به گزارش مشرق، محمد قوچانی سردبیر روزنامه سازندگی و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در سرمقاله امروز این روزنامه با تیتر "رفیق نیمهراه نباشیم" از چپ و راست افراطی انتقاد کرده و نوشت که این چپهای تندرو فضای سیاسی را با فضای مجازی اشتباه گرفته و به مواضع پوپولیستی روی آوردهاند.
اشاره قوچانی به اظهارات اخیر علی شکوریراد دبیرکل حزب اتحاد ملت برمیگردد که در همایش خانه احزاب در تاریخ (پنجشنبه 7 تیر) خواستار رفع حصر سران فتنه شده و گفته بود "ما در برابر یک قحطی قرار داریم. اگر آن خشکسالی هفت سالهای که در آن رویا بود و الان پیش روی ما هست، ما باید یوسفمان را از حصر بیرون بیاوریم و عزیز بداریم و با او مشورت کنیم. کارها را به او بسپاریم و از او بخواهیم که بیاید و در این شرایط کمک کند..."
منظور وی از یوسف، میرحسین موسوی بوده و برای حل مشکلات کشور میخواهد که امور مملکت را به وی بسپارند! صحبتهایی که نقد جدی یک اصلاح طلب دیگر یعنی قوچانی را در پی داشت.
قوچانی در این سرمقاله با انتقاد از ادبیات شکوریراد مینویسد "استفاده از تعابیر رمانتیک مانند "یوسف"، "چاه" و "سپردن کلید کشور به دست یوسف" نه تنها کمکی به حل مسئله حصر نمیکند بلکه اراده سیاسی برای حل مسئله حصر را کند کرده و موجبات بدبینی حاکمیت و دولت به خواست جبهه اصلاحات را فراهم میسازد".
** چپ افراطی دوباره احیا شده است!
وی در ادامه نتیجه این نوع سخن گفتن را "کاستن از اهمیت و موقعیت مقام ریاستجمهوری به عنوان منتخب ملت و مظهر جمهوریت" بر میشمرد و در سرمقاله خود ادبیات امثال شکوریراد را احیای تندروی در بین جناح چپ میبیند و مینویسد "چپ افراطی هم دوباره احیا شده است.. این جناح که حیات سیاسی خود بهعنوان یک تشکیلات قانونی را مدیون دولت روحانی است و در مدیریت میانی دولت هم دوباره زنده شده ..."
حزب اتحاد ملت در سال 94 و بعد از روی کارآمدن حسن روحانی تاسیس شد. اکثر مرکزیت این حزب را همان اعضای حزب منحله مشارکت و سازمان منحله مجاهدین انقلاب اسلامی تشکیل میدهند. دو ارگانی که در سال 88 بهدلیل نقش آفرینی در فتنه با حکم قضایی منحل اعلام شدند.
در ماههای اخیر ارگان رسمی حزب کارگزاران انتقادات زیادی را متوجه این حزب بهویژه بر سر ماجرای انتخاب شهردار داشت. حالا نیز سردبیر این روزنامه عملاً دبیرکل اتحاد ملت را "پوپولیستی" میداند که جاده صافکن راستها(اصولگراها) میشود.
قوچانی در ادامه سرمقالهاش با انتقاد از دولت روحانی به لزوم ترمیم کابینه هم تاکید کرده و مینویسد "دولت روحانی نیازمند بازسازی است و باید وزیرانی جوانتر، باانگیزهتر و اراده اصلاح و امید به تغییر وارد این دولت شوند و شخص رئیسجمهور نیز باید مستقیماً با سیاستمداران حامی دولت مشورت کند و نهاد دولت باید برای صیانت از نهاد جمهوریت طی یک جدول زمانی مشخص برنامههای اجرایی مشهود و ملموسی را برای عامه مردم در اقتصاد و معیشت عمومی اجرا کند".
در ادامه بار دیگر با اشاره به "طرح نام میرحسین موسوی برای حل مشکلات کشور" توسط شکوری راد انتقاد کرده و مینویسد "طرح نام ایشان برای حل مشکلات کشور سادهکردن صورت مسئله و در غلتیدن به سطحی از شعارزدگی است که معلوم نیست خود ایشان هم از این طرح حمایت کنند!"
قوچانی در انتها بار دیگر خطر پوپولیسم در بین چپ و راست افراطی را گوشزد کرده و مینویسد "مهمترین آسیب گسترش فضای مجازی و دموکراتیزه شدن عرصه سیاسی ایران، در غلتیدن به پوپولیسم چپ و راست است... تجربه تاریخ در مورد همه دولتهای میانه نشان داده است که سقوط این دولتهای میانه نشان داده است که سقوط این دولتها به حاکمیت راست یا چپ افراطی منتهی خواهد شد و بیش از چپ میانه یا راست میانه این چپ و راست افراطی است که پیروز میدان خواهند بود."