به گزارش مشرق، این جنگنده ها به ارزش تقریبی 8 میلیارد دلار خریداری می شود و یکی از بزرگترین قراردادهای نظامی می باشد که با طرف اروپایی امضا شده است.
سرلشکر لافی العازمی رئیس بخش تسلیحات و خریدهای نظامی وزارت دفاع کویت این مطلب را طی نوشتاری که در سایت رسمی این وزارتخانه منتشرشده اعلام کرد.
قراردادی که کویت با طرف ایتالیایی امضا کرده به گونه ای است که جنگنده های 'یورو فایتر' مطابق با مشخصات اقلیمی کویت ساخته شود وعلاوه بر آن طرف اروپایی متعهد می شود که نسبت به راه اندازی یک پایگاه نظامی در کویت با امکانات کامل اقدام نماید که شامل اعزام کارشناسان نظامی به کویت جهت آموزش خلبانان کویتی می شود.
با خرید این هواپیماهای جنگی کویت هشتمین کشور در جهان و سومین کشور در خاورمیانه می شود که این نوع هواپیمای جنگی را در اختیار دارد.
«یوروفایتر» هواپیمای نظامی اروپایی است که در جریان طرح همکاری نظامی بین انگلیس،آلمان، فرانسه و اسپانیا طراحی شده و ساخت شرکت «فینمیکانیکا» ایتالیا است. کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان از خریداران اصلی سلاح هادر جهان هستند.
انجمن پژوهشی بین المللی صلح مستقر دراستکهلم نیز در گزارشی 15 خریدار بزرگ سلاح در سال 2015 را منتشر کرده که در این فهرست آمریکا، چین و عربستان سعودی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند. انجمن پژوهشی بین المللی صلح اعلام کرده که آمریکا در سال 2015 حدود 596 میلیارد دلار به خرید سلاح اختصاص داده است.
چین با هزینه 215 میلیارد دلاری با تفاوتی فاحش (حدود 36 درصد هزینه تسلیحاتی آمریکا) در جایگاه دوم و پس از آن عربستان سعودی قرار دارد که 87.2 میلیارد دلار اسلحه خریده است.