کد خبر 435214
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴

گروه گزارش های مستند خبرگزاری صدا و سیما در آستانه سالروز شهادت شهید مظلوم آیت الله بهشتی و هفتاد و دو تن از یارانش به دست منافقین، مستند دو قسمتی "راز یک کینه" را منتشر کرد. راز یک کینه در دو قسمت و به مدت زمان 59 دقیقه تهیه شده است.

به گزارش مشرق، گروه گزارشهای مستند خبرگزاری صداوسیما  در این مستند  با بهره گرفتن از خاطرات منتشر شده مسئولان و فعالان  سیاسی و  فرهنگی دوران حیات شهید بهشتی و همچنین آرشیو تصویری موجود در رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی به بررسی زوایای اندیشه و گفتمان شهید بهشتی قبل و بعد از انقلاب اسلامی ، مواجهه دکتر بهشتی با رژیم پهلوی و همچنین فعالیت های ایشان از مقطع پیروزی انقلاب تا هفتم تیر سال 1360 پرداخته است .

راز یک کینه در دو قسمت و به مدت زمان پنجاه و نه دقیقه  تهیه شده است که قسمت اول ودوم آن شنبه ویکشنبه از شبکه های 3 ، 5 سیما وشبکه خبرپخش شد .



قسمت دوم مستند "راز یک کینه"                                 

ترسیم ماهیت ظلم ستیزی انقلاب اسلامی و پافشاری بر اصل استقلال یک ملت ، هر روز در بیان رهبر و یاران او ابعاد تازه تری به خود می گیرد و مردم ایران با غرور بیشتری بر شعارهای آرمانی خود پای می فشرد.

دکتر بهشتی خطاب به مردم میگوید: "یک روز تعطیلی کارگاه یعنی با اندازه یک روز جامعه را به آمریکا و شبه آمریکا محتاج کردن. شما که با خونتان و مشت های گره کرده تان و با فریاد اعتراضتان آمریکا را تا این مرحله به زانو درآورده اجازه ندهید به صورت غیرمستقیم به سیاست آمریکا خدمت شود.

آمریکایی ها که از نوزدهم فروردین 59 هرگونه رابطه سیاسی و بازرگانی با ایران را قطع کرده اند ، در تازه ترین اقدام ، جمعی دانشجویان  ایرانی را از خاک آمریکا اخراج می کنند.دو هفته بعد ایت الله بهشتی  قطع رابطه با امریکا را اغاز خود کفایی یک ملت توصیف می کند:

"برای ملت ما قطع کامل رابطه ها با آمریکا از هر جهت همیشه یک مسئله اصلی و مهم بوده است اما فقط این رابطه ها منوط به نفع ایران در مسائل مختلف است.برای اینکه بتوانیم با آمریکا قطع رابطه کنیم یکی از راههایش این است که اگر چیزهایی در ایران داریم که کارشناس می خواهد کارشناس از خود ایران باشد.کشورهای دیگر و دوستان دیگر نیز وجود دارند که می توانیم با آنها همکاری داشته باشیم و موفق شویم ما از صفر شروع کرده ایم و به بالاترین نقطه خواهیم رسید و احتیاج به اتکا به قدرت های بزرگ نداریم و به منابع خود متکی هستیم".

برخی جریان های سیاسی آرمان های انقلابی حاکم در سیاست های جمهوری اسلامی را برنمی تابند. در تبلیغات این گروه ها روحانیت مانع اصلی پیشرفت و تعالی جامعه معرفی می شود.

با صدای بهشتی

"آیا اگر روحانی می خواست جنت مکان زندگی کند بهتر نبود که بعد از پیروزی انقلاب بگه خیلی خوب، افتخار پیروزی انقلاب را که همه برای ما هم سهمی قائل هستند و به ما هم از این افتخارات سهم بالای می دهند بریم کنار ، که همچنان جنت مکان و خوشنام بمانیم خیال می کنید یک روحانیون سرشان نمی شد این کار " با شکل گیری مجلس اول بحث بر سر انتخاب نخست وزیر میان مسئولان کشور بالا گرفته است . اختلاف دیدگاه های مسئولان گاه آنچنان در هم پیچد که  امام را به قضاوت و حل بحران می کشاند.

" آنچه مهم است این ناسازگاری است که در ارگانهای اسلامی هست؛ هر جا بروی با هم توافق ندارند. هی دعوت به توافق می‏کنند همه، لکن خودشان هم توافق ندارند. این موجب نگرانی است؛ برای اینکه، این اسباب این می‏شود که این کشور به حال تزلزل باقی بماند.هر کس به کشورش اعتقاد دارد، هر کس به دیانتش اعتقاد دارد، به خدا اعتقاد دارد، امروز باید این را حفظش بکند و اختلافات جزئی که بین افراد هست اینها را کنار بگذارند و آنطور نباشد که تمام همِّ ما صرف این بشود که او را عقب بزنیم"

سخنان امام در جمع استانداران و گلایه ایشان از اختلافات بین مسئولان سبب می شود ،بنی صدر و جمعی دیگر از مسئولان کشور یک هفته بعد در منزل شهید بهشتی دور هم جمع بشوند. امضای یک میثاق نامه و حرکت بر محور قانون اساسی دستاورد اصلی جلسه امشب است. آیا مسئولان به این میثاق پایبند می مانند؟

دو ماه بعد سخنان امام نشان می دهد اختلاف رئیس جمهور با مجلس همچنان پا برجاست:

" هر کدام از این ها که دیگری را تضعیف بخواهند بکنند مجلس بخواهد یکی دیگر را تضعیف کند یا طرف دیگر بخواهد مجلس را تضعیف کند دولت بخواهد مجلس را تضعیف کند مجلس بخواهد دولتش را تضعیف بکند رئیس جمهور بخواهد مجلس کند مجلس بخواهد رئیس جمهور را تضعیف کند تمام این ها خلاف مکتب اسلام است.

من بهشان نصیحت می کنم من از لسان اسلام بهشان نصیحت می کنم باهم اختلاف نکنید شما اگر اختلاف بکنید راه را برای دیگران باز می کنید، آقای رئیس جمهور افرادی که به درد جامعه ای اسلامی ما بخورد به درد مکتب ما بخورد باید تهیه کند ،معرفی کند ، یعنی نخست وزیر را او تهیه می کند با یک شخصی باشد که همه او صفاتی که من گفتم در او باشد ، از اینکه در راس همه صفات مذهبی بودن است. فکر بکند مکتب اسلام، درصدد باشد که اسلام را تقویت بکند، درصدد باشد احکام اسلامی را پیاده بکند "

اختلاف بر سر انتخاب نخست وزیر میان مجلس و رئیس جمهور چند روزیست دوباره بالا گرفته و فضای سیاسی کشور را ملتهب کرده است، اگر چه قرار است هیئت 5 نفره ای از مجلس و دولت با هم بر سر انتخاب نخست وزیر به تفاهم برسند ، ولی رئیس جمهور با عضویت دو نماینده مجلس به نامهای"سیدعلی خامنه ای "و "محمدجواد باهنر" در هیات هماهنگی برا ی انتخاب نخست وزیر به شدت مخالف است.

از سوی دیگر ، آیت الله بهشتی که به اصفهان سفر کرده است ، سیزدهم مرداد 59 در جمع مردم این شهر اعلام می کند آقایان خامنه ای و باهنر شخصاً از عضویت در هیئت 5 نفره انتخاب نخست وزیر کناره گیری کرده اند. سرانجام پس از بحثهای مفصل "محمدعلی رجایی" به مجلس معرفی و به عنوان نخست وزیر رأی اعتماد می گیرد.

سخنان رئیس جمهور به مناسبت سالروز شهدای 17 شهریور که مستقیماً از رادیو پخش می شود در میان اعضای حزب جمهوری اسلامی عهد شکنی رئیس جمهور در حفظ حرمت افراد محسوب می شود.

" به این گروه که دل خوش کرده است به قبضه حکومت هشدار می دهم که من نظریه تو را افشاء کردم ضابطه های خود را گفتم دفعه دیگر در صورتی که اصلاح نکنی و اصلاح نشوی نوبت به افشای با اسم و رسم می شود."

امام خمینی که این روزها از این عهد شکنی بنی صدر و عدم پایبندی وی به میثاق نامه ناراحتند در پاسخ به اجازه شهید بهشتی و دیگر اعضای مرکزی حزب جمهوری است برای پاسخ به اظهارات بنی صدر، تصریح می کنند "با توجه به تخلف بنی صدر از دستور حفظ حرمت دیگران در جواب گفتن آزادید".

 امام خمینی یک سال است که جمعه آخر ماه رمضان را روز قدس نامیده اند ، سال 59 و در آستانه دومین سالروز نامگذاری این روز فریاد حمایت از مظلوم در ایران فراگیرتر شده است . آیت الله بهشتی درباره حمایت از مظلوم میگوید: "قدس برای ما یک سرزمین دینی، یک سرزمین اسلامی یک سرزمین ایمانی است و هرگز نمی توانیم او را دردست دشمنان بشریت و دشمنان راه خدا و دشمنان حق و عدل صهیونیست های جبار ببینیم. پس ما متعهدیم در برابر آزادکردن قدس، این مراسم زیبایی که به یاری خدا  که هر سال در ایران در بسیاری از کشورهای دیگه به مناسبت روز قدس برگزار می شود زنده نگه دارنده این تعهد ما است."

فرهنگ حمایت از مظلومان عالم ، در بعد داخلی به حمایت از محرومان و خدمتگزاری به مردم تسری میابد اما تئوریزه کردن فرهنگ مدیریت جهادی ضرورتی است که این روزها از سوی امام و یارانش مورد تاکید قرار می گیرد .

با صدای بهشتی

"من به همه این گروه های جهادی عرض می کنم که هر قدر بتوانید اونجا کار بکنید و برای مردم ما در خدمت شما هستیم و سعی می کنیم به هر طریقی شده امکانات در اختیار شما بگذاریم این شما و این میدان گسترده ایران و این نیازهای فراوان مردم ایران، امروز بخشی از کارهای فوری را از شما انتظار دارند چون که کارهای بنیادی را دستگاه های اجرایی برای آن طراحی کردند و بودجه در اختیار گرفته اند ان شاء الله امیدوارییم زودتر شروع کنند و پیشنهاد ببرند ولی ملت ما جامعه ما احتیاج به کارهای ضربتی فوری دارد جهاد سعی کند از این کارهای ضربتی هیچ چیز را کنار نگذارد."

در اوج اختلافات داخلی میان مسئولان کشور و مقاومت ریس جمهور در برابر مجلس ،ارتش عراق بحرانی دیگر برای ایران می آفریند ، امام و مردم در خط مقابله با تهاجم دشمن ایستاده اند رسانه ها غربی اینگونه واد نمود می کنند که ایرانی ها قافیه را باخته اند .

هرال تریبون امروز نوشت: به عقیده تحلیل گران آمریکایی سازمان های نظامی ایران در مقابل یک جنگ برق ‌آسای سخت وسنگین چند روز و حداکثر یک یا دو هفته بیشتر دوام نمی آورند . ارتش عراق ، با انتخاب این استراتژیک امیدوار است ظرف یک هفته به تعبیر مقامات عراقی کار ایران را تمام کند نظام نوپای جمهوری اسلامی برا به زانو در آورد .هیات میانجی سازمان کنفرانس اسلامی 7 مهر 59 به تهران می آ‌یند این گروه به دنبال رایزنی میان ایران و عراق درباره پایان جنگ هستند .آیت الله بهشتی از این سفر میگوید:" آنچه که ما انتظار داریم این که اقلا واقعیت را همان طور که هست بفهمند، بفهمند که عراق تجاوز کرده و ملت ما دارد از خودش و از سرزمینش و از آرمانش از انقلابش دفاع می کند که اگر این هیات بتواند واقعیت و حقیقت ها را همان طور که هست بیابند و بفهمند و آن طور که شایسته است بفهمند موفقیتی است هم برای آنها هم برای مردم مسلمان و هم مردم دنیا و هم برای ما امیدوارم این مشکل نباشد و بفهمند آنها ولی اگر آنها به این امید آمده باشند که ملت ما، امام، امت، مسئولان مملکت، ارتش ما، رزمندگان ما، سپاه پاسداران انقلاب ما، داوطلبان رزمنده ایثارگر ما، این ها از موضع خودشان عدول کنند و تسلیم فشار و شانتاژ نظامی و سیاسی صدام بشوند این محال است."

سخنان امروز رئیس جمهوردر دانشگاه تهران  که طرفداران انقلاب را چماق دار قلمداد میکند و به نوعی شهید بهشتی را سردمدار این جریان میخواند دوباره آتش اختلافات داخلی را بیشتر می کند .

"شمایی که با این چماق دارها نیستید از آنها جدا بشوید تا من از مردم بخواهم که به حساب آنها برسند."

سکوت رئیس جمهور در برابر شعار ها ی مطرح شده این مراسم از شکل گیری مرزبندی جدید میان گروههای سیاسی حکایت دارد .

نخست وزیر رجایی  درباره این حوادث موضع میگیرد:"شما که برای سخنرانی به آنجا تشریف می بردید، بنده به شما عرض کنم اگر شما نمیشناسید این مجاهدین خلق رسما اعلامیه دادن که در آن سخنرانی شرکت می کنند، اون مردمی که شما دستور دادید بروند و جلوی اون شعار دهنده ها را بگیرند این مردم این ها هستند موضعشان معلوم است همه این ماها اگر یک سال پیش، دو سال پیش معلوم نبود که موضع گیری این ها چیه. الان که می دونیم موضع گیری این ها چیه، این ها هستند اون مردمی که شما دستور دارید بروند جلوی این ها را بگیرند. من از سایر گروه ها که رسماً اعلام نکردند که شرکت می کنند اسم نمی برم، برای اینکه جمله ای گفته باشم که اون جمله از دقت کافی برخوردار باشد ولی هم شما می دونید، هم ما میدونیم که چه کسانی اون روز در آنجا ماموریت فرمان شما را بردند و اجرا کردن."

شکایت جمعی از مصدومین وآسیب دیدگان حادثه 14 اسفند از رئیس جمهور به دستگاه قضایی وی را نگران کرده است ،بنی صدر 6 روز بعد از غائله 14 اسفند در روزنامه انقلاب اسلامی ،دکتر بهشتی را به ایجاد یک بلوای جدید درجامعه متهم، و تهدید می کند اگر دستگاه قضایی بخواهد وی را با کسانیکه در حوادث روز 14 اسفند زخمی شده اند در دو کفه مساوی بگذارد از ریاست جمهوری کناره گیری خواهد کرد.

آیت الله بهشتی که کانون اصلی اهانت های مراسم 14 اسفند است، جمعه  22 اسفند 59 به امام خمینی نامه ای محرمانه می نویسد.

استاد و رهبر بزرگوار


سنگینی وظیفه فرزندتان را برآن داشت که این نامه را به حضور تان بنویسد  و حقایقی را به عرضتان برساند ، دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آنکه جنبه شخصی داشته باشد به اختلاف دو بینش مربوط می شود.یک بینش معتقد  و ملتزم به فقاهت و اجتهاد ، ‌اجتهادی که در عین زنده بودن و پویا بودن باید سخت ملتزم به وحی و تعبد در برابر کتاب و سنت باشد . بینش دیگر در پی اندیشه ها و برداشتهای بینابین که نه به کلی از وحی بریده است و نه آ‌ن چنان که باید و شاید در برابر آن متعبد و پایبند و گفته ها و نوشته ها و کرده ها بر این موضوع بینابین گواه ، بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی و نظامی آنها سخت به توکل به خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان امت اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوری ها یا دلسوزی های بیگانگان معتقد و ملتزم. بینش دیگر هر چند دلش این را می خواهد و زبانش همین را می گوید و قلمش همین را می نویسد، اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد در عمل لرزان و لغزان.

رهبر انقلاب در اطلاعیه ای کمیته سه نفره ای را مأمور بررسی اختلافات میکند ، در این کمیته ،نماینده رئیس جمهور ، نماینده امام و نماینده آقایان بهشتی ، خامنه ای و هاشمی رفسنجانی حضور دارند.

بررسی این شماره روزنامه انقلاب اسلامی بود که پس از توقیف روزنامه انقلاب به صورت فوق العاده پخش شده بود و مطالبی که داشت خوانده شد و بر روی آن صحبت شد و بعد اطلاعیه که باز در رابطه با همین موضوع تعطیلی روزنامه ها از طرف آقای بنی صدر منتشر شده بود این اطلاعیه هم همین طور خوانده شد و بر روی آن مختصر بحثی انجام شد،و به خصوص اینکه ایشان در این اطلاعیه داشتند که من ایستاده ام وپیام را به هرشکلی ازجمله اعلامیه به اطلاع خواهم رساند راجب مفهومش صحبت شد"

نوروز سال 60 فرا رسیده که انتشار پیامی صریح و قاطع  از رهبر انقلاب همه تحلیلگران را به فکر فرو برده است . امام تاکید کرده است:

 به جمیع سخنرانان چه در محیط های باز و چه بسته و تمام نویسندگان تکلیف حتمی شرعی است که حتی به طور اشاره و کنایه از گفتار و نوشتار اختلاف انگیز اجتناب نمایند که امروز اختلاف برای امت اسلامی سم کشنده است و باید بدانند که ایجاد اختلاف در محیط حاضر جز تبعیت از نفس عماره و شیطان درونی و خدمت به ابرقدرت ها خصوصاً آمریکای جهانخوار نیست و از منکرات بزرگی است که شیطان به اسم اسلام بر زبان ها و قلم ها جاری می کند و باید بدانند که انقلاب اسلامی تاب تحمل آن را ندارد و متخلف را مجازات خواهد کرد دادستان کل کشور موظف است تا به این طریقه خطرناک خاتمه دهد. سخنرانی های سالم و سازنده در محیط های سالم غیر متشنج برای ایجاد وحدت و تفاهم و جلوگیری از اختلاف و تشنج مفید و موجب رضای خداست".

آیت الله بهشتی که یک هفته  بعد از انتشار این پیام به دیدار امام رفته است درباره ابعاد خطر لیبرال ها با رهبر انقلاب به بحث می نشیند.نمایندگان حزب توده ، جنبش مسلمان مبارز و سازمان فدائیان خلق می خواهند با دکتر بهشتی دبیر کل حزب جمهوری اسلامی مناظره کنند ،برخی نزدیکان ایشان معتقدند قبول مناظره به معنای رسمیت بخشیدن به این گروه هاست ولی بهشتی به شدت طرفدار حضور در مناظره است. چهارم خرداد 60 این مناظره از تلویزیون پخش می شود.

"60سال مارکسیست ها به ایران خیانت کرده اند، حزب توده که از الان در خط امام هستم تاریخچه اش تاریخچه خیانت به ایرانه، تاریخچه اش تاریخچه ای خیانت به انقلاب و ایرانه کی در سال 1332، 28 مرداد را عملاً راه انداخت ؟شما که می گوید شرایط اجتماعی در پیدایش پدیده ها موثر است، برگردید منصفانه شرایط اجتماعی را که مارکسیست ها، توده ها در سال 1329تا 1332 در ایران به وجود آوردند و نقش این را در آماده کردن زمینه برای کودتای 28 مرداد را بررسی کنید صادقانه بگویید، این یک جامعه ما را مار گزیده است از ریسمان سیاه و سفید هم وحشت می کند.

با صدای نورالدین کیا نوری

"من تعجب می کنم از جناب آقای بهشتی که ایشان جزو تصویب کنندگان قانون اساسی هستند و رئیس قوه قضاییه کشور که لااقل بایستی این ماده قانون اساسی را کاملاً یادشان باشد که تا یک جرمی در محکمه صالحه ثابت نشده است کسی حق نداره حتی متهم را به آن جرم محکوم کند، که تا وقتی که این جریان نشده افترا و اتهامی که واقعاً وارد نیست، زده نشود."

با صدای بهشتی

" این افترا نیست یعنی من به عنوان یک تحلیل گر حزب توده را گذشته اش را ،گذشته خائنانه به ایران، اسلام و انقلاب می دانم و بگید بیاید بر روی آن بحث کنیم، اصلاً محکمه نمی خواهد اینجا یک جلسه قرار می دهیم.شما باشید و بنده می نشینم روبه رو مدارک خیانت های حزب توده را به اسلام، ایران و انقلاب های ایران بنده می آورم اینجا رو می کنم، شما آن را بگویید."

دبیرکل حزب جمهوری اسلامی چند روز بعد از پخش مناظره تلویزیونی در مصاحبه با روزنامه اطلاعات صریحاً از تکثر احزاب در جمهوری اسلامی دفاع و تصریح می کند:

"تک حزبی بودن را برای جامعه مفید نمی دانم و این سبب می شود که آن حزب هرگونه که خواست با مردم رفتار کند. باید احزاب دیگر هم باشند حالا آنها بزرگ یا کوچک فرقی نمی کند".

با روشن شدن پیوستگی رئیس جمهور با شورش مسلحانه منافقین ، رهبر انقلاب از آقایان بهشتی و هاشمی رفسنجانی می خواهند که درباره آینده فرماندهی کل قوا نظر دهند .

کاسه صبر امام لبریز شده و ایشان تصمیم به عزل بنی صدر گرفته است، چند روز قبل  دادستان کل کشور چهار روزنامه را  به دلیل نشر مقالات تنش زا و مخل مبانی اسلامی و ایجاد جو مسموم و اختلاف انگیز تعطیل کرده است.

با صدای بهشتی


"همه فرصت ها به گروه ها هم فرصت ها به مخالفت ها داده شد بلکه اونها بر سر خانه انصاف بیایند جوری عمل کنند که بشود مدت زمانی را با وحدت کلمه جلو رفت، ولی بعد از اینکه همه این فرصت ها داده شد و به هدر دادن دیگر زمان آن بود که هم رهبری قاطع عمل بفرمایند و هم دستگاه قضایی قاطع عمل بکند و در حقیقت موضع امام بیان کامل این مطلب بود که از نظر رهبری، که نظر او در جریان کلی سیاست کشور همیشه تعیین کننده است دیگر اگر دستگاه قضایی قاطع و فوری هم به وظایف خود عمل کنند ، مصلحتی را زیرپا نگذاشتند، همان طور که امام فرمودند دستگاه های قضایی نسبت به همه روزنامه ها همه نشریه ها، همه احزاب ها، همه گروه ها، همه شخصیت ها قاطع برخورد خواهند کرد.

با صدای امام خمینی (ره)


"محرکین آشوب را هر کسی که می خواهد باشد با قلم، زبان با هرچه که بخواهد باشد معرفی کنند تا من آن ها را تعدیب کنم قبلاً از اینکه دادگاه ها آن را تعقیب کنند من او را خواهم منزوی کرد، بنابراین من تا سرحد امکان تا اونجایی که اسلام در خطر نبینم و بازیهای سیاسی نخواهد اسلام را و مسلمین را در خطر بیندازد به اونها نصیحت میکنم و خاضعانه از آنها می خواهم که دست برداردند از این شیطنت ها و اگر چنانچه احساس خطر بکنم همان طوری که با محمدرضا عمل شد با همه همین طور عمل خواهد شد.

مجلس شورای اسلامی سرانجام 31 خرداد 60 وارد عمل می شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی رای مجلس را قرائت میکند:"با  93 درصد از آرای موجود در مجلس  آقای رئیس جمهور فاقد صلاحیت سیاسی برای ریاست جمهوری شناخته شد.

بنی صدر از ایران می گریزد.  رییس جمهور اینده چه کسی است؟

با صدای بهشتی

"من امیدوار هستم که این بار ما بتوانیم با حمایت اکثریت قاطع مردم که سخت طرفدار اصالت اسلامی این انقلاب هستند موفق بشویم به انتخاب رئیس جمهور جدید با آرای خوب.

منافقین که در مقابل منطق انقلاب اسلامی به عجز آمده اند  ،  ترور رهبران انقلاب را هدف می گیرند . آیت الله خامنه ای و آیت الله بهشتی سرخط سناریوری ترور قرار گرفته اند.

ششم تیرماه  60 آیت الله خامنه ای در مسجد ابوذر تهران هنگام سخنرانی مورد سوء قصد قرار می گیرد . در جریان این ترور آیت الله خامنه ای ابتدا به بیمارستان بهارلو و سپس به بیمارستان قلب شهید رجایی منتقل می شوند .

هنوز تهران در شوک حادثه  6 تیر است که یک روز بعد انفجار حزب جمهوری اسلامی عاشقان امام و انقلاب را عزادار می کند، خط آمریکایی ترور آیت الله بهشتی و بیش از 70 نفر دیگر از اعضاء حزب جمهوری اسلامی را در محله سرچشمه تهران در دفتر مرکزی حزب جمهوری به شهادت می رساند.امام خمینی درپیامی می گویند:

"بسم الله الرحمن الرحیم انالله و انالله راجعون، من به همه این بازماندگان شهدا که باید بگم همه ایران بازماندگان این شهدا هستند تسلیت عرض می کنم.

آیت الله خامنه ای که به هنگام انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در بیمارستان بودند از این حادثه خبر نداشتند چند روز بعد از این حادثه  تروربیستی از ماجرا مطلع می شوند و در اولین مصاحبه در بیمارستان از شخصیت شهید بهشتی می گویند :

" این کار، خود این کار محکومی حالا که به کار کسی کاری ندارم کار طرفدارهای مجاهدین، کار طرفدارهای بنی صدر، کار کیه اون برای من مهم نیست،‌نفس عمل برای من مهمه که وقتی دشمن، دشمن جهانی ما به وسیله یک گروه داخلی یک چنین مسئله فاجعه ای این طور پلید و خبیث رو سازمان دهی می کند، این حاکی از نهایت عجز دشمن است، البته آقای بهشتی خیلی بزرگ بود و این مردم هنوزم که هنوزه به نظر من آقای بهشتی رو نشناختن .

خط کینه‌با انقلاب اسلامی نوپا و یاران امام و انقلاب در تیرماه  سال 1360 با ترور ناموفق آیت الله خامنه ای و سپس انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش به اوج خود رسید .

باصدای بهشتی

"هر کسی که خط دارد هم دوست دارد هم دشمن دارد، دوستان اون خط دوستان صمیمی او هستند، دشمنان اون خط هم دشمنان کینه توز او هستند، من می پذیریم که دشمنان کینه توز فراوانی رو در این رابطه خط داشتن، دارم.

خط کنیه حذف فیزیکی مهره های اصلی انقلاب را با استفاده از فتنه  پیوند بنی صدر و منافقین در دستور کار خود قرار داده بود تا زمینه سرنگونی و براندازی نظام اسلامی را فراهم آورد ، خط کنیه که مبدا آن واشنگتن بود  جریان مقاومت در داخل کشور هدف گرفته بود ، نماد جریان مقاومت در داخل شهید مظلوم بهشتی بود که راست قامت در مقابل جریان سازش ایستادگی می کرد.

شهادت آیت الله بهشتی که امام او را یک ملت خواند ، ایستادگی ملت را بیمه کرد و پس از گذشتن  34 سال خط کنیم با مبدا آمریکا با کینه توزی های خود افزود ، اما جریان مقاومت ملت ایران پاینده تر و مستحکم تر ادامه دارد .




منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس