کد خبر 636254
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲

موسسات آموزش عالی غیردولتی براساس بخشنامه وزارت علوم اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی بدون کنکور کردند.

به گزارش مشرق، موسسات آموزش عالی غیردولتی اقدام به صدور اطلاعیه جذب دانشجوی بدون کنکور کردند.
 
در اطلاعیه این موسسات با اشاره به بخشنامه شماره۲/۱۳۷۳۵۳ مورخ  ۲۹ شهریور ۹۵ معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از متقاضیان خواسته شده به همراه مدارک لازم برای ثبت نام در دوره بدون آزمون مراجعه کنند.
 
بخشنامه وزارت علوم برای پذیرش دانشجو در موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی
 
علی آهون منش، رئیس اتحادیه موسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در گفتگو با خبرنگار مهر جزئیات این بخشنامه وزارت علوم را تشرح کرد و درباره برنامه موسسات با توجه به این قانون گفت: دانشگاه های غیرانتفاعی و غیردولتی نامه ای برای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص خالی ماندن ظرفیت های این دانشگاه ها ارسال کردند.
 
وی ادامه داد: برهمین اساس معاون آموزشی وزارت علوم نامه ای به دانشگاه های غیرانتفاعی ارسال کرد که در این نامه آمده است، با توجه به اینکه تعدادی از پذیرفته شدگان موسسات غیرانتفاعی برای ثبت نام مراجعه نکرده اند و موسسات خالی مانده است، دانشگاه های غیرانتفاعی از بین کسانی که در کنکور شرکت نکرده اند و یا شرکت کرده و در جایی قبول نشده اند دعوت به ثبت نام کند.
 
رئیس اتحادیه موسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی افزود: اطلاعیه دانشگاه های غیرانتفاعی نیز براساس همین نامه وزارت علوم است و مشکلی برای پذیرش وجود ندارد.
 
وی افزود: منتهی معاونت آموزشی وزارت علوم ، دراین نامه اشاره کرده است که این کار باید با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور صورت گیرد، بدین روش که اگر فردی مایل به ثبت نام بدون کنکور در رشته ای بود، دانشگاه مذکور مدارک فرد را اخذ کرده و پس از ثبت نام اولیه، مدارک وی را برای نظر و تایید نهایی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می کنند و نظر نهایی توسط این سازمان اعلام می شود.

وی درباره شرایط پذیرش دانشجو نیز گفت: شرایط توسط سازمان سنجش آموزش کشور تعیین می شود .
 
چراغ سبز وزارت علوم به غیرانتفاعی‌ها

آهون منش درباره اینکه این پذیرش بدون کنکور فقط در مقطع کارشناسی ارشد صورت خواهد گرفت، گفت: در بخشنامه وزارت علوم ، اشاره ای به این مساله نشده که مقطع خاصی باشد از این رو در تمام مقاطع می توان دانشجو پذیرش کرد، عبارتی که در این بخشنامه آمده بدین صورت است که: «دانشگاه های غیرانتفاعی می توانند با توجه به سوابق تحصیلی و مراجعه دانشجو مشروط براینکه جایی قبول نشده باشد، ثبت نام کنند».
 
وی درپاسخ به این سوال که آیا باتوجه به این مساله، پذیرش در دانشگاه های غیر انتفاعی از سال های آینده دیگر از طریق کنکور سراسری نخواهد بود، گفت: این موضوع بستگی به این مساله دارد که وزارت علوم براین بخشنامه، ثابت بماند یا خیر.
 
چراغ سبز وزارت علوم به غیرانتفاعی‌ها

نمونه هایی از اطلاعیه و فراخوان موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی برای پذیرش بدون کنکور
 
براساس این گزارش، همچنین در بخشی از این اطلاعیه آمده است، دانشجویان پذیرفته شده در تمام آزمون‌های سال ۹۵ سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به ثبت نام بدون کنکور نیستند.
 
درحالی این اجازه به موسسات غیرانتفاعی داده شده است که براساس ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی: سنجش در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته براساس آزمون متمرکز از دروس تخصصی مقطع کارشناسی و تأثیر معدل داوطلب (در رشته های مرتبط) توسط وزارتین انجام می شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۷
    0 0
    با ایجاد پردیسها در دانشگاه های دولتی در تهران حتی دانشگاههای دولتی در شهرستان با کمبود دانشجو مواجه شده اند و آیا در طی این چند سالی که دانشگاههای دولتی با ایجاد پردیسها که با شهریه دانشجویان اداره میشود وضعیت خوابگاهها یا دیگر امکانات برای دانشجویان بهتر شده یا این پول فقط صرف حقالتدریس اساتید دانشگاه دولتی شده است که گاه حتی تا سی وهفت ساعت نیز کار میکنند ودر اینصورت فلسفه احداث دانشگاه آزاد و پیام نور چه بوده است تکلیف اعضائ هیئت علمی وکارکنان این دانشگاهها وحتی دانشگاههای دولتی شهرستان چیست و این تقسیم نا عادلانه که در دولت قبل رقم زده شده آیا باز باید به قیمت نابودی این دانشگاهها در شهرستانهاادامه یابد آیا این صحیح است که همه امکانات با این روش در تهران تمرکز یابد و در شهرهای کوچک که دانشگاه برای آنان بعنوان یک الگوی فرهنگی مطرح است درب این دانشگاهها به مرور بسته شود و همه دانشجوی ان کم کم با این روش فقط در شهرهای بزرگ تمرکز یابند به جز بعضی رشته ها پزشکی! و حقیقتا هدفی که از اینکار دنبال میشود چیزی جز مهاجرت نخبگان و تحصیلکرده ها از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ را در پی نخواهد داشت وتعامل قشر نخبه را بامردم در شهرهای کوچک به حداقل ممکن میرساند.ما امیدواریم مجلس با ورود به این قضیه مانع گرفتن دانشجویان با شهریه در دانشگاههای دولتی گردد که حقیقتا این دانشگاهها را به بنگاههای پولی برای عده ای در تهران وبیکاری قشر تحصیلکرده و نخبه درشهرهای کوچک شده و متاسفانه با خروج و مهاجرت افرادمسلما جنبه های دیگر اقتصاد در شهرهای کوچک ضربه بزرگی خواهد خورد که این خلاف قانون اساسی است. آیا این صحیح است که استاد دانشگاه دولتی با همین ایجاد پردیسها بیش از 15 میلیون تومان حقوق بگیردو اساتید شهرهای کوچک از کار اخراج شوند در حالیکه بابودن افراد نخبه در شهرهای کوچک شانس امکان ایجاد پروژه های تولیدی بوسیله انان بدلیل ارزانی زمین بسیار بیشتر از تهران است و خود به ایجاد شغل کمک میکند امیدواریم که عدالت به این صحنه نیز وارد شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس