به گزارش مشرق، در هنگام گرسنگی طولانی مدت در بیماران دیابتی، سلولهای بدن نیاز به انرژی پیدا می کنند، لذا همانند افراد غیردیابتی، برای تامین این انرژی به مغز پیام فرستاده میشود و مغز با ترشح هورمونهایی به کبد، دستور آزادسازی ذخایر قندی برای تامین انرژی مورد نیاز را میدهد.
حال اگر مقدار دارویی که فرد دیابتی مصرف میکند ( انسولین یا قرص) کافی نباشد، سلولهای بدن نمیتوانند از ذخایر انرژی آزادشده و یا همان قندها استفاده کنند چرا که سلولها فقط با حضور انسولین میتوانند از موادقندی برای تامین انرژی خود بهره ببرند.
خواص هل برای معده، دیابت و فشار خون
در صورت عدم و یا کمبود انسولین، سلولها همچنان گرسنه و بدون انرژی باقی میمانند و مغز دوباره پیام به کبد برای آزادسازی ذخایر قندی میفرستد و این سیکل معیوب بارها تکرار میشود.
در نتیجه ذخایر قندی آزاد شده در خون باقی میمانند و توسط سلولها مصرف نمیشوند، قند خون بالا میرود و بدن همچنان بدون انرژی و کسل باقی میماند.
افراد دیابتی باید بدانند که گرسنگی همیشه قندخون آنها را پایین نمیآورد، بلکه در صورت کنترل نبودن بیماری و رعایت نکردن اصول تغذیه درست، گرسنگی طولانی مدت سبب بالا رفتن قندخون خواهد شد.
این عضو انجمن دیابت خراسان رضوی یادآور شد: اگر فرد دیابتی تحت درمان با داروهای خوراکی (قرص) میخواهد روزهداری کند، لازم است حتماً با پزشک معالج خود مشورت کند.
همچنین افرادی که بدون دارو قند خون خود را کنترل میکنند با مشورت پزشک معالج خود میتوانند روزه بگیرند.