تحویل 300 هزار واحد مسکن مهر معطل بدفهمی مسئولان دولتی
مراکز دولتی اگر تعلل به خرج ندهند میتوانند 300 هزار واحد مسکن مهر را تا پایان سال به متقاضیان تحویل دهند. دکترمحمد سلیمانی نماینده مجلس در ارزیابی تعلل دولت و به تأخیر افتادن تحویل مسکن مهر به متقاضیان نوشت: در حال حاضر بیش از 5 میلیون نفر چشم انتظار تکمیل واحدهای خود هستند. به غیر از واحدهای مسکونی افتتاح شده، بیش از 45 هزار میلیارد تومان (آورده متقاضیان+ تسهیلات بانکی) در پروژههای نیمه تمام مسکن مهر معطل مانده و در حال فرسایش است.به گزارش رجانیوز، سلیمانی میافزاید: آنچه تاکنون در مسکن مهر از طریق خط اعتباری عملیاتی شده است، 2/375/000 متقاضی مسکن مهر ساماندهی شده و برای تشکیل پرونده به بانک مسکن معرفی شدهاند. از این تعداد 2/366/000 فقره منجر به عقد قرارداد شده و 1/261/000 واحد به متقاضیان تحویل شده و به مرحله فروش اقساطی رسیده است؛ یعنی بیش از 53 درصد از مسکن به متقاضیان تحویل شده و کمتر از 47 درصد با پیشرفتهای فیزیکی متفاوت باقی مانده است که عمدتا از پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد برخوردار هستند.
براساس مصوبه شورای پول و اعتبار قرار بوده این برنامه با تخصیص 50 هزار میلیارد تومان (45 هزار میلیارد تومان از منابع بانک مرکزی و از طریق خط اعتباری و 5 هزار میلیارد تومان از طریق بازگشت اقساط پرداخته شده) تسهیلات خط اعتباری به عاملیت بانک مسکن و با تأمین آورده متقاضیان به اتمام برسد. بانک تاکنون اقدام به امضای قرارداد به ارزش 47/700 میلیارد تومان با متقاضیان نموده و از این مقدار تاکنون بالغ بر 43 هزار میلیارد تومان را به پروژهها پرداخت کرده است. مسکن مهر در یک سال اخیر تنها 6/6 درصد پیشرفت مالی داشته است. کندی تکمیل مسکن سبب شده تا با قیمت مصالح و دستمزدها منابع مالی مورد نیاز مسکن مهر افزایش پیدا کند، و باید دولت خود را در این خسارت شریک بداند.دکتر سلیمانی با بیان اینکه مسئولیت مستقیم مسکن مهر بر عهده وزارت راه و شهرسازی است اما این برنامه از اولویت اصلی وزارتخانه خارج شده، مینویسد: جذب و تخصیص آورده متقاضیان به پروژههای مسکن مهر بر عهده وزارت راه و شهرسازی است. بسیاری از متقاضیان با وجود آن که آورده خود را برای پروژه تکمیل کردهاند، اما هنوز مبالغ آنها به پروژه اختصاص نیافته و در بعضی موارد آورده متقاضیان در بخشهای دیگر مانند احداث پلها و دور برگردانهای پروژهها (اتوبان تهران پردیس) و یا موارد مشابه هزینه شده است.
نماینده مردم تهران در ادامه این یادداشت با اشاره به تصمیم بانک مرکزی برای افزایش دوره پاسخگویی به مسکن مهر خاطر نشان کرد: باید متذکر شد که این رویکرد بانک مرکزی برای جلوگیری از افزایش نقدینگی از طریق پایه پولی بوده است و نه تأمین مالی فعلی مسکن مهر که از طریق بازگشت اقساط صورت میپذیرد و در افزایش نقدینگی کل نقشی ندارد.سلیمانی همچنین درباره نقش بانک مسکن نوشت: طبق آمار بانک مسکن، ماهانه مبلغ 200 تا 250 میلیارد تومان اقساط برگشتی ماهانه مسکن مهر است. تا مهر 93 بیش از 4200 میلیارد تومان از اقساط مسکن مهر به بانک مسکن بازپرداخت شده که بانک مسکن فقط 2400 میلیارد تومان از این اقساط را به بانک مرکزی عودت داده است اما با درخواست و نامه وزیر راه و شهرسازی 2000 میلیارد تومان آن دوباره به بانک مسکن با دوره تنفس 3 ساله واگذار شده است و در عمل مبلغ 3800 میلیارد تومان از محل بازپرداخت اقساط مسکن مهر در اختیار بانک مسکن قرار دارد.
وی ادامه میدهد: وزارت نیرو مسئولیت برقراری انشعابات آب و فاضلاب و برق را برعهده دارد، بعضا از سرعت لازم برخوردار نبوده و در طبق اعلام مسئولان وزارت راه و شهرسازی تعداد 230 هزار واحد آماده افتتاح به دلیل نبود امکانات آب، برق و گاز قابل واگذاری به متقاضیان نیست. اگر وزارت نیرو به وظایف خود عمل میکرد حتی با همین روند کند و فرسایشی، امسال امکان بهرهبرداری از بیش از 300 هزار واحد مسکن مهر بیشتر از میزان فعلی فراهم میشد و این به معنای اسکان و صاحبخانه شدن بیش از 1/2 میلیون نفر است.
دکتر سلیمانی نتیجه میگیرد؛ عدم پیگیری مسئولان وزارت راه و شهرسازی باعث شده است تا فرآیند اجرای پروژه کند و موانع پیشروی پروژه برداشته نشود. همچنین اظهارات منفی و غیرکارشناسی مسئولان سبب سردرگمی مدیران استانی، ستادی، پیمانکاران و مردم، موجب عدم جدیت در سطح مدیران و همچنین باعث دلسردی و در برخی موارد سوءاستفاده در سطح پیمانکاران و ناامیدی مردم به تعهدات دولت شده است. دولت و وزارت راه و شهرسازی باید با ایجاد فضای مثبت و پرهیز از اظهارات غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه زمینه لازم برای بازگشت اعتماد عمومی به دولت را فراهم کنند.وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی مسکن مهر، کمبود منابع مالی برای خدمات زیربنایی و روبنایی است. دولت میتواند با استفاده از اراضی در اختیار وزارت راه و شهرسازی و تهاتر، اقدام به تأمین هزینه برای انجام خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر کند.
نرمزبانی مقابل آمریکا نه اعتدال است و نه منطق امام
آقای روحانی باید یک بار دیگر متن پیام امام(ره) درمورد پذیرش قطعنامه را بخواند تا معلوم شود منطق وی چهقدر با منطق امام فاصله دارد.روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: رئیسجمهور محترم در مراسم تجدید بیعت دولت با بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام خمینی(ره) گفت: «اعتدال و صلح را از امام آموختیم» اعتدال چیست و در منطق فقها و فیلسوفان معاصر چه جایگاهی دارد؟امام خمینی(ره) امام عدالت و عدل بود. عدل برای او در سیاستورزی ملکه شده بود. در ادبیات امام (ره) عدالت و عدل جایگاه ویژهای داشت اما در فعل و قول سیاسی او مفهومی به نام (اعتدال) آنچنان که آقای رئیسجمهور از آن مراد میکنند، دیده و شنیده نشده است.محمدکاظم انبارلویی در این یادداشت خاطرنشان میکند: فروکاهیدن عدل و عدالت در ادبیات سیاسی امام(ره) به «اعتدال» چه مستندی دارد؟ آقای روحانی چهارشنبه گذشته در حرم مطهر حضرت امام(ره) میگوید: «امامی که استکبارستیزی را به ما آموخت، شهامت آن را داشت آن روز که ضروری است راه صلح- بخوانید پذیرش قطعنامه- را برگزیند.» آیا با پذیرش قطعنامه آموزههای امام(ره) درمورد استکبارستیزی پایان یافت؟
آقای روحانی باید یک بار دیگر متن پیام امام(ره) درمورد پذیرش قطعنامه 598 را بخواند تا معلوم شود منطق امام عادل با منطقه کسی که پرچم «اعتدال» را دارد چقدر با هم فاصله دارند؟ اولین جمله امام(ره) در پیام پذیرش قطعنامه بعد از بسمالله الرحمن الرحیم، آیه 27 سوره فتح است. آیا مفهوم این آیه رفتن به سوی اعتدال و صلح است یا ادامه مقاومت و ایمان به وعده خداوند برای تداوم پیروزیها؟ امام (ره) در این پیام قویترین و شدیدترین حمله را به آمریکا و قدرتهای جهانی و نوکران منطقهای آنان میکند. این منطق در دولت یازدهم چه جایگاهی دارد؟ امام(ره) صریحا میفرماید: «بارها این واقعیت را در سیاست خارجی و بینالمللی اسلامیمان اعلام نمودهایم که درصدد گسترش نفوذ اسلام در جهان و کمکردن سلطه جهانخواران بوده و هستیم.»امام(ره) در همان پذیرش قطعنامه میفرماید: «امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد شروع شده است و من دست و بازوی همه عزیزانی که در سراسر جهان کولهبار مبارزه را بردوش گرفتهاند و عزم جهاد در راه خدا و اعتلای عزت مسلمین نمودهاند، میبوسم.»
وی ادامه میدهد: «اگر فرآیند گفتوگوها با 5+1 طی یک سال و نیم گذشته مبتنی بر راهبرد «اعتدال» و «صلح» باشد، این رویکرد هیچ انطباقی با راهبرد امام، رهبری معظم انقلاب و نظام ندارد، چرا که نهتنها چارچوبها در این مورد مشخص است بلکه نوع نگرش و ادبیات آن هم معلوم است. ادبیات حاکم بر گفتوگوها باید به گونهای باشد که معلوم باشد ما با خصم درجه اول انقلاب در حال گفتوگو هستیم. خصمی که امام(ره) از آن به عنوان منفورترین دولت یا دولتهای جهان یاد میکند. نرم زبانی در برابر فزونخواهیهای آمریکا اعتدال نیست. ما از این اعتدال هرگز به صلح شرافتمندانه و نرمش قهرمانانه نمیرسیم. ما با یک مشت تبهکار بینالمللی و ماجراجویان مست قدرت و فتنهگر روبهرو هستیم. امتیاز دادن و دل به عمل به وعدههای دروغین مشتی پیمانشکن دادن از حکمت و عقلانیت سیاسی و تدبیر انقلابی دور است.
تمجید قائم مقام سیا از نتایج توافق ژنو
دیوید کوهن رئیس اداره کل اطلاعات مالی و تروریسم وزارت خزانهداری (فرمانده قرارگاه تحریم آمریکا) اخیرا با حفظ سمت به عنوان قائممقام سازمان سیا نیز منصوب شد. شخص اول طراحی و مدیریت تحریمهای ایران در رابطه با مذاکرات هستهای و دستاوردهای ایران از توافقنامه ژنو سخنان مهمی در جمع یک کنفرانس حقوقی بیان کرده که قابل تأمل است.به گزارش رجانیوز، دیوید کوهن در این سخنرانی اعلام کرده که با وجود مذاکرات ژنو، ساختار و نظام تحریمها علیه ایران هیچگونه تغییری نکرده است و این ساختار به نحوی است که بدون نیاز به تصویب قانونی جدید، امکان افزایش فشار مالی به ایران وجود خواهد داشت.کوهن میگوید: توافق برنامه مشترک برای اقدام (JPOA) برنامه هستهای ایران را متوقف کرد و در برخی بخشهای مهم آن را به عقب برگرداند و دسترسی بیسابقهای برای بازرسی تاسیسات غنیسازی ایران ایجاد کرد. ایران در توافق ژنو گشایش ناچیز، موقتی و از پارهای از تحریمهای هستهای بدست آورد. اما تمامی ساختار تحریمهای مالی، بانکی، نفتی و تجاری ما همچنان در توافق ژنو بدون تغییر حفظ شده است و همچنین تحریمهای ما در بخش حمایت ایران از تروریسم و نقض حقوق بشر نیز به طور مجزا ادامه دارد.
همچنین تمامی تحریمهای مربوط به روابط اقتصادی ایران و آمریکا نیز سرجایش باقیست. در طول مدت اجرای توافق ژنو ما بارها به همه کشورها تذکر دادیم که ایران همچنان تحریم است و کسی نباید به سمت روابط اقتصادی با ایران حرکت کند. در طول مدت مذاکرات هستهای 90 شخص حقیقی و حقوقی را تحریم کردیم و بیش از 350 میلیون دلار جریمه برای ناقضان تحریم ایران بریدیم. علت تمدید 7 ماهه مذاکرات این بود که تیم دیپلماسی ما پیشرفتهایی بدست آورد! ما اصراری برای رسیدن به توافق نداریم و هر توافقی را نمیپذیریم.همزمان رادیو زمانه اظهارات کوهن در کمیته روابط خارجی سنا را پوشش داد که گفته است: تا ماه ژوئن 2015 (خرداد 94) ضرر مالی ناشی از تحریم و کاهش بهای نفت ایران بالغ بر 15 میلیارد دلار میشود.
نیوزویک: ایران با نفوذترین کشور در عراق است
هفتهنامه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد ایران با نفوذترین کشور در عراق است.نیوزویک نوشت: ایران به خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمک به نیروهای عراقی در نبرد با داعش بهویژه در منطقه «دیاله» نقش عمدهای دارد. ایران اکنون با نفوذترین بازیگر خارجی در عراق است.نیوزویک افزود: «قاسم سلیمانی» نه تنها به ارتش و شبهنظامیان عراق مشاوره میدهد بلکه از خطوط مقدم نیز بازدید میکند و اجازه میدهند که از آنها در نزدیکی مناطق جنگی عکس گرفته شود. ایران نمیخواهد داعش یا گروههای افراطی برعراق مسلط شوند.نیوزویک مینویسد: تمامیت ارضی عراق و امنیت اماکن مقدس شیعه در شهرهای نجف، کربلا و سامرا برای ایران بسیار مهم است «اندکی بعد از تصرف بخشهای مهمی از شمال عراق از سوی داعش، «حسن روحانی» رئیسجمهوری ایران، به «حیدر العبادی» نخستوزیر عراق، اطمینان داد که ایران، امنیت و ثبات عراق را امنیت و ثبات خود میداند.» قدرت گرفتن داعش به ایران فرصت داده است تا به عراقیها، جهان عرب و آمریکا نشان دهد که قدرت مهم خاورمیانه است و باید با این جایگاه به رسمیت شناخته شود و متناسب آن با تهران رفتار شود.
تحلیلگر نیوزویک درباره تفاوت نقش کنونی ایران در عراق با سال 1382 شمسی (2003 میلادی) که آمریکا به این کشور حمله کرد، نوشت: «بعد از سال 2003، ایران نقش عمدهای در عراق ایفا کرد اما اکثرا پشت پرده حضور داشت و به آموزش گروههای متعددی از شبهنظامیان شیعه و برخی گروههای سنی مشغول بود.
*خراسان
هشدار درباره افتتاح حساب های خاص توسط برخی دستگاهها
بر اساس گزارش یک نهاد نظارتی، اعلام شده است که برخی دستگاههای وابسته به دولت بدون دریافت مجوز از خزانه داری کل کشور، اقدام به افتتاح حساب های رابط درآمدی یا سایر حسابها مانند موازی و اصطلاحا پشتیبان در برخی بانکهای کشور می کنند در حالی که بر اساس قانون محاسبات عمومی، حساب اصلی و رابط درآمدی این دستگاهها باید با اخذ مجوز مربوطه افتتاح شوند و عدم رعایت سیر مذکور، فاقد وجاهت قانونی و دارای تبعات اداری و مالی خواهد بود.
بدهی 1.5 میلیون دلاری ایران به سازمان همکاریهای اسلامی
*وطن امروز
گرد و خاک اهواز در بهارستان
حامد مهرنیا: موج گردوغبار به پاخاسته در آسمان اهواز سرانجام به بهارستان رسید و تعلل در مدیریت این بحران در استانهای جنوبی کشور و به خطر افتادن سلامت شهروندان به دنبال افزایش این آلودگی زیستمحیطی صدای اعتراض نمایندگان را بلند کرد.
پابرجایی چندساله مشکلات زیستمحیطی در این نواحی و بویژه اهواز باعث شده است نماینده مردم این شهر در خانه ملت، ضمن انتقاد از تعلل دولت در انجام اقدام موثر برای کاهش این بحران خواستار تشکیل فوری کمیتهای با اختیارات کامل در خوزستان برای مقابله با ریزگردها شود، از طرف دیگر یکی از اعضای هیات رئیسه فراکسیون محیطزیست نیز اقدام فوری سازمان محیطزیست برای کاهش میزان ریزگردها را برای کمک به سلامت اهوازیها مطالبه کرده است.
وقوع خشکسالیهای پی در پی و کاهش نزولات آسمانی باعث تقویت کانونهای تشکیل ریزگرد در استانهای جنوبی و برخی کشورهای همسایه شده که با وزش کوچکترین بادی این ذرات سوار بر امواج باد در آسمان برخی شهرهای جنوبی و جنوب غربی ایران فرود میآیند. اواسط هفته گذشته نیز آسمان شهر اهواز با هجوم ذرات گرد و غبار به رنگ خاکستری درآمد و افزایش 66 برابری ذرات معلق مراجعات مردم به مراکز درمانی را افزایش داد. این در حالی است که مهار کانونهای گرد و غبار چندان پیچیده نبوده و با انجام برخی راهکارهای ساده ماننده مالچپاشی و یا ایجاد پوشش گیاهی سازگار با چنین شرایطی میتوان تا حد زیادی از شدت گرد و غبار و مشکلات ایجاد شده برای شهروندان کاست اما با وجود برنامههای متعدد در این زمینه هنوز اقدام عملی صورت نگرفته و ریزگردها با منشأ داخلی هم به مشکلات زیستمحیطی استانهای جنوبی افزوده شده است. استمرار مشکلات زیستمحیطی این استان باعث شده کمالالدین پیرموذن، عضو هیاترئیسه فراکسیون محیطزیست مجلس نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گفته است: مدیران ستاد بحران و هلال احمر باید هرچه سریعتر به داد اهوازیها برسند.
چرا ظریف را به مسکو نفرستادند؟
سفر اخیر علیاکبر ولایتی به روسیه و دیدارهای وی با مقامات ارشد روس توانست تا حدودی توجه افکار عمومی را متوجه این اقدام دیپلماتیک ایران کند. ولایتی تحت عنوان «فرستاده ویژه رئیسجمهور» به کرملین رفته بود. او در این سفر یک ساعت و نیم بهصورت خصوصی با ولادیمیر پوتین گفتوگو کرد. در پایان این سفر موضوعاتی مانند افزایش سطح مبادلات اقتصادی 2 کشور به 20 میلیارد دلار، عضویت ایران در سازمان شانگهای و نیز موضوع انتقال سامانه پدافند موشکی S300 به ایران بهعنوان مباحث مطرح شده در مذاکرات طرفین اعلام شد. با این حال اما درباره سفر علیاکبر ولایتی به روسیه نکاتی ظریف وجود دارد که باید به آنان پرداخت.
حضور علیاکبر ولایتی در مسکو و مذاکرات او با عالیترین مقام روس در وهله نخست سوال مهمی را در اذهان ایجاد میکند و آن سوال این است: «چرا ولایتی؟»
چرا علیاکبر ولایتی بهعنوان فرستاده آقای روحانی به روسیه سفر و با پوتین مذاکره کرد؟ در شرایط عادی قاعدتا این وزیر امور خارجه است که در چنین سطحی باید به مذاکره با مقامات ارشد همسایه شمالی بپردازد. آنچه در سفر ولایتی به مسکو مورد توجه بوده و درباره آن بحث شده، در قالب مسؤولیتها و تکالیف جواد ظریف تعریف شده است. ظریف اکنون وزیر امور خارجه و فرد نخست دیپلماسی ایران است به همین دلیل در شرایط طبیعی و براساس پروتکلهای مرسوم دیپلماتیک این وزیر امور خارجه است که باید مهمترین مسائل مطرح میان این 2 همسایه بزرگ را به اطلاع طرف مقابل برساند. از سوی دیگر ولایتی با عنوان نماینده ویژه رئیسجمهور به روسیه فرستاده شد. یعنی ولایتی با ماموریت روحانی به مسکو رفت و همین موضوع غیبت ظریف در این ماجرا را تاملانگیزتر کرده است. رئیسجمهور چرا ولایتی را انتخاب کرد و به عبارت بهتر، چرا این ماموریت را به ظریف نداد؟ نکته دیگر در همین راستا این است که بنا به هر دلیلی، چرا آقای روحانی فرد دیگری از مجموعه دولت را مامور مذاکره با رئیسجمهور روسیه نکرد؟ به هر حال این ماموریت، یک ماموریت دولتی بود و رئیسجمهور میتوانست فرد دیگری از مجموعه دولت را برای انجام این ماموریت انتخاب کند. این نکته از آن جهت قابل توجه است که دولت روحانی انباشته از دیپلماتها و مدیرانی است که سابقه دیپلماتیک دارند بنابراین اگر بنا به هر دلیل ظریف برای انجام این ماموریت مناسب تشخیص داده نشد، آنها میتوانستند پیغامبر روحانی به مسکو باشند. اما روحانی نهتنها این ماموریت را به ظریف نداد بلکه اساسا فردی خارج از محدوده دولت را مسؤول بردن این پیام کرد! ولایتی اکنون مقام دولتی ندارد اما برای ماموریت به ظاهر مهم روسیه، او فرستاده ویژه روحانی بود. پس در این حوزه اکنون سوال این است که چرا آقای روحانی، ماموریت مهم مسکو را نه به جواد ظریف داد و نه به هیچکدام از مقامات دولتی دیگر؟
*ایران
اصرار بر حاشیهها
اندکی بعد از هشدار روحانی نسبت به تحرک حاشیهسازان علیه دولت، رسانه های جریان تندرو در یادداشتها و سرمقاله خویش بار دیگر به «حاشیه» رفته و بر مسائل کاملاً حاشیهای پافشاری کردند. کیهان در سرمقاله خود بار دیگر به انتقاد از پیاده روی ظریف و کری پرداخته و از رئیس جمهوری خواستار «پوزش از ملت به خاطر اقدام نابهجای وزیر محترم امور خارجه که اهانت به حیثیت نظام و مردم است» شده است. کیهان با نقل بخش دیگری از سخنان روحانی دچار تناقضگویی شده است درباره اینکه «ما نیاز به آزادی داریم که شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی که سر میدهیم، بخشی از آن مربوط به آزادی محیط دانشگاه است» پرسیده است که «مگر در دانشگاهها آزادی وجود ندارد؟!»موضعگیری کیهان در حالی است که رئیس جمهوری بارها تأکید کرده است که پذیرای انتقادهای سازنده است اما هو کردن را انتقاد نمیداند و نمیپذیرد اقلیتی، مطالبات گروهی و فردی خود را به نمایندگی از جانب ملت، جا بزنند و بدون توجه به اراده اکثریت مردم، روند تخریبی علیه منافع ملی را به مرحله اجرا گذارند. موضع نظام و خواست مردم پیرامون روند مذاکرات هستهای، کارنامه تیم مذاکرهکننده و وضعیت آزادی سیاسی در دانشگاهها مشخص است و ادعاهای مغرضانه و تکنوازیها نمیتواند تغییری در واقعیتها ایجاد کند.
نماینده عضو پایداری؛ پیگیر ممنوعیت فعالیت برخی روزنامهنگاران
یک نماینده عضو جبهه پایداری بر لزوم پیگیری طرح ممنوع شدن روزنامهنگاران تأکید کرد. نصرالله پژمانفر در گفتوگو با ایرنا گفته است: ما با وضعیت موجود نمیتوانیم جلوی مجرم در یک روزنامه یا رسانه را بگیریم چرا که مجرم به محض اینکه جرم خود را انجام دهد، به روزنامه دیگری میرود و در آنجا جرم خود را دنبال میکند. این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با مقایسه جریمه روزنامهنگاران با جریمه رانندگان متخلف و اینکه در رسانهها نیز باید جریمه و برخورد متوجه افرادی شود که تخلف کردهاند، اظهار داشت: طرح «ممنوعالفعالیت شدن روزنامهنگاران» موجب میشود که ما بتوانیم روح قانون را که برای جلوگیری از ارتکاب جرم است پیدا کنیم چون قانون باید بتواند از ارتکاب جرم جلوگیری کند.
رونمایی سایت احمدینژاد با شعار بزودی میآییم
سایت شخصی محمود احمدینژاد با شعار «بزودی میآییم» رونمایی شد. این شعار در حالی مطرح شده است که پس از قطعی شدن محکومیت معاون اول دولت پیشین و انتشار نامه افشاگرانه محمدرضا رحیمی علیه احمدینژاد بسیاری از کارشناسان سیاسی و حتی برخی از حامیان سابق محمود احمدینژاد از پایان یافتن دوران فعالیت سیاسی او به دلیل علنی شدن بیش از پیش تخلفات مسئولان دولتش سخن گفتند. با این حال روز گذشته این سایت در حالی رونمایی شد که به گفته یکی از نزدیکان احمدینژاد اعلام کرده بود 47 نفر مدیریت سایت شخصی احمدینژاد را برعهده دارند.
صدور حکم مهدورالدمی
روزنامه کیهان روز گذشته با انتشار مقالهای با عنوان «بررسی شیوههای برخورد با خبرسازان دروغین و شایعه پراکنان رسانهای در آموزههای وحیانی» نوشت: به خبرهای نادرست و شایعات دروغ و بیاساس، اراجیف میگویند؛ چون موجب اضطراب و تزلزل در افراد جامعه و شنوندگان خبر میشود و آنان را به تشویش انداخته و به سمت و سوی تحرکات بیجا و حرکتهای برخاسته از هیجان که بیرون از عقل و حقیقت است میکشاند. نویسنده مقاله افزوده است: از آنجایی که دشمنان در جنگ نرم همانند دشمنان در جنگ سرد باید کشته و مجازات شوند، خداوند حکم مرجفان را قتل قرار داده است؛ اما از آنجایی که نقش جنگ روانی و جنگ مرجفان بسیار زیانبارتر و خطرناکتر از حمله نظامی است و گاه مشروعیت و فلسفه نظام اسلامی را تهدید و پایه ثبات آن را سست میکند، خداوند سختگیری و شدت عمل را نسبت به آنان فرمان میدهد و میفرماید که مرجفان باید بشدت و با ذلت مجازات شوند و به بدترین شیوه به قتل برسند.
*قدس
هزینه سفر برای خانوار 4 نفری
قدس آنلاین: بررسی ها وآمارها نشان می دهد که هزینه اقامت 3شب در یک شهر (با فاصله هزار کیلومتراز شهرمبدا) برای یک خانواده 4نفری حداقل 2میلیون تومان است. این هزینه ها با احتساب آیتم های مختلف از جمله اقامت، تفریح، سوخت، خوراک، خرید وسایر موارد می باشد.
گران شدن عجیب پراید
فرارو: خبرها از بازار خودرو حاکی است که به دلیل افزایش قیمت، خودرو پراید هم اکنون پراید مدل 80و81 نیز با قیمت 5/8 تا9میلیون تومان دربازار خرید و فروش می شود.
استخدام وابستگان مدیران
مهر: ابراهیم آقا محمدی، نماینده مجلس گفت: دولت راه جذب و استخدام رسمی را بسته است، اما مدیران از راههای غیر رسمی وابستگان خود را جذب بدنه دولت میکنند.
دادگاهی شدن استاد دانشگاه
فارس: سعید زیباکلام، استاد دانشگاه به اتهام انتقاد از مسؤولان دولتی در زمینه توافق ژنو مجدداً به دادگاه احضار شد.
روزهای بد 200 ایرانی در ترکمنستان
ایرنا: یک مسؤول آگاه در گلستان گفت: بیش از 200 نفر از اتباع کشورمان که بیشتر آنها اهالی این استان هستند، در زندان های ترکمنستان در بلاتکلیفی به سر می برند.
روزنامه نگاران مجرم
ایرنا: پژمانفر،عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح «ممنوع الفعالیت شدن روزنامه نگاران» گفت: به نظر من این طرح مناسب است و باید دنبال شود. وی افزود: این طرح موجب می شود که ما بتوانیم روح قانون که برای جلوگیری از ارتکاب جرم است را پیدا کنیم، چون قانون باید بتواند از ارتکاب جرم جلوگیری کند. من با این طرح موافقم و حتماً آن را امضا می کنم.
من حزباللهی هستم
خبرگزاری دفاع مقدس: مهران غفوریان، بازیگر سینما و تلویزیون با حضور در همایش حمایت از جبهه مقاومت و یادبود شهدای قنیطریه، با بیان اینکه ما بچه حزب اللهی هستیم، گفت: هنرمندان و سینماگران وظیفه دارند که نگذارند دشمنان در میدان جنگ نرم یکهتازی کنند.
دستگیری 28 متهم خارجی
ایسنا: سرهنگ «حسن طولابی»، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان از بازداشت 102 نفر متهم در 10 ماه سال 93 خبر داد و گفت: از این میان 74 متهم داخلی و 28 متهم خارجی متجاوز به آبهای ایران هستند.
اعتراض مسافران در هواپیما
ایرنا: پرواز تهران - شیراز که ساعت سه بامداد دیروز از تهران برخاست، به دلیل مشکلات جوی شیراز، در فرودگاه اصفهان به زمین نشست. این در حالی است که مسافران این پرواز برای اعتراض به این مسأله ساعتها در داخل هواپیما ماندند. مقرر بود پرواز شماره 3774 شرکت هواپیمایی آسمان از تهران به سمت شیراز پرواز کند، اما پس از چهار ساعت تأخیر، سرانجام ساعت سه بامداد دیروز پرواز کرد. با این حال مسافران این پرواز برای اعتراض به این موضوع و پاسخگونبودن خلبان و خدمه پرواز به تا حدود ساعت 10 صبح داخل هواپیما ماندند، اما پس از آن به اجبار هواپیما را ترک کردند.
انتشار کتاب زندگی شهید مدافع حرم
تسنیم: اکبر صحرایی، نویسنده از نگارش زندگینامه و خاطرات شهید عبدا... اسکندری، یکی از شهدای مدافع حرم در سوریه خبر داد و گفت: در حال حاضر در مرحله تحقیق برای نگارش این اثر هستم.
دولت اعتقادی به پرداخت یارانه ندارد!
جهان: روحا... عباسپور، نماینده مجلس با بیان اینکه «دولت اگر از واکنش مردم نمیترسید، حتماً یارانهها را قطع میکرد» گفت: دولت به آینده سیاسی خودش فکر میکند که اینها را قطع نمیکند. چون دولت اصلاً اعتقادی به دادن یارانه ندارد.