رئیس‌جمهور گفت:‌ برخی فکر می‌کنند وقتی ما می‌گوییم تعامل سازنده یعنی برویم و بنشینیم با غربی‌ها و اروپایی‌ها لبخند بزنیم، با هم صحبت کنیم و ناهار بخوریم نه اینطور نیست.

به گزارش مشرق، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز ملی صادرات که در محل اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی اظهارداشت: صادرات همواره باید با رقابت در داخل همراه باشد و در صحنه بازارهای هدف باید بتوانیم به لحاظ کیفیت، قیمت و بسته بندی کالا به نقطه ای برسیم که در مقابل رقبای خارجی موفق و پیروز باشیم.

وی افزود: همه صنایع و خدمات در دنیای امروز به سرعت درحال تحول است و امکان پذیر نیست که یک کالای ساخته شده با شکل، فرم، کاربرد، قیافه و چهره قبلی بتواند به مسیر صادرات در بازار دنیا ادامه دهد.

رئیس جمهور ادامه داد: همیشه تجلیل ها که امروز نیز روز تجلیل از صادرکنندگان کالاو خدمات است در صحنه رقابت اتفاق می افتد.

روحانی تصریح کرد: در ورزش نیز تجلیل بزرگ در رقابت های داخلی اتفاق نمی افتد، قهرمانی آنجایی شکل می گیرد که در مسابقات بین المللی، ورزشکاران در مقابل رقبا پیروز شوند.

وی گفت: صادرکنندگانی که در صحنه بین المللی توان دارند در عمل به موفقیت می‌رسند و بازار را تصاحب می کنند و می توانند نشان(برند) خود را بعنوان نشان معتبر در افکار عمومی جامعه و بازار مصرف بعنوان نشان ممتاز جا بیندازند.

رئیس جمهور با اشاره به لزوم تداوم بازار صادراتی افزود: تداوم نداشتن بازار کالا و خدمات به معنای فروپاشی ساختمان و مسیری است که برای صادرات برنامه ریزی کرده ایم.

روحانی ادامه داد: صادرات کالا و خدمات یک زنجیره است و همه این زنجیره‌ها باید در کنار هم قرار بگیرد تا بتوانند صادرات کالا و خدمات موفق محصول آن باشد که آغاز این کار از تولید است همچنین اساس اقتصاد مقاومتی هم تولید درون زا است لذا باید در داخل کشور تولید کنیم، اگر تولید ما با استانداردهای جهانی منطبق نباشد و کیفت لازم را نداشته باشد و اگر شرایط کشور باعث شود آن محصول گران‌تر از محصول رغیب بدست ما برسد قطعا ما در صادرات کالا اگر هم موفق باشیم نمی‌توانیم در میان مدت و بلند مدت ادامه دهیم.

وی افزود: کنترل تولید در داخل، استاندارد بودن تولیدات داخل و محصولات داخل و خدمات به عنوان اولین زنجیره مهم است و اگر خدمات و کالای ما استاندارد نباشد نه تنها بازار خارجی را از دست می‌دهیم حتی بازار داخلی را هم از دست خواهیم داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا نیز در حمایت از تولیدات داخل بسیارذ مهم و ضروری است، تصریح کرد: این دولت بیشترین توان خود را برای مبارزه با قاچاق کالا گذاشته و موفقیت‌های خوبی هم کسب شده به طوری که این میزان از 25 به 15 میلیارد رسیده که موفقیت خوبی بوده و این روند ادامه خواهد داشت زیرا یکی از راه‌های رونق تولید مبارزه جدی با کالای قاچاق است.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود تأکید کرد: باید بدانیم که مبارزه اصلی با قاچاق کالا تولید با کیفیت و قیمت مناسب در داخل است و الا موفق نخواهیم شد، جنس داخلی ما باید با کیفیت و رقابتی باشد و آن را تولید کنیم و البته باید استاندارد لازم را هم داشته باشد و این زنجیره کار است، وقتی که ما کالای خوب تولید کردیم حتی با مشارکت دیگران می‌تواند نقش بسزایی در تولید داخل داشته باشد و یکی از کارهایی که در پسابرجام برای صادرکنندگان ما و تولیدکنندگان ما به وجود آمده فضای امکان مشارکت با شرکت‌های خارجی و با برندهای معتبر بین‌المللی است.

وی ادامه داد: ما در این سفر اخیر آسیایی به ویتنام،‌ مالزی و تایلند، در فرصت های غیر مذاکرات رسمی با آنها بسیار صحبت کردیم، که پیشرفت آنها برای چه بوده است، شما برگردید به سال 1980 یعنی یک سال بعد از انقلاب. فکر می کنید صادرات ویتنام چقدر بوده است؟ 300 میلیون دلار. در حالیکه امروز اعلام کردند صادرات‌مان 170 میلیارد دلار بوده است،‌از طرف دیگر مالزی در گذشته حدود 12 میلیارد دلار صادراتش بوده که طبق آمار 2014 این میزان 234 میلیارد دلار است.

رئیس جمهور بیان کرد: همچنین تایلند در سال 1980 صادراتش حدود 6 میلیارد بوده که این میزان الان 227 میلیارد دلار رسیده است که بنده از تمام مسئولین علت اینکه آنها توانستند این موفقیت را به دست آورند را سوال کردیم و باید بدانیم دلیل این موفقیت‌ها چیست.

روحانی گفت: اولا روابط‌ شان را با دنیا بر مبنای تعامل سازنده قرار دادند، دعوا با دنیا داخلش صادرات درنمی‌آید.

وی تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند ما وقتی می‌گوییم تعامل سازنده یعنی برویم و بنشینیم با غربی‌ها و اروپایی‌ها لبخند بزنیم و با هم صحبت کنیم و با هم ناهار بخوریم نه اینطور نیست. تعامل سازنده یعنی مناسب کردن محیط روابط بین‌المللی برای صادرات کالا، اشتغال جوانان، واردات راحت‌تر کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه،‌ مگر در دنیای امروز می‌تواند کشوری بگوید من بدون رابطه با دنیا به پیشرفت می‌رسم.

روحانی ادامه داد: خود قرآن هم به ما گفته دنیا باز است،‌ زمین وسیع است و راه بیفتید. حالا این هجرت می‌تواند برای فرهنگ، تجارت و یا صادرات باشد، بعضی‌ها می‌گویند عرض الله فقط ایران است. از مرز ایران بخواهیم خارج شویم افکار ما را می‌دزدند. ما را گول می‌زنند. بعضی‌ها عظمت ملت ایران را هنوز باور نکرده‌اند. ملت ایران در طول تاریخ با دنیا رابطه داشته است.

وی افزود:‌ باید به ملت ایران اعتماد کنیم،‌چهار نفر نیروی امنیتی نمی‌توانند آنها فقط مورد اعتماد ما باشند. جوانان، تجار و دانشجویان ما مورد اعتماد ما هستند، اما حالا امکان دارد میان این همه محصول پرطراوت در این باغ یک سیب پوسیده هم پیدا شود. نمی شود به این بهانه در آن باغ را بست و نمی‌شود از آن میوه‌ها استفاده نکرد، باید برگردیم به قرن جدید، بعضی‌ها در قرن قبلی و حتی قرن‌ها قبل زندگی می‌کنند، ما باید شرایط را برای روابط خارجی که البته روابط خارجی فقط سیاسی نیست شامل روابط اقتصادی، علمی، فناورانه و ... هم می‌شود که باید این فضا را آماده کنیم تا بتوانیم در مسیر صادرات حرکت کنیم که یک راهش تعامل سازنده با دنیا بوده است.

رئیس جمهور همچنین ادامه داد: نکته دوم این است که دنبال سرمایه‌گذاری مشترک با صنایع بزرگ و با شرکت‌های خدماتی، کمپانی‌های بزرگ و برندهای معروف شرکت مشترک ایجاد کنیم که حالا درصدهایش امکان دارد برابر و یا 60 درصد و یا 40 درصد باشد، در تایلند 3 میلیون خودرو تولید می‌شود که یک میلیون آن مصرف داخلی است و مابقی آن صادر می‌شود، آقای نعمت‌زاده از یکی از کارخانه‌های تولید خودروی آنها بازدید کرد و به بنده گزارش داد و گفت که من رفتم بازدید کردم و در کارخانه‌ای که آنها به صورت مشترک با ژاپن در حال تولید خودرو هستند که تنها سه ژاپنی در آنجا حضور داشتند و تمام مهندسین و کارگران تایلندی بودند.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هر کشوری مزیت خاص خودش را دارد شاید در کشوری کارگر ارزان باشد و یا انرژی، حمل و نقل بسیار مناسب و با کیفیت باشد. بنابراین هر کشوری مزیت خاص خودش را دارد و ما باید از مزیت‌های خود به خوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: مسئله سوم مهمان‌پذیری کشورها است، ما باید مهمان‌پذیر باشیم. البته که مردم ایران اینچنین بوده‌اند و هستند، هم برای صنعت توریسم ما نیاز داریم و هم برای تجارت، بازرگان و سرمایه‌گذاری که می‌خواهد وارد شود باید بتوانیم مهمان‌پذیر باشیم و راحت بتواند به ایران بیاید و برگردد.

رئیس‌جمهور گفت: تمام تلاش دولت در طول این سه سال و از جمله در زمینه برجام مبنا بر این بوده که موانع را از پیش پای تجار، کارآفرینان،‌صادرکنندگان کالا و خدمات، ورود سرمایه،‌ روابط بانکی برداریم. البته برداشتن مقررات دست و پاگیر غیرمفید و زائد هم جزء اقدامات دولت بوده است.

روحانی ادامه داد: تلاش ما بر این بوده که ایران هراسی را برداریم زیرا با ایران هراسی نمی‌تواند کار تجاری و اقتصادی کرد. اقتصادی برون‌نگر است که ایران هراسی ظالمانه‌ای که دیگران ایجاد کردند ما این مسئله را بزداییم. در این زمینه دولت کار بزرگی کرده و هنوز هم باید ادامه دهیم.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: باید انسجام داخلی‌مان هم در این زمینه بیشتر شود، باید بقیه دوستان را هم در این زمینه دعوت کنیم و به یاری ملت و ایران بشتابند، ایران با صدای بلند فریاد می‌زند قامت من بلندتر از آنی است که امروز در دنیا منعکس شده است. ایران با صدای بلند فریاد می‌زند استعداد و ظرفیت من بیشتر از آن است که در اذهان مردم دنیا جا افتاده است، با صدای بلند می‌گوید مهربان‌تر از آن هستم که در دنیا معرفی شده‌ام و می گوید من همزیستی مسالمت‌آمیز با منطقه و جهان را می‌خواهم.

وی ادامه داد: درخواست بنده از همه جناح ها و گروه‌ها و دوستان این است که صدای ایران را بشنویم و به فریاد ایران جواب مثبت دهیم و به آن صدایی که از مام میهن ما به گوش ما می‌رسد و به آن دست پر قدرت ایرانی که برای همکاری به سوی ملت خودش و فرزندان خودش دراز کرده دستمان را به سوی ایران عزیز پرقدرت دراز کنیم که ضرر نخواهیم کرد، ایران با سابقه دیرینه و با فرهنگ بلند با ملت بزرگ و با استعداد درخشان و با این همه نخبگان، دانشگاه و دانشجویان و افرادی که می‌توانیم مسیر بازتری پیش روی همه کارآفرینان، صنعتگران و آنهایی که می‌توانند خدمات ارزنده ارائه کنند این مسیر را باز کنیم.

وی ادامه داد: هر سفر خارجی که در دولت یازدهم انجام شده بزرگ‌ترین هدف ما تسهیل در مسیر تجارت، توسعه اقتصادی، صادرات کالای ایرانی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و فناوری بوده است. در اکثر سفرها هم تلاش کردیم به همراه کارآفرینان باشیم و از وجود آنها استفاده کنیم و بتوانیم فضا را برای تفاهمات آنها و قراردادهای آنها و پیشرفت کشور آماده کنیم.قدم‌های خوبی برداشته شده اما هنوز راه طولانی پیش روی ماست.

رئیس جمهور بیان کرد: از اجرای برجام 8 یا 9 ماه بیشتر نگذشته اما حرکت به نسبت حرکت خوبی بوده البته در این 6 ماه اول انتظار ما رشد 10 درصد در زمینه صادرات کالا بوده است که الان در آمار گفته شد 6 درصد در حالیکه پیش‌بینی ما در شش ماه نخست امسال 10.6 درصد بوده است که امیدواریم در 6 ماه دوم حرکت سریع‌تری داشته باشیم و جبران کنیم. اینکه ایران در سال 1980 صادراتش 12 میلیارد بوده و در 2014 صادراتش به 88 میلیارد رسیده این قابل مقایسه با کشورهای هم سن و سال ما در منطقه آسیا نیست.

وی تأکید کرد: البته من قبول دارم ما دوران هشت ساله جنگ داشتیم و یک دوران طولانی تحریم داشتیم و قابل فهم و قبول است اما امروز باید آن گذشته‌ها را جبران کنیم و در جایگاه عزت و عظمت از هر نظر قرار بگیریم.

وی بیان کرد: از دست دادن بازار خیلی راحت است. شما یک سال در بازار نباشید فضای شما را دیگران اشغال می‌کنند اما به دست آوردن کار سختی است چرا که دو مرتبه می‌خواهید وارد شوید و رقابت کنید. البته خیلی مسائل باید در کنار صادرات باشد. در کنار صادرات باید حمل و نقل درست هم باشد. شما یک کالای خوب می‌خواهید صادر کنید اما هواپیما ندارید. چگونه می‌خواهید یک محصولی که دوام ندارد می‌خواهید صادر کنید. حالا که می‌رویم هواپیما بخریم عده‌‌ای می‌گویند هواپیما نه بروید اتوبوس بخرید. باشد اتوبوس هم می‌خریم اما خدا را شکر اتوبوس را می‌سازیم،‌اینکه می‌گوییم هواپیما بخریم برای صنعت توریسم کشور است و اینکه می‌گوییم هواپیما بخریم برای عظمت ایران است برای آنکه وقت مردم تلف نشود و می‌خواهند اگر به کشوری بروند راه نیفتند بروند به کشور همسایه و از آنجا به مقصد خود برسند بلکه هدف ما آن است که از تهران به طور مستقیم به مقصد خود بروند.

روحانی یادآور شد:‌ اینکه ما می‌گوییم هواپیما بخریم برای آن است که ما بتوانیم محصولات خود را به کشورهای هدف صادر کنیم، اگر نخریم می‌گویند پس برجام چه شد،‌اگر بخریم می‌گویند این هواپیما لوکس است، خیلی شیک شیک است و ساخت جدید است، من نمی‌دانم برخی‌ها در چه وادی سیر می‌کنند و در کجا هستند؟ یا عمرشان خیلی طولانی است که ما خبر نداریم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید حمل و نقل ما مجهز شود و یکی از زنجیره‌ها همین موضوع است، باید وزارت صنعت، معدن و تجارت،‌ اقتصاد، جهاد کشاورزی و ... به کمک صادرکنندگان بیایند. این که در اینجا گفته شد خود بنده با جمعی از صادرکنندگان یک جلسه‌ای داشته باشم بنده بسیار استقبال می‌کنم و حتما از تجربیات شما استفاده خواهیم کرد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 47
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 45
  • ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    تعامل سازنده به معنی لبخند زدن و ناهار خوردن با غربی‌ها نیست ولی این دقیقا همون کاری هست که شما انجام دادید.
  • ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    "تعامل سازنده یعنی مناسب کردن محیط روابط بین‌المللی برای صادرات کالا، اشتغال جوانان، واردات راحت‌تر کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه،‌ مگر در دنیای امروز می‌تواند کشوری بگوید من بدون رابطه با دنیا به پیشرفت می رسم!" این با تعریف محمد رضا پهلوی از رسیدن به دروازه های تمدن بزرگ و یا تعریف ناصرالدین شاه از اخذ تمدن از فرنگ چه فرقی دارد؟ واقعا اگر فکر می کنید آنچه غرب به آن رسیده پیشرفت است چرا انقلاب کردید و نگذاشتید محمد رضا پهلوی به کارش ادامه دهد؟ انقلاب اسلامی فریاد زد که پادشاه لخت است و آنچه دنیای مادی اسمش را پیشرفت گذاشته چیزی جز سقوط آزاد انسانها نیست. پیشرفت ماشینها را نباید معادل پیشرفت انسانها دانست. البته این نکته را که در دانشگاه گلاسکو درس نمی دهند.
  • کرمی ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    جناب آقای رئیس جمهور محترم ! در حال حاضر قدرت ایران بالاتر است یا مالزی و ویتنام ؟ ایران دارای قدرت منطقه ای است یا مالزی و ویتنام ؟ ما اگر از نظر اقتصادی نسبت به آنها ضعیف تر عمل کردیم اما در عرصه جهانی و قدرت، این کشورها به گرد پای ایران هم نمیرسند اینها اقتصاد خوب دارند اما قدرت برتر نیستند ما در حال حاضر قدرت برتر هستیم در این شرایط باید به اقتصاد پویا پرداخت
  • ناشناس ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    خلاصه ملت بدونید انتخابات نزدیک هست!!!!
  • سبحان شاهمرادی اصولگرا ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    آقای روحانی محترم این سخن نقد خودتان است
  • ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    اگر مردم می‌گن منظور شما از تعامل فقط سر میز غذا نشستن و لبخند زدن است، فقط بخاطر اینه که همین صحنه فقط دیده شده. اگر نشست و برخاست شما نتیجه دیگری داشته بفرمایید تا بقیه هم بدانند.
  • ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    *امیدواری کدخدا به چیست؟ به فضای پس از برجام *امیدواری کدخدا به کیست؟ به غرب گرایان داخلی کسانی که می گویند باید مدیر از خارج وارد کرد *مکانیسم تعامل سازنده چیست؟ گشایش های قطره چکانی و هوشمند و پيوند زدن اين قطره های گشايش‌ها با انتخابات آينده *وظیفه دولت چیست؟ دهان خود را به امید یک قطره گشایش باز کند و تعامل سازنده را ان طور که کدخدا تعریف می کند تئوریزه کنند ( قرارداد FATF , قرارداد نفتی IPC , بتن گیری برنامه موشکی,کاهش بودجه نظامی, و....) *تعامل سازنده از نظر کدخدا چیست؟ جان کری در گفت‌وگو با فارين افرز: "متأسفانه رهبر ايران به شدت نسبت به غرب و ما بدبين است و اين مسئله بر نظام سياسي ايران فشار وارد مي‌كند. اما من اميدوارم كه ايران به مرور زمان به نحوي سازنده به جامعه ملل بازگشته و براي باثبات‌تر كردن منطقه و به ارمغان آوردن صلح به مناطقي كه به آن نياز دارند، تلاش كند ه واسطه درگيري ايران در يمن و حمايت‌ها از اسد، پشتيباني از حزب‌الله و شليك موشك‌هايي كه افراد آن را تهديدآميز مي‌دانند، حركت به جلو (رفع تحريم‌ها) بسيار دشوار است."
  • ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    رئیس جمهور در مراسم روز ملی صادرات:
  • دامغانی ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    درعجبم که اقای روحانی از کجای سخن منتقدین این برداشت را پیدا کردند.(برخی فکر میکنند وقتی میگوییم تعامل سازنده یعنی برویم وبنشینیم با غربیها واروپاییها لبخند بزنیم .ناهار بخوریم وصحبت کنیم )شما اگه پی بردید بگید ما هم بدانیم
  • saeed ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    حالا کدوم یک از اینها برا جوانهای خودمون جواب داده جناب دکتر؟ الیته 100 % جواب داده منتهی برای اشتغال جوانان اروپا ... چون جاده خاکی صادرات کالاهای کشورهای به ایران رو تونستین آسفالت کنین ... دولت فرانسه واقعا از شما متشکر هست که تونستین کارخانه هاب رنو و پژو و سیتروئن رو از ورشکستگی نجات بدین و دولت چین هم از شما تشکر میکنه ... حالا تایلند و مالزی و ... رو هم راضی نگه دارین خوبه ... به آخر نام این روز تو این دولت فکر کنم باید کلمه "کالای خارجی به ایران" رو اضافه میکردین...
  • مهران ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    چرا صادرات غیر نفتی در 3 سال گذشته که بدنبال تعامل سازنده بودید کاهش یافته است ؟!!
  • عباس ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    پس این سه سالی که این کارها را انجام میدادید نامش را چه باید بگذاریم . آنقدر با آمریکایی ها خندید و ناهار خوردید ما فکر کردیم قرار است قرارداد مودت و دوستی با شیطان بزرگ امضا کنید .
  • ناشناس ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    ایکاش بجای واردات خودروی بی کیفیت پژو همان خودروهای تایلندی مشترک با ژاپن را با انتقال تکنولوژی وارد می کردید.
  • ناشناس ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    همه جهان امریکا و دوسه تا کشور کوچک اروپایی انگلیس و فرانسه نیست !!
  • امین ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    تازه بعد سه سال و پنج ماه تازه به این نتیجه رسیده اید آقای روحانی قبلا به کسانی که این نظرات رو میدادنند دلواپس میگفتید شما میرفتید که آنها بروند به جهنم دیر است خیلی دیر
  • ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    باز هم عصبانی بودن آقای رئیس جمهور!!!! اگر آقای روحانی از اعتماد به آمریکا نتیجه نگرفته اند نباید دیگران را مقصر قلمداد کنند و دیگران را به باد حمله بگیرند و اگر اعتماد ایشان به آمریکا نتیجه معکوس داشته نباید انتظار داشته باشند که دیگران در مسائل دیگر هم اعتماد ایشان به آمریکا را همراهی کنند.
  • همشهری ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    همولایتی عزیز انها لبخند نزدند.چون قهقهه میزدند.انها ناها نخوردند چون روزه بودند البته اینو حدس میزنم .صحبت نکردند چون فقط گوش کردند.ضمنا از هیچ چیز تعجب نکن
  • ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    الله اکبر
  • محمد ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    اگه این متنو : تعامل سازنده به معنی لبخند زدن و ناهار خوردن با غربی‌ها نیست بدون اینکه بگین حرف چه کسی هست و نشون یه نفر بدهید حتما میگه یه منتقد دولت و احتمالا دکتر عباسی این حرفو زده!!!
  • مسعود ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    قدم زدن رو یادتون رفت اقای روحانی!
  • ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    اخ اخ چقدر شما دلواپسان میسوزید بسوزید که سحر نزدیک است
  • مهرداد ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    درود! ----- بزرگوارن این هواپیما چه میباشد؟ ما از قرون گذشته با حال امده ایم! ما انسانهای قرن گذشته 97 درصدمان هواپیما استفاده ننموده ایم! به ما چنین گفته اند که, هواپیمای فرنگی باعث عظمت ایران میباشد و این نتیجه افتابه تابانه برجام است! و نیز مشکلات ازدواج و مسکن بیکاری جنگ با اهریمن .... با این هواپیما و افتابه اش که تابان است حل میشود! ----- باشد که کدخدا شویم! بدرود
  • هما ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    من نمی‌دانم برخی‌ها در چه وادی سیر می‌کنند و در کجا هستند؟ یا عمرشان خیلی طولانی است که ما خبر نداریم.؟ با امدن شما مذاکره ای کن تا عمر ها هم کوتاه شود. این ها تجربه شان زیاده برای راحتی ثروتمندان . سرمایه ملی در اختیار قشر خاص هست . حسود نیستیم اما این که برای اسایش عده ای کم ملت را فدا کنی خوب نیست. به مترو و مسافرت بین جاده ای ارزش بده . تصادف جاده ای را با احداث اتوبانها کم کن و.....
  • ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    تعامل سازنده حد اقلش این است که مرگ حریف را فریاد نزنیم و او را دشمن ننامیم . تعامل سازنده این است .
  • آرش ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    آقای روحانی شما که مثال رشد اقتصادی تایلندو مالزی روزدین خوب سه سال واندی ریش وقیچی دست دولت فخیمه همه چی دان شما بود خوب چیکار کردین ؟کارخانه ها تعطیل شد بیکاری الا ماشاالله ,رکود به شدت بالا رفت. این نوع حرف زدن به شدت بوی تبلیغات انتخابات داشت ولی مردم دیگر گول نخواهند خورد!
  • ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    روحانی یادآور شد:‌ اینکه ما می‌گوییم هواپیما بخریم برای آن است که ما بتوانیم محصولات خود را به کشورهای هدف صادر کنیم، اگر نخریم می‌گویند پس برجام چه شد،‌اگر بخریم می‌گویند این هواپیما لوکس است، خیلی شیک شیک است و ساخت جدید است، من نمی‌دانم برخی‌ها در چه وادی سیر می‌کنند و در کجا هستند؟ یا عمرشان خیلی طولانی است که ما خبر نداریم.
  • ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    وقتی که در روز صادرات ایران ، واردات هواپیماهای از رده خاج شده ، عظمت می آفرینند تا برای تحقق اقتصاد مقاومتی، زیر ساخت اصلی اقتصاد دانش بیان را در دولت «اعتدال» در تاریخ ثبت کنند.
  • امید رضا ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    "یا عمرشان خیلی طولانی است که ما خبر نداریم" یعنی چی؟ شاید قدیمی و "بی سوادن" شاید وقت مردنشون هست باید "برن جهنم" . . .
  • امید رضا ۲۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    بعد 1000 روز! پاشو از خواب این تاریکیه غروبه!
  • ناشناس ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    ناشناس 16:03 میشه بفرمایید دلواپسان از چه چیزی باید بسوزند؟!!!!! از تحقق وعده ها یا نتایج درخشان !!!!!برجام در پسابرجام، وضعیت اقتصادی هم به گونه ای است که حتی خیلی ازمدافعان دولت همچون اقای زیباکلام هم به ضعف دولت در این زمینه اشاره کرده اند.
  • ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    آره راست میگی. بنین و آنگولا و جیبوتی و ... رو یادش رفته
  • ایرانی ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    لبخندها را که زدید. ناهار هم که خوردید ولی انقدر محسور کدخدا و نوکرانش شدید که ملت ایران یادتان رفت. برخی قرارداها را نخوانده امضا کردید و شما به ملت اعتماد نکردید که از ماهیت این قراردادها مطلع شوند حالا شما میخواهید در موقع انتخابات به ان ملت نا محرم اعتماد کنید و ان ۴ تا که قرارداد لوزان را امضا کردند اعتماد نکنید اقای مشرق من نمی دانم این رفتار را در کوفه چی میخوانند ولی در ده ما به این میگویند خر کردن مخاطب
  • سپهوند ۲۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    اگر از نظر اقتصادی ایران پیشرفت نکرده بخاطر بی عرضگیهای شما مسولین است که خود را در خدمت غرب گذاشتید وبه آنها لبخند می زنید وبه خودی ها داد فریاد
  • ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    قابل توجه کدخدا پرستان متوهم کدخدای مورد پرستش تان را دبدبد چقدر کریح و پست و نفهم هستند پس مزد باشید حداقل برای سه ماه سایت های قبلیتان را تحریم کرده و نخوانید تا آنها کمی ادب شده و به شعورتان توهین نکنند
  • ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
    0 0
    مشرق جان خودت میبری و میدوزی و میگی رشد کردیم و برجام نتیجه داد و خوب شد و خوداتکایی شدیم ولی معلوم نیست مشرق ایا در اثر مصرف مواد روانگردانی است یا ناشی از احمق تصور کردن مردم است مشرق
  • علي ۰۱:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    لطفاً به صحبت هاي رئيس جمهور به دقت گوش دهيد ايشان ميگويد در سفر خارجي اخير به دنبال اين بودم كه پيشرفت كشورهاي تايلند، مالزي و ويتنام چه بوده است؟ آقاي دكتر روحاني شما رئيس جمهور كشور ٧٧ ميليون نفري و باسابقه مديريتي ٣٠ ساله هستيد واقعاً شما نميدانيد علل پيشرفت آنها چي بوده؟ پس شما براي پيشرفت يك كشور چي ميدونيد و چطوري استراتژي تدوين ميكنيد؟! جاي تأسف است. هموطنان عزيز يك رئيس جمهور بايستي براي پيشرفت كشور راهكار داشته باشه با حرف زدن و متهم كردن ديگران آنهم با اتهامات تكراري و پس از سه و نيم سال نمي توان كشور را اداره كرد؟
  • ۰۴:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    البته که سَحَر نزدیک است آنوقت هست که دوران سِحر شما تمام میشود
  • ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    سلطه گر میترساند وحتی تجاوزر نظامی و جاسوسی می کند تا جاسوسان وشیفتگان سلطه گر مجوزی از نظر افکار عمومی پیدا کنند برای امتیاز دادن و خدمت کردن و بخشیدن دارائی های ملت به امریکا . ایا بعد از این همه بد عهدی و چپاول دارائی ها ایران و000000هنوز برای داشتن رابطه با امریکا به روی هموطن خود توهین می کنی . ایا این باور غلط تا کی در شیفتگان امریکا خواهد بود .. النده ها کشته اند شیفتگان امریکا در حلب وسنجار ویمن را بخاطر بیاور
  • ناشناس ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    دلواپس بودن برای منافع ملی غیرت می خواهد که شما ندارید !
  • ناشناس ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    دشمن اصلی ما امریکاست ؛ مرگ بر امریکا.
  • ناشناس ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    علت پیشرفت چین و ژاپن در این است که مفسدین اقتصادی را اعدام می کنند و ذخیره نظام معرفی نمی کنند !
  • ناشناس ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    برجام ثابت کرد که اعتماد به شیطان بزرگ فرصت سوزی است .
  • ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    بنده خدا جناب رئیس جمهور رفت ویتنام و کلی تلاش کرد که نفت و گچ و آهک صادر کنیم. و برنج در مقابل برنج وارد کنیم تا ارزان بشه و هر چه میخواهیم بخوریم. حالا اگر برنجکاران خودمان بیکار میشوند خوب به دولت چه ربطی دارد اصلا انها هم بروند برنجهایشان صادر کنند و بنزین وارد کنند. البته اگر باند واردات بنزین دولت قیچی شان نکنند.
  • ناشناس ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    ملت ایران تعامل با کشورهای حامی تروریسم را نمی پذیرند.
  • ناشناس ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    کاری کردند که دیگر برنج هم نمی توانیم بخوریم برنج ایرانی درجه 3 کیلویی 7500 تومان برنج هندی و تایلندی هم که قابل خوردن نیستن .
  • ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
    0 0
    سوئدی عزیز من که ادعا می کنم چیزی بارمه جلو تو باید لنگ بی اندارم واقعا هم نکته بینی ات هم ادبیات بکار برده شده در جملاتت هم معلومات شاهکار این همه توی مشرق نظر منتشر می شه اما ندیدم کسی به اندازه شما حداقل از لحاظ تیز بینی و ادبیات لحن و بیان( حالا کاری به درست یا غلط بودن نکاتت از لحاظ مفهومی ) اینقدر پخته باشه کاملا معلوم سطح مطالعاتت بسیار بالاست خدایش اگر چند نفر مثل تو را در دستگاه های تصمیم گیر و مشاور دهنده داشتیم شاید اوضاعمان الان طور دیگری بود مشرق چاپ کن
  • ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
    0 0
    "برخی فکر می‌کنند وقتی ما می‌گوییم تعامل سازنده یعنی برویم و بنشینیم با غربی‌ها و اروپایی‌ها لبخند بزنیم" خیلی فکر کردم تا در زوایای ذهنم شاهدی غیر از این بیابم اما اگر چیزی غیر از لبخند و ناهار بود خوب خود رییس جمهور به ان اشاره می فرمودند تا مردم هم می دانستن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس