به گزارش مشرق، سید حسن هاشمی در یکصد و ششمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، خطاب به روسای دانشگاهها اظهار داشت: آنچه امروز علاوه بر کنترل منابع و مصارف که هدف أصلی ما در أین دوره است، أهمیت دارد، بحث تحریمها است که بسیار جدی شده است و برخورد با این موضوع دو روش دارد، اول اینکه چیزی نگوییم تا کسی نترسد و نگران نشود و به فکر مذاکره و توافق باشیم و احتمالات را درنظر بگیریم و بعد با واقعیت روبرو شویم.
ببینید:
فیلم/ وزیر بهداشت: مردم دوست دارند حرف و عمل ما یکی باشد
وی ادامه داد: روش دوم، باور نزدیک شدن به طوفان است که باید آمادگی داشته باشیم و همه افراد و مدیرانی که در معرض هستند باید در این زمینه تدبیر کنند اگر قرار است استحکامی ایجاد شود تا آسیب کمتری وارد شود، باید از هم اکنون تدبیر کرد تا نهالهایی که کاشته شده در این طوفان ریشه کن نشود.
هاشمی تصریح کرد: بنده طرفدار روش دوم هستم؛ نباید جامعه و مدیران را در غفلت و خوش خیالی نگه داریم، عزم طرف مقابل ما یعنی امریکا، کاملا جزم است و با هر زبانی میخواهد بگوید بیرحمانه ترین تحریمهای مالی طول تاریخ را در مورد ایران اعمال خواهد کرد.
وزیر بهداشت افزود: درحالیکه مسئولیت دارو و تجهیزات و سلامت مردم به عهده ما است، آیا باید در این شرایط بنشینیم و نگاه کنیم؟ باید از هم اکنون متفاوت عمل کرده و تدبیر کنیم، باید در این چالش مهم که بخش عمده ای از قدرت بین المللی میخواهد مدیریت کشور را وارد آن کند و باعث درد و رنج مردم شود به وظیفه مان به درستی عمل کنیم.
هاشمی تصریح کرد: باید ببینیم آیا تیم مان آمادگی شرایط تحریم را دارد یا خیر، اگر تیم آمادگی ندارد، باید عوض شود، البته این نگاه را نسبت به کل حاکمیت دارم و چند بار در جلسههای هیات دولت هم گفته أم که اگر برای شب عملیات آماده نیستیم، باید برویم.
وی گفت: ما در وزارت بهداشت نباید دچار رودربایستی شویم و باید تیمی را همراه خود داشته باشیم که تا آخر پای کار باشند، زیرا روزهای سختی را در پیش خواهیم داشت و همه افراد باید آماده باشند.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در تحریمهای احتمالی باید کمترین آسیب متوجه مردم باشد، افزود: برای صرفه جویی از خود شروع کنیم اگر رفت و آمدها، کنفرانسها، همایشها و به طور کلی رفتار اداری و مدیریتی ما مانند گذشته باشد نباید از مردم توقع همراهی داشت.