مجلس

عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی به تشریح علل عدم‌بررسی بند مرتبط با هدفمندی یارانه‌ها در مجلس پرداخت.

به گزارش مشرق، سید مهدی فرشادان عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۷ کل کشور مجلس شورای اسلامی  در پاسخ به این سؤال که "علت عدم مطرح شدن تبصره ۱۴ لایحه بودجه در جلسه علنی مجلس که درباره هدفمندی یارانه‌ها است، چه بود؟" گفت: کمیسیون تلفیق در بررسی تبصره ۱۴ لایحه بودجه به عدد پیشنهادشده دولت در بخش هدفمندی یارانه‌ها مبلغی در حدود ۶ هزار میلیارد تومان اضافه کرده است.

وی افزود: بنابراین دولت برای پرداخت یارانه خانوارها به‌شکل مستقیم مبلغی در حدود ۲۹ هزار میلیارد باید در نظر بگیرد که با این حساب جمعیتی در حدود ۵۴ میلیون نفر یارانه خواهند گرفت.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق با اشاره به خانوارهایی که مشمول دریافت یارانه می‌شوند، گفت: گروه‌هایی همچون  مددجویان کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و بهزیستی، بازنشسته‌ها، کارگران و حاشیه‌نشینان مشمول دریافت یارانه خواهند بود که جمع این گروه‌ها در حدود ۵۴ میلیون نفر می‌شود.

به‌گفته فرشادان، درباره  موضوع  هدفمندی هنوز اختلاف نظراتی میان کمیسیون تلفیق و دولت وجود دارد و به همین دلیل مقرر شد تا تبصره ۱۴ فعلاً در جلسه علنی مطرح نشود تا دولت و کمیسیون تلفیق بر سر لزوم کنترل حساب سرپرستان خانوار که یارانه آنها قطع می‌شود به تفاهم برسند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: بنای مجلس به تفاهم با دولت بر سر تعداد خانوارهایی است که از دریافت یارانه‌ها حذف می‌شوند اما اگر به تفاهم نرسیم نهایتاً مجلس قوانینی را که به‌صلاح جامعه باشد به‌تصویب خواهد رساند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس