نمایندگان مجلس ماده مربوط به تشکیل رده‌های بسیج در کشور شامل شهرها، بخش‌ها، شهرک‌های مسکونی و مجتمع‌های تجاری، روستاها، مساجد و محلات را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند.

به گزارش مشرق،‌ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست علنی صبح امروز پارلمان و در جریان بررسی طرح یک فوریتی طرح تقویت بسیج مستض، ماده 2 این طرح را به دلیل وجود ابهامات در این ماده به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند.

در جریان بررسی این ماده بحث‌های بسیاری مطرح شد و در ابتدا علی مطهری نماینده تهران پیشنهاد اصلاح این ماده را مطرح کرد، اما این پیشنهاد تصویب نشد. همچنین مهرداد بذرپاش و محمدحسین فرهنگی دو عضو هیئت رئیسه نیز ابهاماتی را به این ماده وارد دانستند و خواستار ارجاع این ماده شدند.

در ادامه ، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد که ریاست صحن علنی را برعهده داشت، ارجاع این ماده را به رای وکلای ملت گذاشت و بهارستان‌نشینان نیز با 108 رأی موافق، 54 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 211 نماینده حاضر در جلسه این ماده را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند.

در ماده 2 این طرح آمده است که در راستای ایفای وظایف سازمان بسیج مستضعفین رده‌های مقاومت بسیج در سراسر کشور شامل شهرها، بخش‌ها، شهرک‌های مسکونی و مجتمع‌های تجاری، روستاها، مساجد و محلات، وزارتخانه‌ها، ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مراکز علمی، فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها و مراکز ورزشی ایجاد می‌شود. تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی موظف به همکاری می‌باشند.

همچنین در تبصره یک این ماده تصریح شده بود در تمامی کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، موسسات و شرکت‌های تولیدی و خدماتی پایگاه مقاومت بسیج تشکیل می‌شود.

در تبصره 2 این ماده نیز آمده بود تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/86 نسبت به راه‌اندازی رده‌های مقاومت و اجرای برنامه‌های بسیج همکاری و اقدامات لازم را برای تامین مکان، تجهیزات و نیروی انسانی با استفاده از امکانات موجود معمول دارند.

وکلای ملت همچنین در ادامه ماده 3 این طرح را برای بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند.

این ماده که مربوط به احداث پایگاه‌های مقاومت بسیج از سوی سازمان بسیج مستضعفین با همکاری دستگاه‌های دولتی، خصوصی و مردم در سطح کشور بود، با 107 رأی موافق، 26 رأی مخالف و یک رأی ممتنع به کمیسیون مربوطه ارجاع شد.

در تبصره‌های این ماده وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شهرداری‌ها و سایر نهادها موظف شده بودند در طراحی و اجرای طرح‌های جامع تفصیلی شهری و هادی روستایی، شهرهای جدید‌الاحداث، شهرک‌های مسکونی و صنعتی و مجتمع‌های تجاری و مناطق آزاد، اراضی مناسبی را برای احداث رده‌های مقاومت بسیج پیش‌بینی کند و پس از‌ آماده‌سازی و بدون دریافت هزینه و با حفظ مالکیت عمومی و دولتی در اختیار بسیج مستضعفین قرار دهند.

همچنین در این ماده مقرر شده بود در تمامی اماکن مذهبی کشور از قبیل مساجد و حسینیه‌ها مکان مناسبی برای ایجاد پایگاه مقاومت بسیج پیش‌بینی شود.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس