به گزارش مشرق؛ کوه پیمایی نوروزی رئیس جمهور در ارتفاعات تهران که عید امسال را به جای جزیره کیش در تهران گذراندند از جمله نکات خبری جالب توجه روزهای آغازین سال بود؛ و یک عکس یادگاری در ظاهر نامتعارف (از لحاظ فرهنگی) اما متعارف (از لحاظ سیاسی و استفاده ابزاری) ناگهان محل بحث و جدل طیف های سیاسی مختلف شد. دکتر عبدالله گنجی اما در واکنش به این جدل ها، معتقد است تیم رسانه ای دولت کار خود را به درستی و به خوبی انجام داده است و با ایجاد یک دو قطبی، بر بحران ناکارآمدی خوب پوشش موقتی ایجاد کرده است.
گنجی در یادداشت خود می نویسد:
درگیر شدن انقلابیون ومتدینین سیاسی با مساله عکس یادگاری رئیسجمهور با چند جوان در کوه از نقاطی بود که در پروسه مردم سالاری هیچ آورده ای برای نیروهای انقلاب نداشت و مصداقی از دوقطبی های فرهنگی بود که مانند تور تنیده شد.قطعا انتشار آن عکس هوشمندانه بود و بهره آن را نیز بردند.
طبیعتا کسانی که مانند جوانان حاضر در آن عکس مشی می کنند در این دو قطبی جهت خود را یافتند و روحانی در غیاب کارآمدی بشدت به این قطبی سازیها و جذب ناشی از آن نیازمند است.
شکل ظاهری کار هم طبیعی می نماید و موارد مشابه در دولتهای پیشین وجود دارد.
اینکه رئیس جمهور یک روز تعطیل به صورت نمادین در کوه دیده شود قابل توجیه است و بالاتر از آن اگر رئیس جمهور اهل کوه و ورزش باشد بسیار پسندیده است و در نشاط کاری وی نیز اثر گذار است.
اینکه عده ای وی را ببینند و درخواست عکس یادگاری کنند نیز طبیعی است و چون رئیس جمهور(هرکس که باشد) رئیس جمهور همه ملت است به صورت طبیعی شانه خالی کردن از گرفتن یک عکس سوال برانگیز تر است.
اما بر این باورم که روحانی آن عکس را برای همین منتشر کرد که اتفاق افتاد: یعنی درگیرکردن بی جهت نیروهای انقلابی در یک میدان بی اهمیت به جای مطالبه برنامه ریزی دولت برای اشتغال و تولید. بهره برداری از آن در روزی که لازم است مجدداً اتفاق خواهد افتاد.