ستاری با اشاره به برنامهریزی برای خرید این هواپیما خاطرنشان کرد: این هواپیما با همکاری ایرباس و بوئینگ ساخته میشود و شرکتهای هواپیمایی ایران برای در اختیار گرفتن این هواپیما علاقمندند چرا که هزینه های آن بسیار پایین است و ما ایرباس در این سایز 100 نفره نداریم.
وی اظهار داشت: با توجه به شباهتهای سوپرجت 100 با ایرباس مشکلی در تعمیر و نگهداری این هواپیما نخواهد بود.
بنابراطلاعات کسب شده توسط خبرنگار فارس، تاکنون سه ایرلاین ایرانی یعنی کیشایر، زاگرس و کاسپین در خصوص هواپیمای سوپرجت با روسها صحبت کردند.
سورنا ستاری همچنین از چندین توافقنامه میان ایران و روسیه در حوزههای هوایی، فضایی، علوم شناختی، سلولهای بنیادین و .. و نیز 3 تفاهمنامه با دانشگاههای بزرگ روسیه خبر داد و افزود: این موضوعات در جلسه امروز که اولین جلسه کمیسیون فناوری دو کشور است مطرح میشود.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: بحثهای مربوط به این توافقنامهها نهایی شده و تنها امضای آن مانده است.
معاون علمی رئیسجمهور مقطع کنونی را جهشی بزرگ در روابط میان دو کشور ایران و روسیه توصیف کرد و گفت: البته بحث ما فقط خرید نبوده و انتقال دانش و فناوری نیز مورد نظر ماست و در عین حال ما نیز دستاوردهایی برای صادرات به روسیه داریم.
وی با بیان اینکه روسها نوع نگاه خود را عوض کرده و همکاریهای بینالمللی را افزایش دادند، اظهار داشت: در پی آن هستیم که بتوانیم از فرصتهای به دست آمده بیشترین بهرهوری را در حوزههای علمی و فناوری ببریم.