کیهان
دروغ بزرگ از «نامزد نداریم» تا «فهرست کامل ارائه میدهیم»
با نزدیک شدن به زمان نهایی شدن فهرستهای انتخاباتی، دروغ بزرگ اصلاحطلبان درباره عدم امکان ارائه فهرست آشکارتر میشود.
در حالی که جلالیزاده عضو حزب منحله مشارکت به ایلنا گفته «اصولگرایان در مسابقهای بدون حریف رقابت میکنند و ما ناامید از رقابتی بودن این انتخابات هستیم» حسین مرعشی (سخنگوی کارگزاران) به ایلنا گفت: جریان اصلاحات در تهران لیست کامل خواهد داد و ما از این بابت مشکلی نداریم.
این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان میافزاید: لیست ما هم برای انتخابات خبرگان و هم برای انتخابات مجلس در تهران کامل خواهد بود. در تعدادی از استانها نیز امکان معرفی کاندیداهای دولت و اصلاحطلبان وجود دارد در برخی از حوزههای انتخابیه نیز بنا بر این است که از کاندیدای اصولگرای میانهرو حمایت کنیم تا از ورود افراطیون به مجلس جلوگیری کرده باشیم.
این اظهارات ناشی از کمحافظگی در حالی است که مرعشی اخیرا مدعی شده بود از 3 هزار نامزد اصلاحطلب فقط 30 نفر تأیید صلاحیت شدهاند و ما امکان ارائه لیست نداریم. افراطیون مدعی اصلاحات به اعتبار رو شدن دستشان نزد مردم و کارنامه بدی که پس از 2 سال لاف زدن و وعده دادن برجای گذاشتهاند، مظلومنمایی و مسئلهسازی برای به حاشیه راندن مطالبه و سؤال اصلی ذهن مردم را به عنوان تنها برنامه(!)ای که در اجرای آن تبحّر دارند در دستور کار قرار دادهاند.
شیر بییال و دم... /اما پرچرب «صدای ملت»!
ائتلاف «صدای ملت، منتقد دولت» تغییر ماهیت داد و قید «منتقد دولت» را حذف کرد.
در پوستر انتخاباتی منتشر شده، عبارت منتقد دولت از صدای ملت حذف شده و این در حالی است که علی مطهری 4 سال پیش با ژست «صدای ملت، منتقد دولت» وارد گود انتخابات شد.
حذف منتقد دولت دلالت بر وکیلالدولگی دارد وگرنه نماینده مجلس میتواند حامی دولت و در عین حال منتقد آن باشد اما مطهری و تیم همراهش حاضر نشدهاند از لفظ منتقد- که متفاوت از مخالف دولت است- استفاده کنند. وی در حالی «منتقد دولت» در دولت احمدینژاد شد که به هنگام انتخابات مجلس هشتم، با اصرار احمدینژاد در فهرست اصولگرایان جای گرفت اما بعدها هم احمدینژاد و هم مطهری ساز مخالف با اصولگرایان زدند.
در همین حال به گزارش باشگاه خبرنگاران، ائتلاف «صدای ملت» احتمالا فهرست مورد حمایت دولت و فراکسیون رهروان خواهد بود که به واسطه همفکری کاظم جلالی از طرف رهروان و نهاوندیان و نوبخت از طرف دولت تنظیم خواهد شد. گفته میشود در این لیست 5 تا 10 نامزد اصلاحطلب نیز حضور دارند.
همزمان منتجبنیا از اعضای شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان گفته «علی مطهری را در لیست اصلاحطلبان قرار میدهیم».
با وجود وابستگی مطهری به دولت و اصلاحطلبان، قدرتعلی حشمتیان به ایسنا میگوید: علی مطهری سر لیست جبهه «مستقلین» و اعتدالگرایان خواهد بود.
شفافیت مالی یعنی سکه هدیه دادن؟!
مشاور ارشد رئیس جمهور خواستار شفافیت مالی در انتخابات شد.
به گزارش ایسنا، اکبر ترکان با اشاره به اهمیت شفافیت انتخابات مختلف به لحاظ مالی توضیح داد: ضرورت شفافیت انتخابات به این خاطر است که اگر در دوران تبلیغات به کسی که در معرض انتخاب مردم است کمکهای مالی شود، بعدها افرادی که کمک کردهاند انتظار جبران از سوی انتخاب شونده را دارند و او را وادار به کار خلاف میکنند که آغاز فساد همینجاست.
ترکان با تأکید بر اهمیت شفافیت مالی انتخابات چه در ریاست جمهوری و چه مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: کلیه کاندیداها باید اظهارنامه دهند که منابع و مصارفشان چه بوده است. یعنی اعلام کنند از چه کسانی کمک گرفتهاند و کجا خرج کردهاند و این اقدام در اغلب کشورهای صنعتی به طور قانونی انجام میشود و همه به آن مکلف هستند اما متأسفانه در کشور ما تکلیف نیست.
یادآور میشود آبان گذشته، حضور ترکان در برنامه پایش و دادن سکه به عنوان هدیه به دستاندرکاران این برنامه با اعتراض رسانهها مواجه شد.
در پس این اعتراضها مدیر روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعلام کرد: در موضوع اهدای سکه به تهیه کننده برنامه تلویزیونی «پایش»، برخی رسانهها مسئله را وارونه جلوه داده و اهداء این سکهها را به شخص آقای ترکان نسبت دادند.
درنا کسرایی گفته بود: جایگاه و شخصیت آقای ترکان مشخص است و نسبت دادن اهدای سکهها به شخص ایشان قویاً تکذیب میشود. وی اضافه کرد: هیچ هدیهای برای هیچ فردی از جانب آقای ترکان یا روابط عمومی شورای عالی مناطق آزاد کشور قبل یا بعد از برنامه پایش ارسال نشده و برای هیچ برنامه دیگری نخواهد شد.
اما سید امیر سیاح تهیه کننده برنامه پایش ضمن ارائه گزارشی درباره ماوقع نوشت: «بعد از خروج مهمان ]ترکان[ از استودیو، جعبه زیر را به مهمان محترم دادم و گفتم روابط عمومی زیر مجموعه شما قبل از برنامه برای ما اینها رو فرستاده. جعبه را باز کرد، توشرو که دید، اول جاخورد. بعد خودش را جمع و جور کرد و پرسید یعنی این هدیه رو قبول نمیکنید؟!! این بار من جا خوردم و محکم پاسخ دادم: توهین خیلی بزرگی بود به ما. به زیر مجموعهتون بفرمایید با رسانهها اینطور رفتار نکنند. گفت باشه. سکهها رو گذاشت جیبش و رفت...»
هاشمی هم جزو دلواپسان شد!
یک سایت اصلاحطلب و زنجیرهای هاشمی را دلواپس خواند.
هاشمی چندماه پیش گفته بود دلواپسان با نتانیاهو همنوا شدهاند اما به فاصله چند هفته سخنانی گفت که موجب ذوقزدگی سیاستمداران و نشریات صهیونیست شد، آنجا که مدعی شد به دنبال ساخت بمب اتمی بودهایم. (!)
اکنون سایت عصر ایران در تحلیلی مینویسد: هاشمی امروز را میشود، دلواپسترین هاشمی دوران دانست. مروری بر سخنان این روزهای او حکایت از این معنا دارد که هاشمی به شدت نگران فردای ایران است. وی در یکی از سخنرانیهای خود، ضمن یادآوری برخی تندرویهای دهه اول انقلاب و در مراحل بعد اظهار کرد: «عدهای از مردم از آن تندرویها رنجیدند، بعدها نیز شکل تندرویها عوض شد که باید همه برای جلوگیری از پیشروی آن تلاش کنیم.»
نویسنده میافزاید: او بیش از هر سیاستمداری در ایران تجربه تلخ تندرویها را چشیده است.
هاشمی بسیاری از دوستان نزدیک خود مانند مطهری، بهشتی، رجایی و باهنر را به دلیل تفکر دگم عدهای از فرقان و منافقین از دست داد. میتوان گفت این افراد شهدای تندروی در کشور بودند. هاشمی بر این باور است که دلواپسان فاصله فراوانی با خط امام دارند و مسیری را به غیر از مسیر امام خمینی و اصل انقلاب طی میکنند. او این جریان را همان جریانی میداند که به گفته او در سالهای ابتدایی انقلاب با امام مخالف بودهاند و از بخشهایی از آنان به عنوان متحجرانی یاد میکند که دل امام نیز بنا بر گفته خودشان از آنها خون بود. بر این پایه است که هاشمی اعتقاد دارد دیگر نباید اجازه داد عنان کار به دست این افراد بیفتد. همه این مسائل باعث شده است تا هاشمی امروز، دلواپسترین هاشمی تاریخ باشد، کسی که در دهه هشتاد زندگی تلاش میکند گفتمان اعتدال را در کشور نهادینه کند.
درباره این تحلیل شایان ذکر است که اولا عوامل ترور شهیدان بهشتی و رجایی و باهنر در ماجرای فتنه 88 دقیقا همان جبههای ایستادند که هاشمی ایستاد. ثانیا فائزه هاشمی به صراحت گفته است در زندان با دوستان خوبی از «سازمان مجاهدین خلق» ] عامل ترور 17 هزار شهروند و مسئول ایرانی [ آشنا شده و حاضر نیست به آنها سازمان منافقین بگوید. ثالثا تندروی صرفا به اعتبار مقابله با قانون و مکانیزمهای قانونی موضوعیت پیدا میکند و به این معنا برخی مواضع هاشمی یا حمایت وی از فتنهگران مصداق تندروی است؛ همچنین حمایت بعدی تندروهایی که هاشمی را عالیجناب سرخپوش میخواندند از وی در مسیر فتنه و قانونشکنی جای تأمل دارد.
رابعا مبارزه با استکبار و تاکید بر پشتیبانی ولایتفقیه و صیانت از جمهوری اسلامی و دفاع از محرومان و پا برهنگان و مستضعفان و تمکین در برابر رأی مردم از مبانی خط امام است، حال آن که فتنهگران مورد حمایت هاشمی «نه» به جمهوری اسلامی گفتند، شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» و «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» دادند، روی مرگ بر آمریکا خط کشیدند و رأی اکثریت مردم را زیر پا گذاشتند. خامسا برای جریان نفاق و ضدانقلاب، هاشمی بهانهای برای عقدهگشایی علیه اصل انقلاب و نظام است و گرنه به تصریح برخی از تئوریسینهای این جریان، نگاه آنها به هاشمی ابزاری و نردبانی است.
برجام داخلی کجا بود؟ اصلاحطلبان اول تکلیف خود را معلوم کنند
روزنامه وابسته به صادق خرازی از اصلاحطلبان خواست تکلیف استراتژی انتخاباتی خود را معلوم کنند تا گرفتار تناقض و هزینههای بیدلیل نشوند.
وقایعاتفاقیه مینویسد: موضع جناح اصلاحطلب در انتخابات مجلس نهم مشارکت نداشتن بود. به عبارت دقیقتر تعیین شرایطی نظیر رفع حصر محصورین، آزادی زندانیان سیاسی و چند شرط دیگر برای شرکت در انتخابات که به طور طبیعی منجر به شرکت نکردن در انتخابات شد. این درحالی است که موضع جناح اصلاحطلب در انتخابات مجلس دهم با همان نهادهای نظارتی و همان ساز و کار تصمیمگیری شرکت در انتخابات تحت هر شرایطی صورت میگیرد. البته تغییر موضع و حتی اتخاذ مواضع متناقض فینفسه چیز بدی نیست بلکه میتواند نشانگر پویایی یک جریان سیاسی باشد، به شرط آنکه ذیل راهبرد مشخصی صورت گرفته باشد.
این روزنامه میافزاید: در شرایط کنونی ضرورت داشتن راهبرد روشن نسبت به حاکمیت توسط جناح اصلاحطلب بیشتر آشکار و احساس میشود. بهطور کلی داشتن یک استراتژی روشن که دیگران نیز تکلیف خود را با آن بدانند و تن دادن به لوازم، مقتضیات و هزینههای آن به مراتب بهتر از به کارگیری تاکتیکهای متنوع و احیاناً متضاد در هر انتخابات است چراکه در این حالت تمام هزینههای یک رویکرد پرداخت میشود بدون آنکه از منافع آن بهرهگیری شود.
نویسنده همچنین خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر برخی احزاب و فعالان سیاسی و حتی بعضی از دولتمردان از لزوم تحقق برجام داخلی سخن گفتهاند. اگر چنین تعبیری را بپذیریم باید گفت: ایام انتخابات فصل رونمایی از محصول برجام داخلی است نه زمان کلید زدن چنین پروژهای یا سخن گفتن از ضرورت آن، که ظاهراً چنین پروژهای وجود نداشته است. این روزنامه همچنین با اذعان به مشارکت مردم حتی در صورت تحریم انتخابات مینویسد: تجربه انتخابات گذشته، شرایط فعلی کشور و محلی بودن رقابت در انتخابات مجلس، نشانگر این است که با وجود طرح پارهای مباحث مبنی بر رخوت و سردی حاکم بر فضای انتخابات، انتخابات مجلس دهم دست کم مشارکت 60 درصدی از شهروندان را با خود به همراه خواهد داشت.
دولت پیشرفت اقتصادی را قربانی انتخابات کرده است
«قراردادهای جدید نفتی مانند قراردادهای زمان قاجار است. دولت دنبال پیشرفت اقتصادی است یا انتخابات؟!»
دکتر ابراهیم رزاقی اقتصاددان ضمن بیان مطلب فوق گفت: وقتی این قراردادها را نگاه میکنیم یاد دوران قاجار میافتیم در حالی که 60 سال پیش در دوران ملی شدن صنعت نفت چند سال خودمان این تاسیسات را اداره کردیم. مسئولین فعلی متخصصان ما را از سال 57 هم ناتوان میپندارند.
دکتر رزاقی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به دو نگاه دروننگر و بروننگر در حل مسائل اقتصادی گفت: ما دنبال حل مسائل اقتصادی هستیم یا انتخابات؟ اگر واقعا هواپیما نیاز داریم چرا با کارخانه سازنده شریک نمیشویم؟
این اقتصاددان برجسته ادامه داد: به موضوع قراردادها از نگاه منافع ملی نگاه نشده است و الا چرا از فرانسه که بزرگترین مخالف ایران بوده کالا میخریم؟ شرط انصاف این بود که آن که از همه بیشتر ما را تحت فشار قرار دادند کمتر اعتنا کنیم ولی مسئولین ما جوری برخورد میکنند که فرانسه اقتصاد ایران را نجات میدهد. چه کمکی به تولید داخلی میکند؟ چه لزومی دارد با همان شرکتهایی قرارداد ببندیم که به ایران خیانت کردند. از کجا معلوم در بزنگاهی این کار را تکرار نکنند؟
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ادامه داد: این قراردادها چه ارتباطی به بهبود وضعیت مردم و اشتغال دارد؟ این مسائل مربوط به ایران نیست در بهترین حالتش مربوط به طبقه خاصی از ایرانیان است که میخواهند راحتتر به فرانسه بروند. این که مسائل مردم ایران نیست!
رزاقی در خصوص قرارداد با شرکت «توتال» نیز گفت: وقتی این قراردادها را نگاه میکنیم یاد دوران قاجار میافتیم که میگفتند نفت بو میدهد. ما به این توجه نکردیم که در دوره ملی شدن صنعت نفت ما دو سه سال این تاسیسات را اداره کردیم. 60 سال پیش! اما تحریم کردند و نفروختیم. از سال 1350 قرارداد جدید بستند همه صنعت را ایرانیها میچرخاندند. طبق قرارداد خارجیها رفتند و جدول تولید را به ما دادند که ما تولید کنیم. قدرت فنی ایران خوب بود اما حالا بعد از گذشت زمان به متخصصین ایرانی جوری نگاه میکنند که نمیتوانند!
وطن امروز
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای با اشاره به اظهارات نخستوزیر یونان درباره دیدگاهها و منافع متضاد در اروپا، افزودند: این انتقاد به اروپا وارد است که برخلاف گذشته، اراده مستقلی در قبال آمریکا ندارد که اروپاییها باید این نقطه ضعف را اصلاح کنند. رهبر انقلاب درباره سخنان نخستوزیر یونان درباره مساله سوریه نیز گفتند: تروریسم یک بیماری واگیردار و بسیار خطرناک است که اگر همه بهطور جدی با آن مقابله کنند قابل کنترل است اما متأسفانه برخی با واسطه یا بیواسطه به جریانهای تروریستی کمک میکنند.
ایشان با اشاره به نقاط مشترک و همسویی سیاستهای ایران و یونان گفتند: جنابعالی و دولتتان سیاست و منش مستقلی دارید که امیدوار هستیم بتوانید بر مشکلات اقتصادی فائق آیید و این سفر نیز زمینهای برای تقویت منافع هر دو کشور باشد. در این دیدار که جهانگیری معاون اول رئیسجمهور نیز حضور داشت، «آلکسیس سیپراس» نخستوزیر یونان، خطاب به رهبر انقلاب گفت: شما رهبر مردم بزرگ و پرافتخاری هستید که نقشی تعیینکننده در تاریخ و دفاع از آرمانها و استقلالشان ایفا کردهاند.
آقای سیپراس سفر به ایران را نشانه اراده سیاسی مشترک برای افزایش همکاری در تمام سطوح خواند و افزود: این سفر نقطه عطفی در روابط دوجانبه و به سود منافع هر دو کشور خواهد بود. نخستوزیر یونان با اشاره به دیدگاهها و منافع متضاد، و پیچیدگیها و مشکلات حوزه اروپا، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشورهای اروپایی به یکدیگر وابسته شده و تغییر در آنها بسیار دشوار است که برای اصلاح این وضع، باید ترکیب قوا در اتحادیه اروپایی عوض شود.
سیپراس درباره مساله سوریه نیز گفت: امیدواریم شاهد تحولات مثبتی در مساله سوریه باشیم زیرا این بحران دارای ابعاد انسانی است که صدها هزار نفر را در اثر حملات تروریستها مجبور به ترک خانههایشان و مهاجرت به کشورهای دیگر از جمله یونان کرده است.
خراسان
بر اساس گزارش یک نهاد مسئول به تعدادی از مسئولان اجرایی، اعلام شده است که با بررسی مجوزهای ورود تعدادی از خودروهای سنگین به داخل کشور طی سالهای گذشته، مشخص شده که این خودروها با وجود قرار نداشتن در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط به واردات، مجوز ورود پیدا کرده اند که از جمله آنها، سوء استفاده از عنوان «مصارف خاص» از محل مصوبه تیرماه سال 87 دولت سابق است که به عنوان مثال، در حالی که تعدادی خودرو با این مجوز و تحت عنوان ظرفیت 200 تن به کشور وارد شده اند، با استعلام از کارخانه سازنده، ظرفیت خودروها 44 تن اعلام شده است.
برنامه جدید دولت برای نحوه ثبت معاملات مسکن
بر اساس پیشنهاد یک عضو کابینه که مورد موافقت کلی برخی مسئولان ارشد اجرایی نیز قرار گرفته، مقرر شده با توجه به اینکه در حال حاضر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اجرایی شدن سامانه ثبت آنی، امکان بررسی مالکیت افراد به صورت الکترونیک و مطمئن و نیز ثبت تمام اسناد معاملات به صورت لحظه ای را دارد، ضرورتی برای تحمیل اخذ کد رهگیری توسط بنگاه های معاملات املاک و تکلیف ادارات مالیاتی و دیگر مراجع به استفاده کد مذکور باقی نمانده است. بر این اساس، می توان تمامی امور مربوط به معاملات مسکن را به این دفاتر واگذار کرد.
آرمان
پیام هاشمی برای درگذشت مهندس کتیرایی
در پی درگذشت مهندس مصطفی کتیرایی،آیتا..هاشمی رفسنجانی پیام تسلیتی صادر کرد.
متن پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بدین شرح است: «انالله و اناالیه راجعون. درگذشت مهندس مصطفی کتیرایی، وزیر مسکن و شهرسازی دولت موقت را به خانواده ایشان تسلیت میگویم. با آرزوی علوّ درجات برای آن فقید سعید، صبر و اجر بازماندگان را از درگاه احدیت خواستارم.»
دیدار روحانی با نخستوزیر یونان
رئیسجمهوری در دیدار نخستوزیر یونان تاکید کرد: ایران آماده گسترش
همکاریها با اتحادیه اروپا و از جمله یونان است و تقویت روابط و
همکاریهای تهران - آتن به نفع ملتهای دو کشور است. حجتالاسلام دکتر حسن
روحانی روز دوشنبه در دیدار آلکسیس چیپراس گفت: نگاه ما به یونان به عنوان
صرفا یک عضو اتحادیه اروپا نیست؛ ایران و یونان دو کشوری هستند که در پهنه
تاریخ به دانش بشریت و تحولات علمی جهان کمک فراوانی کرده اند.
وی با اشاره به معضل تروریسم در جهان، ضرورت همکاری بیشتر میان ایران و اتحادیه اروپا را مورد تاکید قرار داد و گفت: مبارزه با تروریسم نیازمند یک اراده جدی در عرصه جهانی است؛ اما متاسفانه بهرغم امکانات گسترده، هنوز برخی کشورهای غربی برای مبارزه با تروریسم جدیت لازم را نشان ندادهاند و برخی کشورهای دیگر نیز از تروریستها برای پیشبرد منافع کوتاه مدت خود استفاده می کنند.
تجدید میثاق مسئولان عالی قضایی با آرمانهای امام راحل
در آستانه سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، آیتا... آملی
لاریجانی و مسئولان عالی قضایی با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
تجدید میثاق میکنند. رئیس قوه قضائیه به همراه مسئولان عالی قضایی صبح
امروز با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمانهای بنیانگذار جمهوری
اسلامی ایران تجدید بیعت خواهند کرد.
همچنین مسئولان عالی قضایی با حضور بر مزار شهدای هفتم تیر و دیگر شهدای انقلاب اسلامی با اهدای گل یاد و خاطره آنها را گرامی خواهند داشت.
توسعه کشور در پساتحریم نیازمند همبستگی ملی
رئیس مجلس گفت: برداشته شدن تحریمها دوره جدیدی برای ایران رقم زده است
که آبادانی و توسعه کشور در این دوره نیازمند همبستگی ملی و فهم مشترک است.
علی لاریجانی با اشاره به رفع تحریمها افزود: با برداشتن تحریمها همه
مشکلات حل نمیشود زیرا تغییر شرایط و حرکت بهسوی بهبود وضعیت، به تلاش و
مجاهدت نیازمند است.
دوره جدید و شرایط به وجود آمده نیازمند ایجاد یک حرکت جدید و سروسامان دادن به اوضاع از راه همبستگی و فهم مشترک است. با برداشته شدن تحریمها، حرکت جدیدی در کشور آغاز شده که باید سامان یابد.
لاریجانی با اشاره به تلاشهایی که به تازگی در آموزش و پرورش انجام شده است، اظهار کرد: تلاشهای بسیاری در زمینه آموزش و پرورش در کشور شکل گرفته است که قابل تقدیر بوده و وضع آموزش و پرورش را نسبت به گذشته بهبود بخشیده است.
جلسه هیاترئیسه تلفیق بودجه با نوبخت
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 95 از جلسه مشترک اعضای هیاترئیسه این کمیسیون با رئیس و معاونین سازمان مدیریت و برنامهریزی خبر داد. الیاس نادران گفت: قرار است در جلسهای که امروز با حضور آقای نوبخت و معاونین ایشان در سازمان مدیریت و برنامهریزی و اعضای هیات رئیسه تلفیق برگزار میشود بررسی اجمالی در مورد بودجه صورت گیرد.
وی افزود: در جلسه امروز همچنین این موضوع مورد بررسی قرار میگیرد که مجلس چطور میتواند به دولت کمک کند تا بودجه زودتر فرآیند تصویبش را در مجلس طی کند.
قدر نعمت تحریم را ندانستیم!
امام جمعه موقت تهران در همایش «مردم میراثداران انقلاب اسلامی» که در
کرمان و تکیه فاطمیه این شهر برگزار شد با اشاره به تحریمهای ظالمانه
دشمنان علیه جمهوری اسلامی، گفت: تحریم نعمت بود، قدر آن را ندانستیم؛
میتوانستیم از فرصت تحریم و با بهرهگیری از ابتکار و خلاقیت و شرایط
ضرورت در راه بینیازی از خارج تلاش کنیم و به شکوفایی در مسیر اقتصاد دست
یابیم.
رسا نوشت؛ حجتالاسلام کاظم صدیقی با اشاره به نعمتهای تحریم افزود: شکوفایی جمهوری اسلامی در مسیر علم و تحقیقات اتمی یا سلولهای بنیادی همه نتیجه تحریم بود که سبب شد ایران اسلامی در رتبه 16 دنیا قرار گیرد.
نماینده گرگان خبر داد:
ورود دادستان به پرونده زمینخواری «زیارت»
مهرماه امسال بود که عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از زمینخواری
هفتهزار واحدی در روستای «زیارت» استان گلستان خبر داد و اعلام کرد که
این پرونده در جلسات آتی ستاد مبارزه با مفاسد بررسی خواهد شد. پرونده
زمینخواری این بار برای روستا «زیارت» استان گرگان تشکیل شده؛ روستایی که
به گفته عزتا...یوسفیانملا نماینده آمل در مجلس و عضو ستاد مبارزه با
مفاسد اقتصادی 7 هزار واحد غیرمجاز را در خود جای داده است.
دیروز نماینده گرگان در مجلس گفت: با ورود دادستان، ساختوسازهای غیرقانونی در مسیر ناهارخوران به روستای زیارت متوقف شد و در مواردی شاهد تخریب این ساختوسازها بودهایم.
حجتالاسلام سیدعلی طاهری با اشاره به ساختوسازهای
غیرقانونی در منطقه روستای زیارت در استان گلستان گفت: این ساختوسازهای
غیرقانونی از منطقه گردشگری ناهارخوران تا روستای زیارت انجام شده و 50درصد
مسیر، ما شاهد این ساختوسازهای غیرقانونی هستیم.
وی افزود: با اقداماتی که دادستان انجام داده، این ساختوسازها متوقف شده و در مواردی نیز این ساختوسازهای غیرقانونی تخریب شده است. البته افرادی که این ساختوسازها را داشتهاند، عموما مالکان اصلی زمینها بودهاند.
شرق
پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت مادر حجتالاسلام شهیدی
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای: حضرت آیتالله
خامنهای با صدور پیامی درگذشت والده حجتالاسلام شهیدی، نماینده ولی
فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
را تسلیت گفتند.
متن پیام تسلیت مقام معظم رهبری به این شرح است: «بسمالله الرحمن الرحیم؛ حجتالاسلام آقای حاج سیدمحمدعلی شهیدی دامتتوفیقاته؛ درگذشت والده ماجده را به جنابعالی و سایر بازماندگان محترم تسلیت میگویم و رحمت و غفران واسعه الهی را بر آن مرحومه مسئلت مینمایم».
سردار شریف مطرح کرد:
بیانات رهبری نقشه راه همه برای انتخاب افراد اصلح در انتخابات مجلس
فارس: سردار رمضان شریف، مسئول روابطعمومی سپاه، گفت: در فصل انتخابات به
صورت طبیعی رقبا و احزاب و گروهها سعی میکنند نقاط قوت خود را مطرح و
نقاط ضعف دیگران را برجسته کنند، اما کاری که دشمن میکند بهرهبرداری و
سوءاستفاده از تمام نقاط منفی همه گروهها در انتخابات است. او افزود:
دشمن سعی میکند این مطالب را علیه مردم به کار بگیرد و نقاط منفی گروهها
را برجسته کند.
البته این نکات بیشتر در انتخابات ریاستجمهوری موضوعیت دارد، اما در بستر انتخابات مجلس نیز این عملیات روانی میتواند شکل بگیرد. سردار شریف ادامه داد: بیانات رهبری نقشه راه و راهگشا برای همه افراد جامعه برای انتخاب افراد اصلح در انتخابات مجلس شورای اسلامی است. سخنان رهبری بهترین نقشه راه برای افرادی است که خواستار عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
توضیح «پرستیوی » درباره انتشار یک فایل صوتی
ایرنا: به دنبال انتشار فایل صوتی و طرح ادعاهایی علیه دو نفر از کارکنان
شبکه «پرستیوی»، روابطعمومی این شبکه توضیحاتی ارائه کرد. این روابط
عمومی عصر دوشنبه اعلام کرد: «باوجود اینکه اصولا فایل صوتی از لحاظ قانونی
و قضائی وجاهت ندارد و شکایتی نیز تاکنون ارائه نشده است، اما به دلیل
اهمیت موضوع، مسئولان ذیربط در حال رسیدگی به آن و تشخیص صحت و سقم این
ادعا هستند و تا مشخصشدن نتایج کامل تحقیقات، این دو نفر تعلیق شدهاند».
روابطعمومی شبکه پرس تیوی تأکید میکند انتشار این فایل صوتی با مباشرت
افراد مخالف نظام و بهرهبرداری سیاسی و بدون طرح شکایت به مراجع متعدد
قانونی در داخل کشور مشکوک است.
براساس توضیحات روابطعمومی «پرستیوی»، بهطور طبیعی انتظار میرفت هرکس ادعایی دارد و به دنبال رسیدگی است، قبل از طرح در افکار عمومی و فضای مجازی، موضوع را به مراجع قانونی منعکس کند نه آنکه اقدام به جریانسازی خبری و سناریوسازی کند.
معاون سياسي سپاه:
برخی نظام را با گوشت قربانی اشتباه گرفتهاند
انتخاب: سردار سناییراد، معاون سياسي سپاه، گفت: برخی از بزرگان یادشان
رفته چرا و چگونه انقلاب کردیم. او با بیان اینکه مصادره بیت امام از سوی
برخی افراد در راستای اهداف شخصی است، به مرضیه دباغ اشاره کرد و گفت: این
خانم انقلابی مبارز، تنها زنی بود که حضرت امام(ره) اجازه همراهی با پرواز
انقلاب را به ایشان دادند و همین خانم تنها زنی بود که همراه تیم حامل
پیام تاریخی امام به گورباچف بود، اما امروز هیچ ادعایی ندارد؛ در حالی که
برخی نظام را با گوشت قربانی اشتباه گرفتهاند.
او وصیتنامه حاجحسین
همدانی، سردار سرافراز سپاه اسلام را یادآور شد و افزود: یک بند وصیتنامه
این مدافع حرم خطاب به خانوادهاش نوشته شده و تأکید کرده است: ما همچنان
مدیون انقلاب اسلامی هستیم. معاون سیاسی سپاه با اشاره به اینکه چگونه
میتوانیم انقلابی باقی بمانیم، تأکید کرد: با تکیه به همان عناصر که
انقلاب را پیروز کرد، میتوانیم انقلابی باقی بمانیم. امروز برخی میگویند
باید بیت امام را فراتر از قانون بدانیم.
حضرت امام خمینی(ره) موضعگیرندگان در برابر شورای نگهبان را مفسد فیالارض میدانستند و از نگاه ایشان کسی الگو بود که پای اسلام بایستد؛ مانند مدرس و شیخ فضلالله نوری و... و هرکسی مسامحه و سکوت میکرد، مایه عبرت میشد؛ مانند مصدق و بازرگان. معاون سیاسی سپاه تأکید کرد: آمریکاییها نیز از کسانی استقبال میکنند که اهل مسامحه باشند، چراکه آنها برای مصادره نظام تعامل میکنند و به افراد همسو برای نفوذ در مراکز تصمیمسازی و تصمیمگیری نیاز دارند.
این مقام مسئول با اشاره به احیای ارزشهای اسلامی بعد از انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره)، گفت: دلبستگان داخلی برای بهرهبرداری از برجام در انتخابات تلاش میکنند و دشمن نیز با رأی خود ما میخواهد نفوذش را عملی کند.