشور آرای بالای ملت و حاکمیت اخلاق در رقابتهای انتخاباتی، رئیسجمهوری «پُرکار» «فعال» «آگاه» و «معتقد به مبانی انقلاب» برگزیده میشود و ضمن پرشدن حفرههای اقتصادی و فرهنگی، منافع ملت در منطقه و جهان حفظ و تأمین خواهد شد.
جواد تاجیک:
کاندیدای مدعی ولایتمداری، ملزم به رعایت اخلاق انتخاباتی است و باید به نزدیکان و رسانههای وابسته خود هم تفهیم کند که علیه دیگران لجنپراکنی نکنند. اگر نتوانست و نشد یا دروغگو و ریاکار است یا بیعرضه و ناتوان از اداره اطرافیان، هر کدام که باشد برای اداره کشور نامناسب است.
امیرحسین پیوندی:
در رقابت سیاسی و انتخاباتی در نظام اسلامی، هیچ چیز مهمتر از رعایت اخلاق و شرع نیست... راهبردی که طرفداران بعضی از نامزدها در تخریب یکدیگر پیش گرفتهاند، بیراهه است... بهتر است به جای زدن برچسب قدرطلبی به بقیه از برنامهها و تخصص نامزد خود سخن بگوییم؟! #تخریب زودهنگام
ن. سلمانرود:
عزیزان! طرفدار چند تا کاندیدا هستید، دشمن خونی که نیستید! قرار شد مثل شهیدجمهور اخلاق رو رعایت کنیم. نه تهمت بزنیم، نه تخریب کنیم، نه به شایعات دامن بزنیم. پس چرا هنوز هیچی نگذشته اخلاق قربونی شد؟!
سعید ساداتی:
نامزدهای محترم انتخابات ریاستجمهوری! سلامعلیکم، در مناظرات انتخاباتی و ایام تبلیغات، لطفاً شرف داشته باشید و اخلاق را رعایت کنید. پیشاپیش از مساعدت و همکاری شما سپاسگزارم؛ و مناللهالتوفیق.