به گزارش مشرق، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی اظهار کرد: استفاده از مواد پلاستیکی و نایلون زندگی های فردی و اجتماعی افراد را دچار مشکلات متعددی می کند و سلامت آنها را به خطر می اندازد.
وی بیان کرد: پلاستیک و نایلون ها همگی از مواد نفتی و پتروشیمی درست شده اند و همین موضوع در هنگام حمل مواد غذایی خیلی داغ یا خیلی سرد باعث بروز مشکلات زیادی در سلامتی مواد داخل نایلون می شود و این نایلکس ها فعل و انفعالات شیمیایی ایجاد می کند.
عزیزی عنوان کرد: بند ۱۳ سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست بر این موضوع تاکید دارد که باید هر چه سریعتر نسبت به حذف مواد و کیسه های پلاستیکی به خصوص ظروف فومی که بسیار مضر هستند، اقدام شود و در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد.
وی گفت: یکی از عادات غلط ما این است که نان داغ با حرارت بالا را در این کیسههای پلاستیکی قرار میدهیم در حالی که این کار بسیار اشتباه است و باید نان را در کیسههای با الیاف گیاهی قرار داد تا کیفیت نان حفظ شود.