کد خبر 858127
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴
پرچم هند

رئیس بخش مالی شرکت ایندین اویل هند گفت، در صورتی که تحریم های آمریکا علیه ایران منجر به اختلال در عرضه نفت این کشور شود، این شرکت به سراغ تامین کنندگان سنتی خود که اکثرا در خاورمیانه قرار دارند.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، ای کی شارما گفت: «تاکنون ما خرید نفت از ایران را کاهش نداده ایم. باید ببینیم که آمریکا تحریم ها را با چه شدتی اجرا می کند. ما تمایل داریم خرید نفت از ایران را ادامه دهیم. اما (اگر این امکان وجود نداشته باشد) ما به سراغ تامین کنندگان سنتی مان خواهیم رفت.»

شرکت ایندین اویل که ظرفیت پالایش روزانه 1.6 میلیون بشکه نفت، معادل حدود یک سوم کل ظرفیت پالایش نفت هند را در اختیار دارد، قصد دارد در سال 19-2018، روزانه 140 هزار بشکه نفت از ایران خریداری کند، و گزینه ای نیز برای افزایش 40 هزار بشکه ای خرید خود از ایران در قرارداد گنجانده است.

پس از آنکه ایران پیشنهاد کرد تخفیف های قابل توجهی را در هزینه حمل نفت خود به هند بدهد، پالایشگاه های دولت این کشور از جمله شرکت ایندین اویل خرید نفت خود از تهران را افزایش داده اند.

شارما افزود: «نفت سولفور بالای ایران را می توان با دیگر نفت ها جایگزین کرد. فقط مسائل اقتصادی است که اهمیت دارد. جایگزین کردن سایر نفت ها به میزان افزایش جزئی هزینه هاست.»

بیشتر بخوانید:

میزانه صادرات روزانه نفت در ادیبهشت ماه

سانجیو سینگ، رئیس شرکت ایندین اویل هم گفت، دولت هند تاکنون به پالایشگاه ها برای کاهش خرید نفت از ایران دستوری نداده است. «باید ببینیم شرایط در آینده چگونه پیش می رود.»

سینگ افزود: «ما در حال کار بر روی یک استراتژی هستیم. ما داریم روی طرح های جایگزین برای زمانی که خرید نفت از ایران کاهش یابد کار می کنیم تا ببینیم چگونه باید وضعیت را مدیریت کنیم.»

شرکت ایندین اویل بزرگترین مشتری هندی نفت ایران است. این شرکت حدود 70 درصد نفت مورد نیاز خود را عمدتا از خاورمیانه تامین می کند.

اما یک مقام دیگر شرکت ایندین اویل گفت، این شرکت همچنین ممکن است برای جبران کاهش خرید نفت از ایران، اقدام به خرید تک محموله های نفتی از آمریکا بنماید. ایندین اویل اخیرا در یک مناقصه 3 میلیون بشکه نفت از آمریکا خریداری کرده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
    12 0
    به به. امان از این آفتابه برجام. کورمان کرداهه
  • IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
    8 0
    تا وقتی کشور ما سیتم ریل راه نندازه و جای ابریشم درست نکن و جنوب به شمال شرق به غرب متصل نکن ما بدبختیم این دولت کی میخواد بفهمه پنج سال نتونسید هم چین کار راحتی را انجام بدید نمیتونید برید خونتون بذارید یکی مثل قالیباف بیاد بتونه بابا بیچارمون کرددی
  • عباس ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
    10 1
    ایران باید تنگه ی هرمز را ببندد تا هیچ کس دیگه ای هم نتونه نفت صادر کنه
  • IR ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
    6 1
    نمک به حروما!
  • ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۵
    0 0
    هنوز این اول ماجراست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس