نامزد اصلح از منظر سوابق اجرایی و برنامه‌های فرهنگی کیست؟

مناظره فرهنگی و هم‌اندیشی درباره نامزد اصلح از منظر سوابق اجرایی و برنامه های فرهنگی و حکمرانی فضای مجازی در ستاد مرکزی محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش مشرق، مناظره فرهنگی و ضرورت هم‌اندیشی و نامزد اصلح از منظر سوابق اجرایی و برنامه های فرهنگی و حکمرانی فضای مجازی با حضور غلامرضا منتظری نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم و سیدمحمد حسینی رئیس ستاد دانشگاهیان کشور حامی محمدباقر قالیباف عصر روز یکشنبه - سوم تیرماه برگزار شد.

رئیس‌جمهور باید بتواند مسائل را حل کند

سیدمحمد حسینی در این نشست گفت: نقش رسانه و هنر را بهتر می‌دانید که چقدر می‌تواند در روند انتخابات مفید باشد، اما چون فرصت محدود بود کسی آمادگی نداشت و این صرفا مربوط به ستاد قالیباف نیست‌.

وی بیان کرد: حداقل از زمانی که قالیباف فرمانده ناجا شد او را می شناسم در صدا و سیما بودیم و ارتباط‌هایی بود و در شهرداری هم ۱۲ سال مدیر بودند، یکی از کارهای شهرداری حوزه فرهنگی بود.

وی در چهار سال در وزارت فرهنگ و ارشاد هر شنبه بعد از ظهر جلسه‌ای با رئیس صدا و سیما به همراه دیگر اعضا با آقای قالیباف داشتیم و در تمام جلسات شرکت می‌کرد و به مسائل فرهنگی هنری و رسانه هم آشنایی دارد و جامعیتی که آقای قالیباف در این حوزه دارد بیش از دیگر نامزدها است.

رئیس ستاد دانشگاهیان کشور حامی محمد باقر قالیباف ادامه داد: ریاست قوه مجریه خطیر است و رئیس آن باید فردی باشد که بتواند همه مسائل را حل کند.

نامزد اصلح از منظر سوابق اجرایی و برنامه‌های فرهنگی کیست؟

قالیباف مدیر اجرایی است

امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره هم گفت: احساس کردم در این مرحله از انتخابات کمک دکتر قالیباف نکنیم با توجه به تجربه‌ای که از دیگر نامزدها دارم، دانشگاه بار دیگر به عقب برمی‌گردد؛ بهترین تبلیغ برای قالیباف همین است. اجرایی کار است و اگر کاری دست بگیرد حتما اجرا کرده و برای آن زمان‌بندی می‌گذارد.

مسعودی اظهار داشت: امید است دانشگاهیان به اجماع برسند تا با رای بالای قوی چهار یا هشت سال مسیر خوبی را برای جامعه فرهنگی ما رقم بزنند. بهترین روش این است که کسانی که به ما نزدیک هستند ما را به مسیر خوب هدایت کنند. امیدوارم قالیباف رای بیاورد و احتمال می‌دهم به مرحله بعدی برسد که در این صورت هم امیدوارم به سرمنزل مقصود برسیم.

اتوبوسی نیروهای خلاق را خارج کردند

محمد گبرلو تحلیلگر سینما و تلویزیون هم گفت: رئیس جمهوری باید قدرت اجرایی داشته باشد و قالیباف شجاعت عجیبی در اجرایی کردن پروژه‌ها و توانمندی بالایی نسبت به دیگر نامزدها دارد.

وی با انتقاد از اظهارات نامزدها در حوزه فرهنگ افزود: شعارهای خوبی داده می‌شود، اما بستر خوبی برای تولیدات نداریم. اتوبوسی نیروهای خلاق را خارج کردند و شکل مناظره‌ها هم گپ و گفت پیرمردهاست.

گبرلو ادامه داد: از صحبت ‌های قالیباف انتظار داشتیم حرف‌های کاربردی در حوزه فرهنگ بزنند. از افزایش تعداد صندلی‌ها گفتند. مهم تولید فیلم در گونه های مختلف از اجتماعی تا پویانمای است و سرگرمی مردم فیلم دیدن است، بیش از ۴۰۰ سکو فیلم تولید یا دوبله می‌کنند اما آقای قالیباف نگفت در حمایت از سکوها می‌خواهد چه کند.

وی افزود: بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر در چند سال گذشته گوشه‌گیر شدند و در تأمین جنبه‌های معیشتی خود مانده‌اند.

در تولید محتوای منطبق با سبک ایرانی اسلامی مشکل داریم

مرضیه ادهم فعال فضای مجازی و عضو انجمن سواد رسانه‌ای ایران هم گفت: تا حکمرانی فضای مجازی را به کشور نیاوریم عملا در این حوزه نمی‌توانیم کاری انجام دهیم که نامزدها در این باره سخنی نگفتند. یک مساله دیگر هم فیلترینگ است. فیلترینگ که قرار است انجام شود چه ساختار و اساسی دارد؟ ساز و کار شبکه ملی اینترنت چیست و چه نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی دارد؟

وی گفت: ما کاربران فعال هستیم اما در تولید محتوای منطبق با سبک ایرانی اسلامی مشکل داریم. انتظار داریم اگر به ریاست جمهوری رسیدند و یا در مجلس اقدام‌های لازم را انجام دهند.

از ائتلاف‌ها بی‌خبریم

یکی دیگر از حاضران هم با اشاره به قشر خاکستری و ضرورت توجه به این قشر گفت: حتی قالیباف در گفتار و مناظرات در حل مسأله تا مقطع انتخابات وارد شوند اصولی است که می‌توانند موفق‌تر ظاهر شوند. از ائتلاف‌ها بی‌خبریم اما در حوزه جوانان و قشر خاکستری اینها رای شکن است و این به عنوان نقطه قوت و تهدید می‌توان در جهت منافع استفاده کرد.

سهم فرهنگ و هنر در اقتصاد دیده شود

غلامرضا منتظری هم در این نشست گفت: سهم فرهنگ در مناظره‌ها ناچیز و محدود به حوزه خانواده بود. جای خالی کمیته فرهنگی و هنری در ستاد خالی بود و این حوزه‌ها همواره نادیده گرفته شده و با وجود اهمیت مورد بی‌مهری قرار می گیرد.

نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی به نداشتن قرارگاه فرهنگی اشاره کرد و گفت: اگر قرارگاه ایجاد شود بهتر می‌توان از اعتبارات فرهنگی استفاده کرد، هر سال درباره اقتصاد فرهنگ صحبت می‌کنیم اما کاری نمی‌شود. باید سهم فرهنگ و هنر دیده شود تا شاهد اعتماد باشیم. کلیات اقتصاد هنر در مجلس پیشین تصویب شد امید است به تصویب نهایی و اجرا برسد.

رئیس کمیته فرهنگی هنری ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: می‌گوییم فرهنگ زیربناست. سرانه آموزشی و ورزشی داریم، اما سرانه فرهنگی نداریم. متاسفانه این دیده نمی‌شود و واژه تحقق سرانه فرهنگی هر ایرانی یک نیاز اساسی است و فقدان آن احساس می‌شود و در کشور چشم‌انداز فرهنگی نداریم و مبنای سنجش جشنواره‌هایی چون فجر چیست؟ اگر هدف داشته باشیم شاخص و معیار ارزیابی داریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
    0 0
    هر ایرانی که دوست دارد ایران به دوران نکبت تحریم وتورم و کرونا و ماسک اجباری وتعطیلی کسب وکار کرونایی و خفه شدن با کرونا و منع رفت وآمد کرونایی در خیابانها و سعید نمکی و عباس آخوندی وفاجعه کشتی سانچی و اتش گرفتن برج پلاسکو و به کوه برخورد کردن هواپیمای مسافربری و فاجعه گران کردن عمدی بنزین ومسخره کردن مردم توسط رئیس جمهور برگردد و دوباره به اسارت آمریکا وکرونا برود به پزشکیان پیره مرد سرد فرتوت اصلاح طلبان که در تابستان گرم کاپشن پوشیده رای دهد.این پیره مرد در تابستان گرم هم سردش است‌ وکاپشن می پوشد تا بر سردی دوران پیری خودش غلبه کنداین پیره مرد در دوران سردی و افسرده گی و بازنشستگی واز کار افتاده گی است و گرما و توان وتجربه اجرایی ندارد ، این را هر آدم عاقلی می فهمد‌ که به درد مردم وکشور نمی خورد و فقط حب مقام وطمع پیری است که این پیره مرد را میدان کشانده ، ملت بزرگ منش ایران ادامه راه آیت ا.. رئیسی باعث شکست تحریمها و رفع تحریم وتورم و سلامتی و عاقبت بخیری است ، گول پزشکیان وجماعت اصلاح طلب را نخورید که پشیمان خواهید شد و بعد انکه کلاه سرشما رفت پشیمانی سودی نخواهد داشت‌.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس