گروه سیاسی مشرق - روزنامههای
کشور، در لابهلای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی
اشاره میکنند که انتخاب و بازنشر آنها میتواند مورد علاقه مخاطبان یک
رسانه باشد. آنچه که در ادامه میخوانید گزیدهای از مطالب امروز
روزنامههای کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
روزنامه دولت: رقبای دولت از شکستی فرضی وحشت دارند/ نیروهای انقلابی دولت را برچسب انحرافی می زنند
روزنامه دولتی ایران امروز در گزارشی تحت عنوان "انحرافی جلوه دادن خدمت، جنبه تبلیغاتی دارد"، انتقادات و مخالفت های منتقدین با مواضع و رفتارهای اخیر دولت را برچسب زدن بر دولت معرفی کرد و نوشت: ماه های پایانی دولت دهم عرصه را بر رقبای دیرینه اصولگرا تنگ تر کرده است و کسانی که چند سالی است با اتهامات بی اساس و ثابت نشده در هیچ مرجع قانونی و رسمی بر خلاف فرمایشات رهبری نیروهای انقلابی دولت را بر چسب انحرافی زده اند تا با فرار رو به جلو عرصه رقابت های انتخاباتی را برای خود باز نگه دارند. گویا این روزها از شکستی فرضی وحشت دارند.
ما كه غذا نمي خوريم اما سهمي كه گذاشته ايد كم است!
«اصلاح طلبان بايد با انتخابات سال 92 مانند بچه اي كه از سر سفره قهر كرده برخورد كنند؛ يعني بگويند ما كه غذا نمي خوريم اما اين سهمي كه براي ما نگه داشته ايد هم كم است»!
به گزارش روزنامه کیهان، احمد پورنجاتي مشاور سيدمحمد خاتمي اين جملات را در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي بهار عنوان كرده است. وي مي افزايد: دراشل خودم به آقاي خاتمي مشاوره دادم. من با دور دوم كانديداتوري آقاي خاتمي در سال 80 مخالف بودم. به آقاي خاتمي گفتم هم به وجناتت مي آيد، هم جامعه روي شما شناخت پيدا كرده و هم يك دوره فعاليت را تست كرديد چه كسي گفته بايد هر رئيس جمهوري حتما دو دوره باقي بماند.
وي با بيان اينكه هم اكنون عضو گروه 34 نفره مشاوران خاتمي است. خواستار عدم معرفي نامزد از سوي اصلاح طلبان در انتخابات سال آينده شده و با اشاره به ماجراي سال 88 مي گويد: «الان طرف مقابل نسبت به فعاليت اصلاح طلبان احساس امنيتي پيدا كرده و ديگر احساس سياسي به رقباي خودش ندارد... آنها در سال 88 تبديل به سوژه امنيتي شدند اما قبل از آن نبودند و اين بزرگ ترين مشكل است.
پورنجاتي با بيان اينكه ما بايد اولين كاري كه بكنيم وزن و واقعيت خودمان را درست تشخيص دهيم، تأكيد مي كند: افرادي در جبهه اصلاحات هستند كه احساس مي كنند اگر الان يك سوت بزنند تمام جامعه ايران از سروكول اصلاح طلبان بالا مي رود و توهم خودبزرگ بيني دارند. به همين دليل به آقاي خاتمي مي گويند ديگر اتفاق سال 88 تكرار نمي شود. يك عده هم از آن طرف افتاده اند و به طور كلي معتقدند هيچ كنشي امكان پذير نيست.
عضو فراكسيون مشاركت در مجلس ششم در ادامه خواستار مظلوم نمايي اصلاح طلبان شده و مي گويد: جامعه ما جامعه اي است كه احساس مظلوميت بر آن بيشتر از احساس قدرت نفوذ دارد... جامعه الان با اصلاح طلبي هم آغوش نيست.
وي با انتقاد از تندروي كور عبدالله نوري گفته است: آقاي عبدالله نوري زماني كه دفاعياتش را براي روزنامه خرداد مي نوشت به من گفت اين دفاعيات را بخوان. به آقاي نوري گفتم شما بايد الآن تصميم بگيريد. اين چيزي كه نوشته ايد به عنوان دفاعيات براي روزنامه خرداد مفهومش اين است كه خداحافظ حاكميت و اگر يك مقدار بخواهيم بدبينانه تر برخورد كنيم خداحافظ انقلاب!
تصميمات را بايد درست بگيريم نمي شود آن طوري تصميم بگيريم و قبلش در بازنگري قانون اساسي از ولايت مطلقه دفاع كنيم يا در دوره چهارم مجلس را برگزار كنيم بعدها گارد اصلاح طلبي ويژه بگيريم. من در دفتر رهبري بودم از آقاي نوري تجليل مي شد كه چه مرد مدبري است بعد يك دفعه آقاي نوري رسيده به اين جا. اين است كه ته ماجرا مردم مي گويند اين رفتارها اصالت ندارد و فقط براي رسيدن به قدرت است. مردم بايد دلشان پاك شود كه هدف كنش اصلاح طلبان كسب قدرت نيست.
پورنجاتي همچنين درباره انتخابات مي گويد: دوستان ما مي گويند چون حاكميت نمي خواهد آقاي خاتمي وارد انتخابات شود، بايد كاري كنيم كه نامزد شود. اين اولين اشكال است كه اساس و منطق تصميم ما منطق طرف مقابل است (خبرنگار: تا حدودي لجاجت است) بله. نكته دوم اين است كه اصلا به ارزش سرمايه اي كه هزينه مي كنيم توجه نداريم مثلا اگر آقاي خاتمي را شوراي نگهبان رد صلاحيت كند هزينه زيادي داده ايم.
سخنگوی جبهه پایداری هم تکذیب کرد
بر اساس گزارش آرمان روابط عمومی، کامران باقريلنکراني، سخنگوي جبهه پايداري با رد انتخاب خود به عنوان نامزد جبهه پايداري براي انتخابات رياستجمهوري سال آينده گفت: اخبار منتشرشده مبني بر معرفي گزينه جبهه پايداري در برخي رسانههاي خبري براي انتخابات رياستجمهوري سال آينده صحت ندارد. وي افزود: تا به اين لحظه اين جبهه در راستاي تعيين مصداق براي انتخابات رياستجمهوري به جمعبندي نرسيده است و فکر ميکنيم تا رسيدن به معرفي گزينه موردنظر براي انتخابات آينده زمان زيادي باقيمانده است.
اصلاحطلبان براي رسيدن به قدرت تلاش نكنند
تهران امروز نوشت: احمد پورنجاتي مشاور رئيسجمهور دوره اصلاحات در مصاحبهاي با روزنامه بهار،گفت:اصلاحطلبان و جامعه به يك دوره آرامش و استقرار نياز دارند؛ حتي طرف مقابل اصلاحات هم به اين آرامش نياز دارد تا به اين نتيجه برسد كه بايد فشار امنيتي را كم كند. سال 88 يك طرف ممكن بود اين را بخواهد و يك طرف نخواهد، اما الان هر دو طرف خسته هستند، هر چند يكي دست بالا دارد.
مردم اعتماد خود را به احمدی نژاد از دست داده اند
روزنامه آرمان روابط عمومی ضمن انتقاد از برخی مواضع احمدی نژاد نوشت: با پایان دوره 8 ساله آقای احمدینژاد مشاهده میکنیم که هواخواهان ایشان در حال کاهش است. برخی رفتارها از دو جهت به فضای دینی جامعه لطمه میزنند. یکی نادیده گرفته شدن هنجارهای دینی و نهادینه شدن لحن متفاوتی در بین مسئولان و مردم و دوم اینکه مردم ببینند کسی که همواره مروج دین بوده است ناخواسته اقدامی کند که باعث رنجش مردم شود. این مساله موجب میشود مردم کمکم اعتماد خود را نسبت به گویندگان این اظهارات کاهش دهند.
اخراج شيعيان از امارات به توصيه افسران موساد
کیهان نوشت: مقامات اماراتي اخراج هزاران شيعه از اين كشور را آغاز كرده اند.به گزارش پايگاه عراقي نهرين نت اين اقدام با مشورت كارشناسان امنيتي اسرائيل كه در قالب شركت امنيتي با ابوظبي قرارداد بسته اند، صورت مي گيرد. افسران بازنشسته موساد در اين شركت فعاليت مي كنند.
اين گزارش مي افزايد: منابع مطلع در امارات مي گويند كه مقامات اين كشور از ماه پيش اخراج هزاران نفر از شيعيان پاكستاني، عراقي، لبناني و افغاني مقيم اين كشور را آغاز كرده و اقدامات خود درباره پايان دادن به قراردادهاي اقامت و اشتغال هزاران نفر از آنها را افزايش داده اند.
اين منابع به نهرين نت گفتند: بيش از يك ماه است كه مقامات امنيتي در وزارت كشور امارات نام بيش از 30هزار شيعه مقيم اين كشور را در ليست اخراجي ها قرار داده اند كه در ميان اين افراد شيعياني از عراق، لبنان، افغانستان، پاكستان و هند وجود دارد. امارات سياست دشمني با شيعيان را افزايش داده به خصوص پيشنهاد كاركنان عالي رتبه شركت هاي امنيتي اسرائيلي مبني بر مقابله با ايران در همه زمينه ها از جمله اطلاعاتي، امنيتي و نظامي را مدنظر قرار داده اند. از جمله پيشنهادات اسرائيلي ها اجراي سياست پاكسازي امارات از شيعيان است.
كارشناسان امنيتي اسرائيلي مدعي اند شيعيان مقيم امارات با وجود آنكه از مليت هاي مختلف هستند، ولي از نظر راهبردي با ايران ارتباط دارند و بايد از دست آنها راحت شد.مقامات امارات اجراي اين پيشنهاد را در مورد شيعياني از عراق، لبنان و سوريه در سال هاي 2009 و 2010 شروع كرده و هزاران شيعه را كه بيشتر آنان از عراق و لبنان بودند، از اين كشور اخراج كردند اما اكنون اين طرح شامل تعداد بيشتري از شيعيان از جمله شيعيان افغانستان، پاكستان و هند و برخي مليت هاي آفريقايي شده است.
اقدام قابل تقدير يک وزير درباره امر به معروف
بر اساس گزارش خراسان، بر اساس گزارشي که توسط يکي از نهادهاي فرهنگي کشور تهيه و براي مسئولان نظام ارسال شده است، يکي از وزراي کابينه در طول سال 91، نمايندگان ويژه اي را براي بررسي وضعيت فرهنگي نهادهاي زيرمجموعه خود اعزام و از آنها خواسته است موضوع امر به معروف و نهي از منکر را به طور جدي در دستگاههاي اجرايي متعلق به اين وزارتخانه مورد بررسي و توجه جدي قرار دهند که با توجه به اين گزارش، اقدامات وزير مربوطه توسط مسئولان دولتي نيز مورد تمجيد قرار گرفته است.
حماس فهميد كه فريب خورده دوباره به طرف ايران بازگشت
حماس با نااميدي از وعده هاي دروغ برخي كشورهاي عربي، درصدد تقويت روابط با ايران است.
پايگاه اينترنتي عرب آنلاين با اشاره به ديدار اخير موسي ابومرزوق از تهران نوشت: اين ديدار توجه ناظران را به خود جلب كرد. حماس اخيراً يعني پس از به حكومت رسيدن اخوان المسلمين در مصر، راهبرد خود را تغيير داد؛ دفتر خود را در دمشق تعطيل كرد و رهبران آن در كشورهاي ميانه رو و مخالف خط مقاومت مستقر شدند.
به گزارش کیهان، ناظران سياسي در آن زمان تصريح كردند حماس تصميم گرفته است به ائتلاف ميانه روها بپيوندند، به ويژه اينكه در آن زمان، آمريكا و اسرائيل با روي باز از محمد مرسي رئيس جمهوري اخواني مصر استقبال كردند و او توانست بحث آتش بس ميان اسرائيل و حماس را هدايت و نظارت كند و مانع حملات اسرائيل به نوار غزه و شليك موشك هاي حماس به جنوب فلسطين اشغالي شود.
اين گزارش مي افزايد: حضور ابومرزوق در تهران و استقبال از وي در سطوح بالا، بيانگر اين نكته است كه حماس كم كم و در پي عملي نشدن وعده هاي منطقه اي داده شده به آن در قبال مذاكره با اسرائيل، در حال فاصله گرفتن از موضع گيري قبلي است.
عرب آنلاين مي نويسد: به جز ديدار امير قطر از غزه كه طي آن وعده هاي زيادي براي بازسازي غزه داده شد، هيچ يك از وعده هاي داده شده، عملي نشده است و هنوز حمايت هاي عربي وعده داده شده از حماس عملي نشده است و حتي تشكيلات خودگردان فلسطين نيز در شرايط مالي بسيار بدي به سر مي برد.
تلاش دولت براي تبيين يک اصل از قانون اساسي
بر اساس گزارش خراسان، با توجه به اينکه بر اساس اصل 171 قانون اساسي، هر گاه در اثر تفسير يا اشتباه قاضي در موضوع يا در حکم يا در تطبيق حکم بر مورد خاص، ضرر مادي يا معنوي متوجه کسي گردد، در صورت تقصير، مقصر طبق موازين اسلامي ضامن است و در غير اين صورت خسارت به وسيله دولت جبران مي شود، يک مسئول ارشد دولتي طي روزهاي اخير با ارسال ابلاغيه اي به وزير دادگستري از وي خواسته است لايحه اجراي اين اصل را تهيه و حدود جبران خسارت و تشکيلات اداري مناسب آن را ترسيم کند.
وزیر اطلاعات چگونه سناریوی «خاتمیمحور» فتنهگران را سوزاند؟
بر اساس گزارش وطن امروز، سناریوی جریان فتنه برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور بدون اظهار ندامت و برائت از حوادث پس از انتخابات ریاستجمهوری دهم، مدتهاست که در دستورکار رسانههای این جریان قرار گرفته و به طور پرحجم روی این مساله مانور داده میشود؛ مسالهای که با محوریت محمد خاتمی شکل گرفته و مصاحبه چهرههای سرشناس این جریان هم به طور صریح از حضور احتمالی خاتمی در عرصه فعالیتهای انتخاباتی خبر میدهد.
با این حال چند روز پیش وزیر اطلاعات در سخنانی، ضمن سوزاندن این پروژه و خطوط اصلی آن، اقدام به شفافسازی درباره پشت پرده این سناریو و همچنین رویکرد دستگاههای اطلاعاتی با جریانات ضدانقلاب که در فتنه ۸۸ فعالیت داشتند و اکنون به دنبال ادامه تحرکات خود هستند، کرد.
به گزارش رجا، حجتالاسلام والمسلمین مصلحی در همایش «روحانیون سپاه»، یکی از اهداف اصلی گفتمانهای فتنه، اصلاحات و سازندگی را مقابله با رهبری خواند و گفت: آنها با هدف مقابله با رهبری و حضور در صحنه در حال ساماندهی خود هستند. وزیر اطلاعات همچنین به پروپاگاندای رسانههایی همچون بیبیسی و VOA دراین باره اشاره کرد.
هشدار صریح و شفافسازی به موقع وزیر اطلاعات در این زمینه ضمن آشکار كردن سناریوی اصلی فتنهگران و جریان آشوب برای ورود به عرصه انتخابات ریاستجمهوری آتی با تابلوی اصلاحطلبی، میزان تسلط دستگاه اطلاعاتی کشور بر فعالیتهای جریان ضدانقلاب و رصد کامل فعالیتهای براندازانه این جریانات را عیان کرد؛ موضوعی که سبب شد تا تلویزیون دولتی بریتانیا نسبت به فعالیتهای آتی جریان فتنه به فعالان آن هشدار دهد و خواستار پنهانکاری بیشتر از سوی سران آن شود.
از سوی دیگر، لو رفتن برنامه انتخاباتی جریان فتنه در زمینه حضور محمد خاتمی به عنوان کاندیدا و متحد شدن همه جریانات برانداز تحت عنوان حمایت از او که با سخنرانی اخیر وزیر اطلاعات صورت گرفت، سران این جریان را به فکر تغییر برنامه و پروژه انداخته است؛ تا جایی که گفته میشود بازگشت به طرح دولت وحدت ملی که نخستینبار از سوی اکبر هاشمیرفسنجانی مطرح شد مجددا در دستورکار این جریان قرار گرفته است.
درخواست «جان کری» از ایران
وطن امروز نوشت: وزیر خارجه آمریکا در دیدار با خانواده مأمور سابق «افبیآی» که در سال ۲۰۰۷ ناپدید شد، از شرکای بینالمللی و همچنین ایران درخواست کرد با آمریکا در یافتن این فرد همکاری کنند. خبرگزاری رویترز نوشت: «جان کری» روز جمعه به وقت محلی با خانواده «رابرت لوینسون» افسر سابق «اف بی آی» که در سال 2007 ناپدید شد دیدار کرد. خانواده لوینسون مدعی هستند که این مامور سابق
اف بی آی در سال 2007 در ایران ناپدید شده است و کری در دیدار با آنها از همه آنهایی که اطلاعاتی درباره مکان این افسر داشتند، درخواست کرد این اطلاعات را آشکار کنند. خانواده لوینسون میگویند او پس از کنارهگیری از پلیس فدرال آمریکا (افبیآی)، به عنوان کارآگاه خصوصی فعالیت داشت و در جریان تحقیق درباره قاچاق سیگار در سال 2007 به منطقه آزاد کیش سفر کرده بود.
روحانی نزدیک به مشاییتکذیب کرد
آرمان رو.ابط عمومی نوشت: مدیر دفتر مطالعات و پژوهشهای دینی اظهارات منتسب به خودش را درباره «شهید بودن چاوز» در سایت فیسبوک تکذیب کرد. در جوابیه بهمن شریفزاده آمده است: بدینوسیله دفتر مطالعات و پژوهشهای دینی اعلام میدارد که خبر تسلیت به مناسبت درگذشت هوگو چاوز مندرج در صفحه فیسبوک با نام بهمن شریفزاده مربوط به حجتالاسلام بهمن شریفزاده نبوده و این صفحه متعلق به ایشان نیست و فقط با نام بهمن شریفزاده و عکس ایشان باز شده است که امکان این کار برای هر کاربری ممکن میباشد. مستدعی است تقوا در انتساب رعایت شود و پیش از هر نسبتی، از فرد منتسب الیه کسب اطلاع شود.
داماد چاوز هم پست گرفت!
آرمان روابط عمومی نوشت: داماد چاوز معاون رئیسجمهور ونزوئلا شد. به گزارش «آمریکا اینفوبائه»؛ خورخه آرئاسا، وزیر سابق صنعت و تکنولوژی و داماد هوگو چاوز، رئیسجمهور فقید ونزوئلا بامداد دیروز در مراسم تحلیف نیکلاس مادورو، رئیسجمهور منتخب ونزوئلا بهعنوان معاون رئیسجمهور انتخاب شد. داماد چاوز تقریبا در تمام دوران درمان چاوز درهاوانا، پایتخت کوبا بهسر میبرده است.
«چاوز» جزو اولين كساني بود كه شهادت احمدیروشن را تسليت گفت
بر اساس گزارش وطن امروز، خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيامي در گذشت هوگو چاوز، رئيسجمهور ونزوئلا را به ملت مبارز اين كشور و خانواده او تسليت گفتند. به گزارش رجانيوز، خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيام خود با اشاره به اينكه پس از شهادت شهيد «مصطفي احمديروشن» رئيسجمهور ونزوئلا جزو نخستین كساني بود كه به ما تسليت گفت، آوردهاند: بر خود لازم دانستيم كه درگذشت غمانگيز آقاي هوگو چاوز را به ملت مبارز ونزوئلا و خانواده او تسليت بگوييم.
خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيام خود ابراز اميدواري كردند كه روحيه مبارز و استكبارستيز رئيسجمهور ونزوئلا در ميان ديگر مسؤولان اين كشور نيز ادامه پيدا كند.
روزنامه دولت: رقبای دولت از شکستی فرضی وحشت دارند/ نیروهای انقلابی دولت را برچسب انحرافی می زنند
روزنامه دولتی ایران امروز در گزارشی تحت عنوان "انحرافی جلوه دادن خدمت، جنبه تبلیغاتی دارد"، انتقادات و مخالفت های منتقدین با مواضع و رفتارهای اخیر دولت را برچسب زدن بر دولت معرفی کرد و نوشت: ماه های پایانی دولت دهم عرصه را بر رقبای دیرینه اصولگرا تنگ تر کرده است و کسانی که چند سالی است با اتهامات بی اساس و ثابت نشده در هیچ مرجع قانونی و رسمی بر خلاف فرمایشات رهبری نیروهای انقلابی دولت را بر چسب انحرافی زده اند تا با فرار رو به جلو عرصه رقابت های انتخاباتی را برای خود باز نگه دارند. گویا این روزها از شکستی فرضی وحشت دارند.
ما كه غذا نمي خوريم اما سهمي كه گذاشته ايد كم است!
«اصلاح طلبان بايد با انتخابات سال 92 مانند بچه اي كه از سر سفره قهر كرده برخورد كنند؛ يعني بگويند ما كه غذا نمي خوريم اما اين سهمي كه براي ما نگه داشته ايد هم كم است»!
به گزارش روزنامه کیهان، احمد پورنجاتي مشاور سيدمحمد خاتمي اين جملات را در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي بهار عنوان كرده است. وي مي افزايد: دراشل خودم به آقاي خاتمي مشاوره دادم. من با دور دوم كانديداتوري آقاي خاتمي در سال 80 مخالف بودم. به آقاي خاتمي گفتم هم به وجناتت مي آيد، هم جامعه روي شما شناخت پيدا كرده و هم يك دوره فعاليت را تست كرديد چه كسي گفته بايد هر رئيس جمهوري حتما دو دوره باقي بماند.
وي با بيان اينكه هم اكنون عضو گروه 34 نفره مشاوران خاتمي است. خواستار عدم معرفي نامزد از سوي اصلاح طلبان در انتخابات سال آينده شده و با اشاره به ماجراي سال 88 مي گويد: «الان طرف مقابل نسبت به فعاليت اصلاح طلبان احساس امنيتي پيدا كرده و ديگر احساس سياسي به رقباي خودش ندارد... آنها در سال 88 تبديل به سوژه امنيتي شدند اما قبل از آن نبودند و اين بزرگ ترين مشكل است.
پورنجاتي با بيان اينكه ما بايد اولين كاري كه بكنيم وزن و واقعيت خودمان را درست تشخيص دهيم، تأكيد مي كند: افرادي در جبهه اصلاحات هستند كه احساس مي كنند اگر الان يك سوت بزنند تمام جامعه ايران از سروكول اصلاح طلبان بالا مي رود و توهم خودبزرگ بيني دارند. به همين دليل به آقاي خاتمي مي گويند ديگر اتفاق سال 88 تكرار نمي شود. يك عده هم از آن طرف افتاده اند و به طور كلي معتقدند هيچ كنشي امكان پذير نيست.
عضو فراكسيون مشاركت در مجلس ششم در ادامه خواستار مظلوم نمايي اصلاح طلبان شده و مي گويد: جامعه ما جامعه اي است كه احساس مظلوميت بر آن بيشتر از احساس قدرت نفوذ دارد... جامعه الان با اصلاح طلبي هم آغوش نيست.
وي با انتقاد از تندروي كور عبدالله نوري گفته است: آقاي عبدالله نوري زماني كه دفاعياتش را براي روزنامه خرداد مي نوشت به من گفت اين دفاعيات را بخوان. به آقاي نوري گفتم شما بايد الآن تصميم بگيريد. اين چيزي كه نوشته ايد به عنوان دفاعيات براي روزنامه خرداد مفهومش اين است كه خداحافظ حاكميت و اگر يك مقدار بخواهيم بدبينانه تر برخورد كنيم خداحافظ انقلاب!
تصميمات را بايد درست بگيريم نمي شود آن طوري تصميم بگيريم و قبلش در بازنگري قانون اساسي از ولايت مطلقه دفاع كنيم يا در دوره چهارم مجلس را برگزار كنيم بعدها گارد اصلاح طلبي ويژه بگيريم. من در دفتر رهبري بودم از آقاي نوري تجليل مي شد كه چه مرد مدبري است بعد يك دفعه آقاي نوري رسيده به اين جا. اين است كه ته ماجرا مردم مي گويند اين رفتارها اصالت ندارد و فقط براي رسيدن به قدرت است. مردم بايد دلشان پاك شود كه هدف كنش اصلاح طلبان كسب قدرت نيست.
پورنجاتي همچنين درباره انتخابات مي گويد: دوستان ما مي گويند چون حاكميت نمي خواهد آقاي خاتمي وارد انتخابات شود، بايد كاري كنيم كه نامزد شود. اين اولين اشكال است كه اساس و منطق تصميم ما منطق طرف مقابل است (خبرنگار: تا حدودي لجاجت است) بله. نكته دوم اين است كه اصلا به ارزش سرمايه اي كه هزينه مي كنيم توجه نداريم مثلا اگر آقاي خاتمي را شوراي نگهبان رد صلاحيت كند هزينه زيادي داده ايم.
سخنگوی جبهه پایداری هم تکذیب کرد
بر اساس گزارش آرمان روابط عمومی، کامران باقريلنکراني، سخنگوي جبهه پايداري با رد انتخاب خود به عنوان نامزد جبهه پايداري براي انتخابات رياستجمهوري سال آينده گفت: اخبار منتشرشده مبني بر معرفي گزينه جبهه پايداري در برخي رسانههاي خبري براي انتخابات رياستجمهوري سال آينده صحت ندارد. وي افزود: تا به اين لحظه اين جبهه در راستاي تعيين مصداق براي انتخابات رياستجمهوري به جمعبندي نرسيده است و فکر ميکنيم تا رسيدن به معرفي گزينه موردنظر براي انتخابات آينده زمان زيادي باقيمانده است.
اصلاحطلبان براي رسيدن به قدرت تلاش نكنند
تهران امروز نوشت: احمد پورنجاتي مشاور رئيسجمهور دوره اصلاحات در مصاحبهاي با روزنامه بهار،گفت:اصلاحطلبان و جامعه به يك دوره آرامش و استقرار نياز دارند؛ حتي طرف مقابل اصلاحات هم به اين آرامش نياز دارد تا به اين نتيجه برسد كه بايد فشار امنيتي را كم كند. سال 88 يك طرف ممكن بود اين را بخواهد و يك طرف نخواهد، اما الان هر دو طرف خسته هستند، هر چند يكي دست بالا دارد.
مردم اعتماد خود را به احمدی نژاد از دست داده اند
روزنامه آرمان روابط عمومی ضمن انتقاد از برخی مواضع احمدی نژاد نوشت: با پایان دوره 8 ساله آقای احمدینژاد مشاهده میکنیم که هواخواهان ایشان در حال کاهش است. برخی رفتارها از دو جهت به فضای دینی جامعه لطمه میزنند. یکی نادیده گرفته شدن هنجارهای دینی و نهادینه شدن لحن متفاوتی در بین مسئولان و مردم و دوم اینکه مردم ببینند کسی که همواره مروج دین بوده است ناخواسته اقدامی کند که باعث رنجش مردم شود. این مساله موجب میشود مردم کمکم اعتماد خود را نسبت به گویندگان این اظهارات کاهش دهند.
اخراج شيعيان از امارات به توصيه افسران موساد
کیهان نوشت: مقامات اماراتي اخراج هزاران شيعه از اين كشور را آغاز كرده اند.به گزارش پايگاه عراقي نهرين نت اين اقدام با مشورت كارشناسان امنيتي اسرائيل كه در قالب شركت امنيتي با ابوظبي قرارداد بسته اند، صورت مي گيرد. افسران بازنشسته موساد در اين شركت فعاليت مي كنند.
اين گزارش مي افزايد: منابع مطلع در امارات مي گويند كه مقامات اين كشور از ماه پيش اخراج هزاران نفر از شيعيان پاكستاني، عراقي، لبناني و افغاني مقيم اين كشور را آغاز كرده و اقدامات خود درباره پايان دادن به قراردادهاي اقامت و اشتغال هزاران نفر از آنها را افزايش داده اند.
اين منابع به نهرين نت گفتند: بيش از يك ماه است كه مقامات امنيتي در وزارت كشور امارات نام بيش از 30هزار شيعه مقيم اين كشور را در ليست اخراجي ها قرار داده اند كه در ميان اين افراد شيعياني از عراق، لبنان، افغانستان، پاكستان و هند وجود دارد. امارات سياست دشمني با شيعيان را افزايش داده به خصوص پيشنهاد كاركنان عالي رتبه شركت هاي امنيتي اسرائيلي مبني بر مقابله با ايران در همه زمينه ها از جمله اطلاعاتي، امنيتي و نظامي را مدنظر قرار داده اند. از جمله پيشنهادات اسرائيلي ها اجراي سياست پاكسازي امارات از شيعيان است.
كارشناسان امنيتي اسرائيلي مدعي اند شيعيان مقيم امارات با وجود آنكه از مليت هاي مختلف هستند، ولي از نظر راهبردي با ايران ارتباط دارند و بايد از دست آنها راحت شد.مقامات امارات اجراي اين پيشنهاد را در مورد شيعياني از عراق، لبنان و سوريه در سال هاي 2009 و 2010 شروع كرده و هزاران شيعه را كه بيشتر آنان از عراق و لبنان بودند، از اين كشور اخراج كردند اما اكنون اين طرح شامل تعداد بيشتري از شيعيان از جمله شيعيان افغانستان، پاكستان و هند و برخي مليت هاي آفريقايي شده است.
اقدام قابل تقدير يک وزير درباره امر به معروف
بر اساس گزارش خراسان، بر اساس گزارشي که توسط يکي از نهادهاي فرهنگي کشور تهيه و براي مسئولان نظام ارسال شده است، يکي از وزراي کابينه در طول سال 91، نمايندگان ويژه اي را براي بررسي وضعيت فرهنگي نهادهاي زيرمجموعه خود اعزام و از آنها خواسته است موضوع امر به معروف و نهي از منکر را به طور جدي در دستگاههاي اجرايي متعلق به اين وزارتخانه مورد بررسي و توجه جدي قرار دهند که با توجه به اين گزارش، اقدامات وزير مربوطه توسط مسئولان دولتي نيز مورد تمجيد قرار گرفته است.
حماس فهميد كه فريب خورده دوباره به طرف ايران بازگشت
حماس با نااميدي از وعده هاي دروغ برخي كشورهاي عربي، درصدد تقويت روابط با ايران است.
پايگاه اينترنتي عرب آنلاين با اشاره به ديدار اخير موسي ابومرزوق از تهران نوشت: اين ديدار توجه ناظران را به خود جلب كرد. حماس اخيراً يعني پس از به حكومت رسيدن اخوان المسلمين در مصر، راهبرد خود را تغيير داد؛ دفتر خود را در دمشق تعطيل كرد و رهبران آن در كشورهاي ميانه رو و مخالف خط مقاومت مستقر شدند.
به گزارش کیهان، ناظران سياسي در آن زمان تصريح كردند حماس تصميم گرفته است به ائتلاف ميانه روها بپيوندند، به ويژه اينكه در آن زمان، آمريكا و اسرائيل با روي باز از محمد مرسي رئيس جمهوري اخواني مصر استقبال كردند و او توانست بحث آتش بس ميان اسرائيل و حماس را هدايت و نظارت كند و مانع حملات اسرائيل به نوار غزه و شليك موشك هاي حماس به جنوب فلسطين اشغالي شود.
اين گزارش مي افزايد: حضور ابومرزوق در تهران و استقبال از وي در سطوح بالا، بيانگر اين نكته است كه حماس كم كم و در پي عملي نشدن وعده هاي منطقه اي داده شده به آن در قبال مذاكره با اسرائيل، در حال فاصله گرفتن از موضع گيري قبلي است.
عرب آنلاين مي نويسد: به جز ديدار امير قطر از غزه كه طي آن وعده هاي زيادي براي بازسازي غزه داده شد، هيچ يك از وعده هاي داده شده، عملي نشده است و هنوز حمايت هاي عربي وعده داده شده از حماس عملي نشده است و حتي تشكيلات خودگردان فلسطين نيز در شرايط مالي بسيار بدي به سر مي برد.
تلاش دولت براي تبيين يک اصل از قانون اساسي
بر اساس گزارش خراسان، با توجه به اينکه بر اساس اصل 171 قانون اساسي، هر گاه در اثر تفسير يا اشتباه قاضي در موضوع يا در حکم يا در تطبيق حکم بر مورد خاص، ضرر مادي يا معنوي متوجه کسي گردد، در صورت تقصير، مقصر طبق موازين اسلامي ضامن است و در غير اين صورت خسارت به وسيله دولت جبران مي شود، يک مسئول ارشد دولتي طي روزهاي اخير با ارسال ابلاغيه اي به وزير دادگستري از وي خواسته است لايحه اجراي اين اصل را تهيه و حدود جبران خسارت و تشکيلات اداري مناسب آن را ترسيم کند.
وزیر اطلاعات چگونه سناریوی «خاتمیمحور» فتنهگران را سوزاند؟
بر اساس گزارش وطن امروز، سناریوی جریان فتنه برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور بدون اظهار ندامت و برائت از حوادث پس از انتخابات ریاستجمهوری دهم، مدتهاست که در دستورکار رسانههای این جریان قرار گرفته و به طور پرحجم روی این مساله مانور داده میشود؛ مسالهای که با محوریت محمد خاتمی شکل گرفته و مصاحبه چهرههای سرشناس این جریان هم به طور صریح از حضور احتمالی خاتمی در عرصه فعالیتهای انتخاباتی خبر میدهد.
با این حال چند روز پیش وزیر اطلاعات در سخنانی، ضمن سوزاندن این پروژه و خطوط اصلی آن، اقدام به شفافسازی درباره پشت پرده این سناریو و همچنین رویکرد دستگاههای اطلاعاتی با جریانات ضدانقلاب که در فتنه ۸۸ فعالیت داشتند و اکنون به دنبال ادامه تحرکات خود هستند، کرد.
به گزارش رجا، حجتالاسلام والمسلمین مصلحی در همایش «روحانیون سپاه»، یکی از اهداف اصلی گفتمانهای فتنه، اصلاحات و سازندگی را مقابله با رهبری خواند و گفت: آنها با هدف مقابله با رهبری و حضور در صحنه در حال ساماندهی خود هستند. وزیر اطلاعات همچنین به پروپاگاندای رسانههایی همچون بیبیسی و VOA دراین باره اشاره کرد.
هشدار صریح و شفافسازی به موقع وزیر اطلاعات در این زمینه ضمن آشکار كردن سناریوی اصلی فتنهگران و جریان آشوب برای ورود به عرصه انتخابات ریاستجمهوری آتی با تابلوی اصلاحطلبی، میزان تسلط دستگاه اطلاعاتی کشور بر فعالیتهای جریان ضدانقلاب و رصد کامل فعالیتهای براندازانه این جریانات را عیان کرد؛ موضوعی که سبب شد تا تلویزیون دولتی بریتانیا نسبت به فعالیتهای آتی جریان فتنه به فعالان آن هشدار دهد و خواستار پنهانکاری بیشتر از سوی سران آن شود.
از سوی دیگر، لو رفتن برنامه انتخاباتی جریان فتنه در زمینه حضور محمد خاتمی به عنوان کاندیدا و متحد شدن همه جریانات برانداز تحت عنوان حمایت از او که با سخنرانی اخیر وزیر اطلاعات صورت گرفت، سران این جریان را به فکر تغییر برنامه و پروژه انداخته است؛ تا جایی که گفته میشود بازگشت به طرح دولت وحدت ملی که نخستینبار از سوی اکبر هاشمیرفسنجانی مطرح شد مجددا در دستورکار این جریان قرار گرفته است.
درخواست «جان کری» از ایران
وطن امروز نوشت: وزیر خارجه آمریکا در دیدار با خانواده مأمور سابق «افبیآی» که در سال ۲۰۰۷ ناپدید شد، از شرکای بینالمللی و همچنین ایران درخواست کرد با آمریکا در یافتن این فرد همکاری کنند. خبرگزاری رویترز نوشت: «جان کری» روز جمعه به وقت محلی با خانواده «رابرت لوینسون» افسر سابق «اف بی آی» که در سال 2007 ناپدید شد دیدار کرد. خانواده لوینسون مدعی هستند که این مامور سابق
اف بی آی در سال 2007 در ایران ناپدید شده است و کری در دیدار با آنها از همه آنهایی که اطلاعاتی درباره مکان این افسر داشتند، درخواست کرد این اطلاعات را آشکار کنند. خانواده لوینسون میگویند او پس از کنارهگیری از پلیس فدرال آمریکا (افبیآی)، به عنوان کارآگاه خصوصی فعالیت داشت و در جریان تحقیق درباره قاچاق سیگار در سال 2007 به منطقه آزاد کیش سفر کرده بود.
روحانی نزدیک به مشاییتکذیب کرد
آرمان رو.ابط عمومی نوشت: مدیر دفتر مطالعات و پژوهشهای دینی اظهارات منتسب به خودش را درباره «شهید بودن چاوز» در سایت فیسبوک تکذیب کرد. در جوابیه بهمن شریفزاده آمده است: بدینوسیله دفتر مطالعات و پژوهشهای دینی اعلام میدارد که خبر تسلیت به مناسبت درگذشت هوگو چاوز مندرج در صفحه فیسبوک با نام بهمن شریفزاده مربوط به حجتالاسلام بهمن شریفزاده نبوده و این صفحه متعلق به ایشان نیست و فقط با نام بهمن شریفزاده و عکس ایشان باز شده است که امکان این کار برای هر کاربری ممکن میباشد. مستدعی است تقوا در انتساب رعایت شود و پیش از هر نسبتی، از فرد منتسب الیه کسب اطلاع شود.
داماد چاوز هم پست گرفت!
آرمان روابط عمومی نوشت: داماد چاوز معاون رئیسجمهور ونزوئلا شد. به گزارش «آمریکا اینفوبائه»؛ خورخه آرئاسا، وزیر سابق صنعت و تکنولوژی و داماد هوگو چاوز، رئیسجمهور فقید ونزوئلا بامداد دیروز در مراسم تحلیف نیکلاس مادورو، رئیسجمهور منتخب ونزوئلا بهعنوان معاون رئیسجمهور انتخاب شد. داماد چاوز تقریبا در تمام دوران درمان چاوز درهاوانا، پایتخت کوبا بهسر میبرده است.
«چاوز» جزو اولين كساني بود كه شهادت احمدیروشن را تسليت گفت
بر اساس گزارش وطن امروز، خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيامي در گذشت هوگو چاوز، رئيسجمهور ونزوئلا را به ملت مبارز اين كشور و خانواده او تسليت گفتند. به گزارش رجانيوز، خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيام خود با اشاره به اينكه پس از شهادت شهيد «مصطفي احمديروشن» رئيسجمهور ونزوئلا جزو نخستین كساني بود كه به ما تسليت گفت، آوردهاند: بر خود لازم دانستيم كه درگذشت غمانگيز آقاي هوگو چاوز را به ملت مبارز ونزوئلا و خانواده او تسليت بگوييم.
خانواده شهيد مصطفي احمديروشن در پيام خود ابراز اميدواري كردند كه روحيه مبارز و استكبارستيز رئيسجمهور ونزوئلا در ميان ديگر مسؤولان اين كشور نيز ادامه پيدا كند.