وی افزود: چون بخش اول سؤال خانم آلیا درباره تأخیر در تصویب قانون جامعه حمایت از حقوق معلولان بود مایلم عرض کنم که اتفاقاً با اینکه مسئله به درازا کشید به خاطر اینکه در این کار از مشارکت خود معلولان استفاده کردیم همچنین از تشکلهای معلولان استفاده شد زمان زیادی را در کمیسیون اجتماعی دولت مصروف کردیم که خود من مسئولیت آن را بر عهده داشتم و نهایتاً یک برنامه جامع حمایت از معلولان توسط دولت استخراج شد که بخشی از این نیازی به قانون نداشت و بخشی که نیاز به قانون داشت تحت لایحهای تقدیم ریاست مجلس شورای اسلامی شده است.
ربیعی ادامه داد: با این قانون و این برنامهای که دولت تصویب کرد و قوانین قبلی که آنها را محفوظ نگه داشتیم یک تحول اساسی در بحث رسیدگی به وضعیت معلولان و تحولات ساختاری در سازمانها به وجود آمد. ویژگیهای این قانون دخیل شدن 20 دستگاه اجرایی به جای دخیل شدن یک سازمان به نام بهزیستی است. تشکیل شورای عالی هماهنگی، پیشبینی حق تأمین اجتماعی، مرتبط کردن بیمهها با مسئله توانبخشی و مهمتر از همه حق نگهداری معلول در خانه را مطرح کردیم. همچنین بحث مالیات را در اینجا مد نظر قرار دادیم که از وزیر محترم اقتصاد هم تشکر میکنم.
وی خاطرنشان کرد: استراتژی توانمندسازی را در این قانون و برنامهای که دولت تصویب کرد را ما لحاظ کردیم در حقیقت حسن قرار گرفتن بهزیستی در کنار وزارت کار را در این قانون ما به درستی و نیکی دیدیم، بنابراین قسمت اول سؤال خانم آلیا محقق شده و امیدوار هستم که کمیسیون اجتماعی مجلس هم بر آن بیفزاید و آن را غنیتر بکند.
ربیعی اضافه کرد: در بخش دیگری از سؤال خانم آلیا در مورد انتصابات رد سازمان و مسائلی از این قبیل بود و در سازمان بهزیستی و همه وزارتخانهها من دو اصل را مد نظر قرار دادم و اینکه از نیروهای داخلی، متخصص و نیروهایی که عملکرد غیرسیاسی دارند استفاده کنم.
وی متذکر شد بدیهی است که دقت در حساب و کتاب همه سازمانها و دستگاههای اداری امری واجب میباشد اما با توجه به اینکه منابع سازمان به طور مستقیم و بلافاصله متعلق به قشر بیپناه، نیازمند و کم صدا و افرادی که تکفلشان برعهده دولت و جامعه بوده و به تعبیری آنها صاحبان و مصدومان ما میباشد این مسئولیت دینی و اجتماعی ما را سنگینتر میکند بر این اساس دقت ما باید بر اساس آیات شریفه سوره نساء، اسراء و انعام باشد. من این استراتژی را در بهزیستی اتخاذ کردم.در این جهت ما همواره به سمت بهینهسازی مسئولیتها هستیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: البته اگر منصفانه هم به این مسئله نگاه کنیم در همین مدت نگاه رئیس جمهور و میزان حضور و وقت گذاشتن او و همنینطور خود من در سازمان بهزیستی شاید بیش از هر سازمان دیگری بوده و من پس حتماً شخصاً این مسئله را یک نوع لطف خدا در این سالهای خدمت خود میدانم ما در بهزیستی تحولات شگرفی ایجاد کردیم.
ربیعی عنوان کرد: خانم آلیا نکات مهمی در سؤال خود داشتند که من آنها را میپذیرم و با اینکه ریخت و پاشی در سازمان صورت نگیرد نه تنها به عنوان یک امر مدیریتی بلکه به عنوان یک امر دینی به آن اعتقاد دارم. در برخی موارد هم تذکرات لازم را دادهام و خیلی خوشحال هستم که چشمان نظارهگری است که در این میان وجود دارد و بنده با این اعتقاد در سازمان بهزیستی حضور دارم.