این نقشه محرمانۀ "کیسینجر" اندک اندک به اجرا درآمد. دهه ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ در آمریکای لاتین، عقیم‌سازی زنان و مردان، به عنوان عمومی‌ترین روش جلوگیری از بارداری رواج یافت.

به گزارش گروه بین الملل مشرق، صدای روسیه در گزارشی ویژه از طرح‌های آینده آمریکا تسلط بر جمعیت کره زمین خبر داد.

رادیو دولتی صدای روسیه روز یکشنبه ۱۳ آوریل ۲۰۱۴ (۲۴ فروردین) در مقاله‌ای با عنوان "روی تاریک آمریکا: عقیم‌سازی با هدف کاهش جمعیت کره زمین" به قلم "میلنا زمیلجانیچ" (Milena Zmiljanitsch) خبر از طرح‌های یک‌جانبه‌گرایانه ایالات متحده آمریکا داد که به واسطه آن قصد دارد تمرکز جمعیتی کشورهای جهان را با توجه به مصالح ملی خود تنظیم کند.
*** پیشینه

امروزه اهمیت استراتژیک موضوع "جمعیت" و کاهش یا افزایش آن بیش از گذشته مدّنظر هژمونی‌های جهانی قرار داشته و جایگاه بسیار مهمی در عرصه برنامه‌ریزی‌های کلان داخلی و بین‌المللی پیدا کرده است.

طرح‌ آمریکا برای

برنامه‌ریزی‌های اجتماعی- جمعیتی که در دهه‌های آخر قرن پیش از سوی آمریکا به کشورهای ضعیف‌تر و توسعه‌نیافته دیکته می‌شد، نشان می‌دهد نئومحافظه‌کاران دستگاه سیاسی آمریکا و طراحان پروژه "نظم نوین جهانی" همواره پشت درهای بسته به دنبال به دست گرفتن کمیت و کیفیت جمعیت کره زمین بوده‌اند: "طبق منافع آمریکا، کدام کشور باید چه تعداد جمعیت داشته باشد؟!"

این طرح‌ها هم در خارج از مرزهای آمریکا که غالباً پیگیر کاهش جمعیت ملل در حال توسعه بوده‌اند، پیاده می‌شده و هم در داخل آمریکا که کاهش اقلیت‌های نژادی (سرخپوستان و سیاه‌پوستان) را شامل می‌شود.

*** چشم‌انداز بلندمدت آمریکا برای طرح عقیم‌سازی در کشورها

در سال ۱۹۷۴ پیمانی موسوم به "توافقنامه ۲۰۰" (NSSM ۲۰۰) منعقد شد که طراح آن "هنری کیسینجر" بود. وی در آن زمان مشاور امنیت ملی آمریکا بود. این پیمان تا سال ۱۹۸۹ محرمانه ماند و موضوع آن عبارت بود از بررسی رشد جمعیت در جهان و آثار آن بر امنیت ایالات متحده و منافع خارجی آمریکا.

"کیسینجر" در این طرح، اقداماتی برای کاهش چشمگیر جمعیت پیشنهاد کرده و نوشته بود:

«اکنون جهان غرب، به واردات- صادرات مواد معدنی از کشورهای در حال توسعه وابسته است. اگر رشد جمعیت این کشورها بخواهد مانع توسعه اقتصادی ما و پیشرفت‌های اجتماعی بشود، این بی‌ثباتی به این معنی است که تولیدات آتی و ذخایر معدنی این کشورها نیز با رکود مواجه خواهند شد.»

مبتکر این طرح معتقد است برای شتاب بخشیدن به روند ثبات اقتصادی آمریکا، ۱۳ کشور در حال توسعه و ثروتمند را باید انتخاب و به آن‌ها توجه کرد: هندوستان، بنگلادش، پاکستان، ‌نیجریه، مکزیک، اندونزی، برزیل، فیلیپین، تایلند، مصر، ترکیه، اتیوپی و کلمبیا.
طرح‌ آمریکا برای

"توافقنامه ۲۰۰" پیشنهاد می‌کند که آمریکا برای آنکه بتواند بر سرمایه‌های زیرزمینی این کشورها تسلط یابد، باید جمعیت آن‌ها را به طرز آشکاری کاهش دهد.

اعتراضات خردی نیز در حاشیه عقیم‌سازی اجباری صورت می‌گرفت اما این جریانات معکوس به سرعت محو می‌شد. مثلاً در هند عده زیادی از زوج‌ها پس از قرار گرفتن در معرض عملیات پزشکی عقیم‌سازی، درصدد بازگشت به امکان باروری قبلی بوده با در معرض بیماری‌های عدیده‌ای قرار گرفته بودند.
طرح‌ آمریکا برای
طرح‌ آمریکا برای
• آفریقا

عجیب‌ترین طرح جمعیتیNSSM ۲۰۰ که سیاست‌هایی برای جمعیت جهان تبیین می‌کرد، کمک‌های بین‌المللی غذایی و دارویی به کشورهای فقیر منوط به اجرای برنامه‌های کنترل جمعیتی در کشورهای آفریقایی بود. ایجاد جنگ‌های داخلی و قبیله‌ای در آفریقا و تامین تسلیحات این جنگ‌ها و... بخش‌های دیگر برنامه "کیسینجر" بود.

بدین ترتیب در عرض چند دهه بیش از ۲۰ میلیون آفریقایی در اثر جنگ‌های داخلی، بیماری و گرسنگی جان باختند. در سال ۲۰۰۴ سازمان جهانی حقوق بشر از دولت بوش خواست NSSM۲۰۰ را ملغی کند که این درخواست رد شد.

• برزیل


این نقشه محرمانۀ "کیسینجر" اندک اندک به اجرا درآمد. دهه ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ در آمریکای لاتین، عقیم‌سازی زنان و مردان، به عنوان عمومی‌ترین روش جلوگیری از بارداری رواج یافت.

در آغاز دهه ۱۹۹۰ وزیر سلامت برزیل دستور داد مطالعه بر روی عقیم‌سازی زنان برزیلی را آغاز کنند. پژوهش‌های به عمل آمده نشان می‌دهد حدود ۴۴% از کل زنان برزیلی بین ۱۴ تا ۵۵ سال به طور منظم تحت این عمل پزشکی قرار گرفته‌اند.

طرح‌ آمریکا برای
جالب آنکه پروسه عقیم‌سازی زنان برزیلی توسط سازمان‌ها و مراکزی انجام می‌شد که تعداد بسیار کمی از آن‌ها برزیلی بودند و همگی تحت نظارت "نمایندگی ایالات متحده برای توسعه بین‌المللی" (USAID) فعالیت داشتند: فدراسیون جهانی طرح‌های خانواده (IPPF)، بنیاد پیش‌رو (Pathfinder Foundation)، انجمن جراحی داوطلبانه عقیم‌سازی، کانون بین‌المللی حمایت از سلامت خانواده.

دولت برزیل که در تمام این مدت حامی این طرح بود و با انگیزه "مبارزه با فقر" آنرا اجرا می‌کرد، در سال ۱۹۸۹ طرح عقیم‌سازی زنان را غیرضروری عنوان کرد؛ البته این تصمیم دیرهنگام بی‌فایده بود و طی همین سال‌ها بیش از ۹۰% زنان برزیلی که ریشه‌های آفریقایی داشتند، برای همیشه نابارور شدند.

• پرو

بر اساس اعلام کمیسیون دولتی حقوق بشر در کشور پرو، بین سال‌های ۱۹۹۵ الی ۲۰۰۰ میلادی موج عقیم‌سازی باز هم به بهانه غلبه بر فقر و فلاکت مردم پرو به راه افتاد.

تنها در عرض پنج سال، بیش از ۳۰۰ هزار زن و ۲۴ هزار مرد عقیم شدند. در حاشیه این طرح نیز از طریق بروشور، پوستر و پیام‌های رسانه‌ای تبلیغات فراوانی صورت گرفت. زنان و مردان با امید به وعدۀ "خوشبختی و رفاه بیشتر" یکی پس از دیگری، خود را در معرض ناباروری‌های داوطلبانه قرار می‌دادند.

سیاست عقیم‌سازی‌های جمعی، سبب بروز بحران جمعیتی در برخی مناطق پرو شد که در نهایت منجر به عقبگرد اقتصادی این کشور شد. طبق تحقیقات انجام شده توسط حقوقدانان، در دهه ۱۹۹۰ میلادی صدها زن و مرد از طبقات پایین اجتماعی، بر خلاف میل خویش به طرح عقیم‌سازی تن دادند.

مجموع هزینه‌های کمپانی عقیم‌سازی در پرو از سوی آمریکا (USAID) تأمین می‌شد.

طرح‌ آمریکا برای
• فیلیپین

در سال ۱۹۹۵ شبکه خبری بی‌بی‌سی در برنامه مستندی با عنوان "آزمایشگاه انسانی" به این موضوع پرداخت و فاش کرد که در فیلیپین واکسن ‌های ضدّ کزاز آلوده‌ای استفاده شده که زنان این کشور را برای همیشه نابارور کرده است.

• روآندا

در سال ۲۰۱۱ بزرگترین پروژه چندوجهی، با هدف عقیم‌سازی ۷۰۰ هزار مرد در کشور روآندا به اجرا درآمد. این پروژه نیز به مدت سه سال تعریف شد و پشتیبانی مالی آن باز هم تماماً به عهده آمریکا (USAID) بود.

"استفن موشر" (Stephen Mosher) رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیتی آمریکا بر این باور بود که هرچند فلسفۀ حضور و شرکت در این طرح، داوطلبانه است اما در مقیاس بزرگ، عملاً به اجبار منتهی می‌شود، اما این مسئله مهمی نیست. چون تأثیراتی که عقیم‌سازی بر زندگی خانوادگی و بر پیشرفت اقتصاد روآندا می‌گذارد، قابل توجه است و به طورکلی عقیم‌سازی، بهترین روشی است که می‌توان از طریق آن جلوی پیشرفت بیماری ایدز را گرفت.

این موضع‌گیری غیرمسئولانه در حالی است که طبق قوانین ایالات متحده آمریکا، دریافت هرگونه هزینه برای سقط جنین اجباری و یا عقیم‌سازی ممنوع است.

*** نتیجه‌گیری

این تنها گوشه‌ای از چند کشور بود که با چیرگی آمریکا، میزان کنترل جمعیت و آمارهای زاد و ولد مدیریت می‌شوند. آمریکا و هم‌پیمانانش همواره تلاش دارند به جهانیان بقبولانند که عامل اصلی معضلات و مشکلات امروز جهان افزایش جمعیّت جهان سومی‌هاست. از همین رو تبلیغ کاهش زاد و ولد در راستای سیاست‌های جمعیت‌زدایانه آمریکا از موارد آشکاری است که کشورهای درحال توسعه با آن مواجهند.

طرح‌ آمریکا برای

صدای روسیه در پایان مقاله‌اش می‌نویسد:

«قوانین بین‌المللی حاکیست عقیم‌سازی اجباری، جنایتی علیه بشریت است، ولی می‌بینیم که همچنان به صورت سیستماتیک و چندجانبه در حال انجام است و صلاحیت دیوان کیفری بین‌المللی را زیر سؤال می‌برد.»
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • امیر احمد اکبری اسبق از تبریز ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    3 0
    ما هم در ایران خودمون طرح دشمن رو پیاده کردیم
  • یه بنده خدا ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 0
    منطقی ترین راه برای تشویق به باروری در کشورهای درحال توسعه افزایش امکانات رفاهی همینطور طرحهای تشویقی است.مطمیئنا بیان این توطئه ها بدون عمل در این راستا بی فایده به نظر میرسد!
  • ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 0
    تا دیر نشده باید علت عدم بارداری دخترانی که جدیدا ازدواج میکنند مشخص شود. طبق مشاهداتی که انجام یافته 85 درصد زوجهای جوان ایرانی با ناباروری یا حداقل دیر باروری ربرو شده اند! برخی علت آن را تزریقات هورمونی و کودهای پروتئینی برای دام و طیورهایی که باید تغذیه طبیعی از علوفه داشته باشند می دانند، متاسفانه دامداران با خوراندن مواد پروتئینی به حیوانات اهلی آنها را وحشی و گوشتخوار بار می آورند که نمونه بارز آن جنون گاوی است. به هر صورت از هر طرف که نگاه می کنیم تزریقات، کودها، و تمام فعل و انفعالات تصنعی تاثیر غیر قابل کنترلی به جای می نهد که نمونه اش عقیم شدن زوجها و برهم زدن توازن طبیعی طبیعت است. اکنون اگر بر این روند غیر انسانی دسیسه و افکار شیطانی تعمدی نیز افزوده شود، نتیجه وحشت ناک خواهد بود!!
  • ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 2
    توهم توهم
  • ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 3
    آمریکا خیلی احمقه که برای همچین چیزی حداقل تو ایران ولخرجی میکنه وقتی وضعیت اقتصادی و شرایط سخت ازدواج و عافیت طلبی زوجهای جوان خودش رشد جمعیت کم کرده .
  • ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    2 2
    تو هیچ کشوری به اندازه خود آمریکا پیشگیری از بارداری و سقط جنین نیست . در ضمن اسناد ادعاییتون کجاست ؟ کسینجر فقط اشاره به موضوع کرده ولی راه حلهای این موضوع از کجا آوردید ؟ طوری به خواننده میخواید القا کنید انگار اجباری بوده وقتی کسی انگیزه و یا توان اقتصادیشو نداره همون بهتر بچه دار نشه . کاش به آسیب های اجتماعی کشورهای پرجمعیت مثل هند و پاکستان هم اشاره میکردید که البته با توجه به دیدگاه کلی سایتتون انتظاری بیش از این ازتون نمیره .
  • majid ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 2
    گسترش فحشا و مبارزه شاد با تشکیل خانواده هم در همین راستا است.در صورتی که می بینیم در امریکا و سرزمینهای اشغالی ۷ یا ۸ فرزند داشتند عادیست و در بعضی کشورهای اروپایی مثل انگلیس بابت هر فرزند تا ۱۸ سالگی یارانه پرداخت می کنند و پس از ان دولت حمایت می کند تا مشغول کار شود.
  • ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 1
    امیر جان شما تو فامیل خودتون جبرانش کن !
  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 0
    رو سیاهیش بمونه برای کسایی که وقتی حسن عباسی این بحث رو مطرح کرد مسخره کردن، برن بمیرن
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 3
    اگه من مثل کارگر صفر آمریکا ماهی 4500 دلار معادل 13میلیون بگیرم مثل آمریکایی ها 4تا بیشتر اولاد میارم. حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 1
    نیازی به فتوای حسن عباسی نیست. پول نون شب به دست خانواده ها برسه زوجین شبونه قضیه رو حل میکنن
  • ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 0
    اینا این طرح رو اجرا کردند و الان تو پاکستان و هند و بنگلادش مردم از سر و کول هم بالا میرن،اگه اجرا نمیکردند که الان همدیگر رو میخردن. آخه یه چیزی بگین بگنجه!!!!!
  • امیرحسین ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    4 0
    یک روستا بود همه سید بودن. ماجرا مال دهه ی70 هست. شاهد بودم که مینی بوس مینی بوس مردان سادات رو بردن عقیم کردن.
  • ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    2 0
    در همین راستا چه خیانتها که در داخل کشور خودمون صورت نگرفت!
  • ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    2 1
    علت : پارازیت !
  • ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    0 2
    بهتره اول از میزان در آمد کارگران آمریکایی اطلاع درستی بدست بیاری بعدا نظر بدی اصلا چیزی از برده داری مدرن می دونی؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس